stop_windenergie

UPDATE: We kiezen voor FNV Amsterdam 21 september! Er zijn de komende tijd verschillende demonstraties tegen Rutte II waarop Climategate.nl hoog boven het gepeupel maar wel in hun belang – net als de duurzame elite het doet – reclamevliegtuigjes wil laten vliegen met de simpele tekst “STOP WINDENERGIE CLIMATEGATE.NL” en eventueel ook “BOOR SCHALIEGAS CLIMATEGATE.NL”. Het mes snijdt aan twee kanten want met die actie die de journaals moet halen, krijgt de goede zaak veel aandacht en krijgen de Nederlandse plantjes weer wat broodnodige CO2.

stop_bezuinigingen

We grijpen de demonstratie van de FNV op 21 september aan om de sleep met STOP WINDENERGIE in beeld te brengen. Dat sluit erg mooi aan bij de slogan van de FNV STOP BEZUINIGINGEN. Wij weten dat als we duur-zaamheid niet doen dat alle bezuinigingen dan overbodig waren. Wat weer niet wil zeggen dat wij voor een grote uitdijende overheid zijn. In deze barre tijden moeten we verbroederen en juist in de lucht zijn als Emile Roemer spreekt. De SP staat in elk geval mijlen dichter bij het gezond verstand van de gewone man en vrouw dan het huidige kabinet dat op alle fronten miskleunt. De FNV heeft inmiddels de website stopbezuinigingen.nl gelanceerd. De demonstratie gaat van de het beursplein naar de dokwerker en misschien ga ik eens meelopen (ook leuk om eens te voelen wat het is om een meeloper te zijn).

Toen ik dit bericht vanochtend postte mikte ik nog op de PVV demonstratie op 21 september a.s. onder de vlag tekenverzetaan.nl van 13.00 tot 14.00uur op het Koekamp in Den Haag. Dankzij een tip van een lezer en een bevestiging van het vliegbedrijfje weet ik nu dat boven het Malieveld niet gevlogen mag worden. Net op dat moment brak het nieuws van de grote FNV demonstratie die misschien wel strategisch is gekozen door Roemer om de PVV de wind uit de zeilen te nemen. Prima! Laat PVV en SP maar eens onderhandelen over een coalitieakkoord. Alles beter dan PvvdA. Nee, het gaat ons in wezen niet om politiek maar om de boodschap dat het duurzame beleid ten dode is opgeschreven en dat we moeten stoppen met windenergie en moeten beginnen met schaliegas. De revolutie die in Australië al is voltrokken dus. Kortom: alle donateurs die principiële bezwaren hebben tegen de PVV kunnen nu ook de beurs trekken!

De all-in kosten van een reclamevliegtuig zijn ongeveer 260 tot 400 euro per uur afhankelijk van de locatie. Ik heb daar al contact over met reclamevluchten.com. Voor 21 september is 400 euro nodig per vliegtuig per uur. Ik mik dus op 1200 euro aan donaties en hoop dat ze ons dan matsen met 2 vliegtuigjes 2 uur. Bij deze de oproep aan onze lezers is om deze eerste reclamevluchten mogelijk te maken. Stort je donatie op rekening nummer ING 5526038 ten name van de ANBI-erkende Stichting Milieu Wetenschap en Beleid onder vermelding van “Climategate.nl – stop windenergie”. Hartelijk dank al vast! Op naar de journaals….

Gelul maar ijzersterke reclame

In de reacties zal ik tussenstanden van de overgemaakte bedragen tonen….