Hoe wilt u 2015 het liefste ingaan?
Met gejank van manische gitaren en falsetstemmen die onbegrijpelijke teksten gillen?
Een beetje alsof de wereld vergaat, zoals onze  opponenten iedereen willen wijsmaken?
Mammamiamammamiamammamialetmego inderdaad!
Op zich een prachtig nummer, maar om daar nou het jaar mee af te sluiten…

Of wilt u op drie voor twaalf op oudejaar alvast uw geliefde in uw armen nemen en samen wegdromen op dit juweeltje van Louis Armstrong. Even stilstaan bij alle kleine dingen die het leven zo mooi maken, en waarvan je hoopt dat je ze het volgende jaar samen maar weer veel zult mogen ervaren….?

Na het uitsterven van de hoopvolle up-tone van het het prachtige “Oh  yeah…” luidt de klok van 12 en is het tijd voor een heerlijke zoen, gevoed door het geluksgevoel waar geen mens zich aan kan onttrekken na het horen dit prachtige nummer. Zó ga je goed het nieuwe jaar in!

https://www.youtube.com/watch?v=m5TwT69i1lU

Wat zou het leuk zijn als dit ideetje viral zou gaan en heel Nederland dit jaar op een gelukkige, positieve manier zijn nieuwe jaar zou beginnen… Ik weet zeker dat good old Satchmo nooit meer van de eerste plaats te branden zou zijn!

Dus allemaal hier stemmen en het idee zoveel mogelijk doortwitteren!

Tips voor nog 13 andere positieve nummers mogen volstrekt on-topic hieronder gepost worden:
Climategate staat voor kritisch maar positief en creatief denken, met een extra zwak voor de schoonheid van echte natuur, en bestrijdt het angstzaaien, schuld aanpraten en doemdenken. It’s a wonderful world!