giseleDe milieutak van de Verenigde Naties UNEP gaat de talenten van bikinimodel Gisele Bundchen  inzetten, en zo de naakte waarheid onthullen over de nakende klimaatcatastrofe. Dat meldt de persdienst van de UNEP.  Zo krijgt het fenomeen klimaatmodel een nieuwe en meer hormonale dimensie. Meteen even een afbeelding gegoogled van Gisele en ja hoor, klimaatmodel Gisele heeft gelijk, wat een mooi klein kontje, wat een talenten, de aarde warmt nu minstens 6 graden op. Dat er nog mensen zijn die twijfelen aan de onfeilbaarheid van klimaatmodel Gisele….

“I’m really honoured to join UNEP’s work on the environment. The environment has always been my passion. I grew up in a small town and I had the opportunity to live surrounded by nature. I couldn’t have asked for a better childhood. We must act now, so future generations have the same opportunity. Mother Earth is our fundamental life-support system, and by becoming aware and responsible now, we can assist in preserving the planet.”

She added: “I have been working on environmental issues for a long time and agreed to become a Goodwill Ambassador to be part of a global and far-reaching organization. Now it’s about action on a global scale to secure a healthy future for the next generation, wherever they live in the world.”

On climate change, Gisele noted, “Climate change is something we can’t deny? It affects all of us. At the end of the day, it’s our planet ? we all have to feel accountable.”

proof

Natuurlijk, wij mannen dragen een ballast, bal last, het genetische juk dat ons vaak tegen beter weten in tot de vrouw drijft, dat ons  dingen doet zeggen en laat geloven, waar we bij volle verstand nooit mee aan zouden komen of in zouden tuinen. En het klimaatrealistische kamp is bij uitstek een mannenbolwerk, een debat voeren op basis van rationele argumenten eveneens een mannending. Wij zouden volgens de Boerenwijsheidsbegeerte zelfs in een aparte categorie blanke risiconemers horen…..(ik schreef al, de sociale wetenschappen zijn een pacificatiemiddel)

Of…Je hebt vaker wanneer vrouwelijke modellen zo rond hun 25ste de pensioengerechtigde leeftijd naderen dat ze zich gaan inzetten voor ‘de dieren’ of het milieu. Maar bij Gisele was dat al in haar vroege jeugd, zo lezen we. In dit geval is het een teken dat de UNEP geen argumenten meer heeft en haar ultieme joker inzet. Ik vind dit desondanks veruit het beste argument dat ik ooit uit de hoek van de UNEP heb gezien.

Wereldvrede, is ze daar ook voor? En racisme, oooohh, daar word ik ook zooo woest van!