[youtube id=”aylLhPHI1TI” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Geniet van Nigel Farage. Dat hij hij de opvolger van Cameron mag worden. Als dat zo is weet ik wie als vazal in Nederland het scepter van de vrije wereld zwaait. Farage maakt gehakt van Barosso. Die riposteert met een onzekere piepstem dat 99% van de wetenschappers overtuigd is van AGW. Die is nieuw. IPCC AR4 roept dat het 90% zeker is. IPCC AR5 krikt dit op naar 95%. John Cook blunderde met zijn 97% van wetenschappers wat in werkelijkheid 0,3% (!!!) bleek te zijn. John Cook is zelf al weer gezakt naar 87,5%. Maar Barosso gilt met zijn piepstem 99% en gelooft nog steeds in sinterklaas green growth.

baroso_girl

Wie is toch die mooie dame achter Barosso die op 5.09 haar biezen begint te pakken? Als ik haar XX-chromosomen had wist ik op wie ik smoorverliefd zou worden en op wie niet. Wat een redenaar die Farage. Een hogere kunstvorm…