Keesje Koolmees zijn gezinnetje was dit jaar door zwerfkatten vermoord. Zielig heh?

Keesje Koolmees zijn gezinnetje was dit jaar door zwerfkatten vermoord. Zielig heh?

Rond de Dierenbescherming hangt sinds het verbod op dwergwerpen, kattenmeppen, bestialiteit en de hondenkar een eeuw geleden zo’n muffige geur van over datum zijn. Het is jammer dat ze dat zelf niet door willen hebben. Op Facebook werd ik als vogelaar nu door de Dierenbescherming getreiterd. Zij zijn een petitieactie begonnen tegen afschot van zwerfkatten. Wat mij betreft kan dit vogelmoordende ongedierte niet snel genoeg naar gene zijde geholpen. Maar wat zegt deze zingevingsclub voor gepasseerde huisvrouwen opgesloten in drie hoog achter in de Randstad op zoek naar een sociaal doel in hun leven, de Dierenbescherming?

Ons doel 1.000.000 Petities, zeg nee tegen afschot van zwerfkatten!

Stop de vogelmoord en moord op jonge haasjes!
Op de Waddeneilanden als Schiermonnikoog zijn zwerfkatten – exoten volgens onze natuurwetgeving- een belangrijke oorzaak voor het mislukken van broedsels, de dood van wulpen en andere grondbroeders zo meldde mijn ecologenblad de Levende Natuur, maar ook van jonge haasjes. Brits onderzoek toonde al eerder dat de huiskat jaarlijks miljoenen tuinvogels om zeep helpt en samen met de vertegeling van tuinen een belangrijke oorzaak is van toenemende vogelarmoede in stedelijk gebied. Een beetje zwerfkat groeit tot monsterlijke proporties uit, een bedreven jager die ook konijnen vangt, jonge hazen om zeep helpt en vogels tot formaat zilvermeeuw soldaat maakt. Niet alleen om te eten, een kat jaagt om te jagen.

Mijn terrier Trudy zegt Nee! tegen zwerfkatten, U ook?
Daarom, vogelliefhebbers van Nederland: betuig hier uw steun tegen de door Dierenbescherming aangemoedigde moord op onze vogelfauna. Wanneer mijn terrier Trudy een kat ziet, rust ze niet voor deze in de hoogste boom is gejaagd, dus de eerste stem heb ik al: kef kef grrrrrrrrr.

Zeg net als mijn terrier Trudy NEE tegen dé betuttelclub van linkse turbotrutten, de Dierenbescherming, en haar campagne voor ongeremde vogelmoord.

Keesje de Koolmees is u dankbaar, al brengt uw stem zijn vermoorde gezinnetje niet meer terug.. snif snif