greenpeace windmolens

Vandaag is de Volkskrant begonnen met eerlijke “uit het hart van het volk” berichtgeving over het verzet tegen windmolens cq. windenergie. Ik heb begrepen dat dit geen eendagsvlieg is maar dat de Volkskrant het verzet ruim baan gaat geven. Op dezelfde dag publiceert VK ook een open brief van Diederik Samsom. Het is een weerzinwekkend pleidooi voor het verder vernietigen van de Europese economie door achter een fout beeld van de heilstaat aan te rennen. Nu mag het an sich een geschiedkundige gruwel zijn de EU te zien als een volwaardige EUSSR. Moreel is het wel degelijk zo dat het mijn linkse generatiegenoten na de Val van de Muur is gelukt om milieubeweging en communisme (lees: anti-kapitalisme) te versmelten en daarmee toch een feitelijke Europese machtsgreep te doen. Nu keert de wal natuurlijk het schip. Buiten elke twijfel. Maar zo lang het nog mogelijk is dan een Samsom een dergelijke idiote brief kan publiceren in een serieus dagblad, zonder dat er een homerisch gelach opstijgt onder economen en intellectuelen en zonder dat Den Haag in rep en roer is om zo iemand een cordon sanitaire aan te doen… zo lang is er geen hoop voor Europa behalve dan dat we toch al rijk zijn…. zo lang je een baan hebt.

[youtube id=”-e2U2cYcPro” width=”600″ height=”340″ position=”left”]

Diederikje: kijk deze nog eens. Ik heb hem Engels ondertiteld en hij gaat nu al viraal dankzij dit artikel van Delingpole op breitbart.com. Wij hebben in Nederland helaas ook een GroKo op dit moment. In feite zonder mandaat gezien de peilingen. Maar het is nog te vroeg voor een val van het kabinet. Joost Eerdmans is namelijk nog niet opgestaan om de krachten op rechts te bundelen.