RZ13Fluisterwoud
Zoals wij gisteren al het voor Climategaters oude nieuws meldden- klimaatpanel IPCC van de Verenigde Naties overschatte decennialang opwarming door CO2- zo kunnen we óók nog wel een keer het voor Climategate oude nieuws brengen, dat hier verband mee houdt: dat de ongekozen Eurocrate Connie Hedegaard en de door mij persoonlijk in Brussel gefileerde salonsocialist/Milieucommissaris Janez Potocnik voor ons liefst 20 procent van het Europese budget tot 2020- ongeveer 200 miljard euro- uitgeven aan….’de strijd tegen klimaatverandering’- het nat worden van regen- het wit worden van sneeuw. Ook dat weet de doorsneeburger niet die leeft op een dieet van mainstream-‘kwaliteitsmedia’. Onze met postmoderne tik van de molen gezegende cheerleaders van het bureaucratisch establishment, die politieke correctheid blijven verwarren met feitelijke juistheid. En die wat rond Marx Rutte in Den Haag blijven dansen terwijl de macht in Brussel zit, en daaronder het bankierswezen/financiële speculanten.

Meeste geld naar boeren en Roemeense/Bulgaarse maffia
Na landbouwsubsidies aan boeren die van onze overheid ook al tot 80.000 euro pachtsubsidies krijgen per windmolen op hun erf, en ontwikkelingshulp aan Roemeense en Bulgaarse maffia/Mutri (cohesiefonds) is de klimaathoax de grootste Europese uitgavenpost. Wie in Roemenie en Bulgarije is geweest, vertrouwt er op dat het geld vast goed terechtkomt. Al zal er ongetwijfeld ook de nodige hulp gaan naar armlastige Grieken en bankiers. Het meeste klimaatbeleid is gericht op het zo duur en inefficiënt mogelijk maken van onze energievoorziening, en het stimuleren van feelgood-techniek waar de markt geen heil in ziet. (windmolensubsidies, bijstoken bos in kolencentrales enz)

Wij van Climategate.nl zijn heel groen – ik ben Groene Rypke de Duurzaamste- en dus recyclen we even het oude nieuws, om nieuwkomers en oudkomers bewust te maken. Want zoals ongekozen Connie gisteren meedeelde aan de Daily Telegraph gaat de ongekozen Eurocratie gewoon door met het spoelen van Europees budget door het klimaattoilet. Wij kunnen haar immers toch niets maken of ter verantwoording roepen.

Maar laat ik liever het NRC Damesblad lezen om te weten hoe het echt zit. Wanneer ik u nu heel dom en tendentieus kritiek hoor leveren op de Eurocratie, dan komt dat omdat u boos en angstig bent, in tegenstelling tot die ruimdenkende intelligente kosmopolieten (gesjeesde alfa’s met een politiek-monotone vriendenkring binnen Ring A10), die vanuit hun glazen bak aan het Rokin zoveel beter zicht op de wereld hebben. Echt waar…

Maar goed, als je kritische vragen stelt en zelf nadenkt zonder postmoderne tik van de molen:
a. hou je op geschikt te zijn voor mainstreamjournalistiek, die bericht volgens de progressieve partijlijn/kuddegevoel
b. ben je niet meer welkom bij de Eurocraten in Brussel (je moet genoegen nemen met verbale luchtvulling en als je doorvraagt mag je niet meer bij persconferenties komen)

Natuurlijk, je zou in mijn stukje een lichte ondertoon van sarcasme kunnen ontdekken, maar dat doet niets af aan de boodschap. U wordt gen… waar u bijstaat, maar eigenlijk wist iedereen dat al en we halen collectief maar de schouders op. Biertje? Zo, nu eerst even een nachtje op de Hoge Veluwe verblijven, ik hoop wakker te worden bij een tafereel als bovenstaande foto. De wereld is mooi, de mensen konden beter. Amen.