ap7

Ik had geen idee. Op COP18 in Doha in 2012 moest Lord Monckton nog namens Myanmar de microfoon grijpen (zie video) om een sceptisch geluid te laten horen. Op COP19 in Warschau kan CFACT blijkbaar een door de VN gesanctioneerde persconferentie geven. CFACT president Craig Rucker laat Marc Morano en Apollo7 atsronaut Walter Cunningham (foto rechts – zie ook de andere twee sceptische astronauten hierr). Welnu zelf kijken dan maar! Via deze link zie je de hele persconferentie.

[youtube id=”NGXLSCZMkOE” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Hier het vragenrondje achteraf met een leuk huppeltrutje van de Britse Klimaat Jugend Youth Coalition die aftrapt met “I call bullshit on all you have just said” en “It’s about how do you sleep at night”. Ik denk dat Nederland een sceptische astronaut nodig heeft. Henk Kamp: zet daarop in! Het mag een miljardje kosten.