[youtube id=”-e2U2cYcPro” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Jan Paul van Soest: deze video met hoog Buckler-gehalte voor de Duitse Energiewende is voor jou. Engels ondertiteld op verzoek van Pierre van Notrickszone.com. We moeten denk ik toch blijven werken aan het idee van een serie Nederlandse sceptische video’s in eigen productie. Misschien kan vooruitlopend daarop deze video vanmiddag vertoond worden op de presentatie van het boek De Twijfelaarsbrigade. Even was er het idee vanmiddag op de stoep te gaan liggen bij De Balie met een spandoek “Arme klimaatblogger. Olieindustrie waar blijft ons geld”. Maar gelukkig is er nog de wintersport – het witte goud. De sneeuwval blijft de laatste jaren gewoon op niveau waardoor ik toch brood op de plank heb en vooral veel werk aan de winkel. Helaas dus geen demo van mijn kant vanmiddag. Mensen als JP negeer ik ook liever dan ze aandacht te schenken.