tirendo

Geen enkele scepticus betwijfelt of het klimaat verandert. Het klimaat is net zo veranderlijk als het weer. En dus kan het zijn dat je in het ene decennium andere banden nodig hebt dan in het volgende decennium. Dan zit je altijd goed bij www.tirendo.nl. Bij deze online aanbieder vind je altijd de band die bij het seizoen past!

Deze winter is het erg zacht maar de voorgaande winters hadden we winterbanden keihard nodig. Het is zowat normaal geworden in Nederland dat iedereen zijn baden ergens in de herfst wisselt. De wetgeving is in Nederland nog niet aangepast naar het “nieuwe klimaat”. In ons omringende landen is het normaal dat tijdens winterse condities winterbanden verplicht zijn. In Nederland zou je nog een ongeluk kunnen veroorzaken door op zomerbanden te rijden zonder dat je “schuldig” bent. Het zou beter zijn als Nederland het voorbeeld van Oostenrijk en Duitsland en Luxemburg zou volgen.

Tot die tijd moet je als burger gewoon het voortouw nemen en zelf zorgen dat je de juiste banden onder hebt. het scheelt natuurlijk ook slijtage aan je zomerbanden….