Election farm story

Radio Oranje is stil geweest sinds de laatste verloren Amerikaanse presidentsverkiezingen. Vandaag kan de vlag van de vrije wereld echter weer uit met de landslide overwinning van de afgetrainde surf dude Tony Abbott in Australië. Laat het de opmaat zijn van een serie vallende dominostenen inclusief een ferme anti-duur-zame draai van Merkel na haar herverkiezing en een verpletterende uitslag van de Europese verkiezingen volgend voorjaar. Onderstaande video vat de betekenis van de verkiezingsuitslag in Australië perfect samen.

Boven in het menu vind je nu ook een channel met alle berichten in de categorie Radio Oranje. Hieronder graag links delen op basis van Google News Australië die de verkiezingsuitslag in beeld brengen en duiden.

[youtube id=”SVEmQYjqtf0″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]

De overwinningsspeeach van Abbott!

australia_open_for_business

En deze fraaie illustratie met de kernboodschap uit Abbott’s speech in een artikel op WUWT: Australia liberated from their long national green nightmare.