sony-mnn-1

We weten allemaal dat de milieubeweging een kolossale permanente marketingoperatie is die minstens zo schandalig is als de bak stront die Inspire2Live over zichzelf heeft afgeroepen. Misschien alleen wat uitgekiender en met betere mediacontacten. Met name Greenpeace staat bekend om de wel erg flauwe tot ronduit moorddadige grappen. Zoals onlangs nog dat geintje met een levensreddend GMO-rijstveld in de Fillipijnen. Teken dus ook nog even die petitie. Maar video’s zijn wel zo effectief. Behalve als je uit de bocht vliegt qua misselijkmakendheid zoals de 10:10 campagne deed.

Climate Name Change (website)
Nu is er een nieuwe video uit alarmistische hoek die waarschijnlijk de braaktoets net doorstaat. Hoewel? Weet je ook maar iets over de data ten aanzien van trends en ontbrekende trends in extreme events, dan is kokhalzen toch weer niet te onderdrukken. Zo hebben we net de eerste augustus in 11 jaar achter ons zonder atlantische hurricane. Maar ja deze video heeft al wel bijna 2 miljoen views. Met gelukkig ook een heleboel thumbs down. Wel knap gemaakt. Kijk zelf maar.
[youtube id=”efAUCG9oTb8″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Topher Field en zijn 50-1 project (website)
Nog geen 3000 views voor Topher met zijn Lomborgiaanse betoog. Spread the word!
[youtube id=”Zw5Lda06iK0″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Stem nu!

[polldaddy poll=”7365047″]

Dank voor je stem!