Jorgen Vig Knudstorp, You Are a Pussy!

brrr

Pussy Vig Knudstorp admits in press conference that he indeed ís a pussy

Pussy Vig Knudstorp admits in press conference that he indeed ís a pussy

As Schopenhauer stated, when rational arguments no longer suffice – pe. your opponent is too stupid/irrational or whimpy anyway- you just start insulting. We arrive at this level of discussion when LEGO-CEO Jorgen Vig Knudstorp kneels for terror by an activist-multinational (income over 0.2 billion euros) that exploits toys of children for it’s political ideology and financial gain. This cowardice inspires me to the shortest blog in Climategate.nl-history:

Jorgen: you are a Pussy.

Yours sincerely,

A child who loved playing with his Shell-tankwagon, made by stones from plastic (=oil that grows from trees in Greentopia)

Door | 2014-10-10T13:39:01+00:00 10 oktober 2014|4 Reacties

4 Reacties

 1. dwk 10 oktober 2014 om 17:23- Antwoorden

  Ach, in feite is het hele (NL) bedrijfsleven al voor de morele terreur van de NGO’s door de knieën gegaan; incl. Shell zelf (haalt milieu en klimaatverandering door elkaar: http://www.shell.nl/nld/environment-society/environment.html).
  Of het nu grootbanken zijn of de voedingsindustrie, iedereen rolt nederig de rode loper uit voor de Greenpeacen en Oxfams om zich periodiek de maat te laten nemen.
  Ik heb het al eerder gezegd: Wat er in feite aan het handje is, is dat men niet meer pal wil staan voor het kapitalistische model.
  Denk daar maar eens over na of kijk gewoon naar Frankrijk waar zo’n beetje 60 / 70% van de bevolking direct of indirect afhankelijk is van belastinginkomsten. De overheid heeft niets op de markt te zoeken. Zonder subsidies hadden we in NL nu misschien 50 windmolens gehad (hele kleintjes).
  Ik had er deze zomer dagen bij dat de hele parkeerplaats vol stond met gesubsidieerde hybrides. Het is gewoon om je kapot te lachen.

 2. Hetzler 10 oktober 2014 om 21:31- Antwoorden

  Och, het Koninkrijk de Hemelen loopt op gerechtigdheid, dat van de menselijke vooruitgang op olie en kernenergie. Het Rijk van Greentopia loopt op gebakken lucht. Het is verontrustend te bemerken hoeveel ruggengraatloze mossels zich laten imponeren door de kletspraatjes van de milieubeweging. Deze periode zal de geschiedenis ingaan als de ondergang van de Europese beschaving onder het juk van de milieubeweging. Het communisme kon dit niet bewerkstelligen, maar de milieubeweging maakt deze thans klus af.

 3. Danni Charis 11 oktober 2014 om 06:17- Antwoorden

  This article really seems very interesting and i also loved the first comment for this post.

 4. Piet 12 oktober 2014 om 18:17- Antwoorden

  We zullen mijn zwarte broer vragen of hij geen Lego meer in de schoentjes van Nederlandse kindjes stopt 😉

Geef een reactie