poetin_hout

Dit is ons voorland. Hele en halve dictators kunnen zich als verlicht despoot doen gelden door onze zwakke decadente=duurzame West-Europese economieën als achterlijk te kakken te zetten. En nu genieten van de video…

[youtube id=”JpnFhIhpv-g” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Ik heb nog opgeduikeld dat het filmpje dat pas net op Youtube staat eigenlijk al uit november 2010 stamt. Zie hierrr. Maar niet minder grappig. En ook best bijzonder dat Putin de Duitsers juist aanraadt voor kernenergie te kiezen. In feite hoor je hem zeggen:

Zijn jullie compleet van de pot gerukt, dat jullie de unieke kans om minder afhankelijk van ons Russen te zijn niet grijpen door massaal op kernenergie in te zetten? Nu ja, als jullie echt zo seniel zijn dan heb ik er geen moeite mee jullie hard in de k…. te n…….

Dat is het lot van alle softies. En dus ook van de duurzaamheidskwezels.