Ends Daily meldt vanuit Brussel dat Liliane Ploumen 100 miljoen euro extra Nederlands belastinggeld toezegt per jaar aan een Klimaatfonds van de Verenigde Naties, in aanloop naar de VN-klimaatconferentie, in Lima. Daar komt de klimaatindustrie bij elkaar om voor publiek geld nieuwe bestemmingen te vinden zonder kascontrole. Oxfam, 1 van de belangrijkste profiterende partijen van dit fonds, protesteert:Volgens Marika Hutjes van Oxfam zou het minstens 300 miljoen euro moeten zijn.

Wanneer ik bij Oxfam werkte zou ik voor minstens een miljard pleiten. Gratis oneindig beschikbaar geld, alles voor belangeloze mensen die strijden tegen de klimaatverandering en de vele slachtoffers die daar nu al bij vallen rond de Evenaar. We mogen die strijd daar zeer letterlijk opvatten, onze overheid steunde ook al de strijd/burgeroorlog in Burundi tegen De Klimaatverandering. Al 300 miljoen euro lekte naar dit soort nuttige initiatieven rond de evenaar sinds de klimaatconferentie in Kopenhagen in 2009. En hoeveel Nederlands geld lekte ook maar weer weg richting Darfur?

Dat klimaatfonds zou 100 miljard euro, of was het dollar, Westers geld per  jaar vanaf 2020 sluizen richting corrupte landen rond de evenaar zonder kascontrole. Het dient de al sinds de Club van Rome in 1972 bepleitte welvaartsoverdracht van het Westen naar de Tiers Monde, Derde Wereld, de in de jaren 50 uitgevonden term voor onze vroegere kolonieen. Dat andere instituut van schuld en boete, de bodemloze put van onvergeefbare zonden.

Die kolonieen zijn nu een soort witwasserettes van met groen excuus geroofde belastingbiljoenen, die dan weer via een omweg op de Zwitserse rekening belanden van dictaturen, multinationals, NGOs en andere Wereldbank-affiliates. Het geld komt zo weer terug in het Westen, maar dan op een kleiner aantal bankrekeningen.

Het is namelijk ook de Wereldbank die de CO2-aflatenhandel dirigeert en die met alarmistische rapporten als Turn Down the Heat over de nakende klimapocalypse naar buiten komt, uitsluitend gebaseerd op virtuele wetenschap uit computermodellen. Zoals de Club van Rome al deed, met haar spinoff het IIASA in Salzburg waar klimaatclown Pavel Kabat uit Wageningen nu directeur onderzoek werd, opvolger van Leen Hordijk, de Mr Zure Regen uit Wageningen van de jaren 80. IIASA is een zusterinstituut van ons RIVM

Zo stoken zij het vuurtje op van virtuele waardecreatie die de CO2-bubbel volgens ons is. Tenzij u liever Marcel van Dam gelooft en andere usefull idiots….

Hiervoor vecht ik: mijn kleine mannetje moest judoen, ik wens hem een minder corrupte wereld toe

Hiervoor vecht ik: mijn kleine mannetje moest judoen, ik wens hem een minder corrupte wereld toe, en de klimaatmaffia wens ik een pijnlijke dood toe met eeuwige straf daarna..

Het is Maas Goote (D66) die als vliegende klimaatkosmopoliet voor het ministerie van Ploumen de wereld rondvliegt/vloog om dat Fonds zo ver mogelijk op te blazen en andere landen in die klimaatput te trekken. Om maar aan te geven dat de PvdA niet het monopolie heeft op het verbranden van andermans geld.
Nederland is 1 van de grootste bijdragers aan het mondiale klimaatcircus, mede dankzij de almacht van de met loterijgelden op de been gehouden liefdadigheidsindustrie. Het was Pier Vellinga die voor Rajenda Pachauri serieuze kandidaat was als voorzitter van klimaatpanel IPCC.

Al dat gedoe voor een natuurlijke klimaatvariatie met een klein toefje menselijke invloed, die vooralsnog oneindig meer voordelen brengt dan nadelen, zoals betere CO2-bemesting van gewassen en bomen.
Wanneer u buiten de virtuele werkelijkheid van mediapropaganda en voodoo science kijkt en de gegevens checkt. En dat is wat wij hier doen, al staat het u vrij om liever Marcel van Dam te geloven. Dat levert je dan een villa op de Veluwe op, volledig met publiek geld betaald. Maar wij hebben eergevoel….