Islamitische Staat in the henhouse...Haan Gerben Jan Gerbrandy was nuttiger als vleesleverancier dan graanverbrander..

Islamitische Staat in the henhouse…Haan Gerben Jan Gerbrandy was nuttiger als vleesleverancier dan graanverbrander..

Vroeg of laat krijg je als Facebooker een soort ’trial by Facebook’ te zien. Een contextloos plaatje van een huilende kat of gekwetste eekhoorn is vervolgens voldoende om honderden malen gedeeld te worden, waarbij na de verklaringen over de vermoorde onschuld van ‘het dier’ de doodswensen en verlangens tot mishandeling van het kaliber zijn waar Islamitische Staat een puntje aan kunnen zuigen. Neem hier het met 20 likes gedeelde commentaar op de mishandeling van een kat, wat mij betreft terecht omdat ik meer van zangvogels hou:

De tranen staan in mijn ogen,hoe is dit nog mogelijk dat er zulke klere lui bestaan,het zal je beesie maar zijn,ik sta niet voor mezelf in als ik dit zou zien,ik hoop dat de dader gepakt word,en ook door een stok word bewerkt.afschieten die lui.heel erg veel sterkte voor de eigenaar.

en

Wat heeft dat beesje misdaan? Ik vind echt dat er hogere straffen moeten komen voor dierenmishandeling of mss de gene die een dier zoiets aan doet de zelfde behandeling geven als hij met het dier gedaan heeft.

Werkelijk alle registers gaan open bij de eekhoornschopper, waarbij de People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) een beloning van 17.000 dollar uitlooft: 349 keer gedeeld met bijna 1500 likes

als ze hem hebben hetzelfde met hem doen ook zo van een rots trappen mongool  20 likes

en

Mooi!!! Extra stimulans om deze zwaar gestoorde malloot op te sporen en daarna…..trap het ravijn in….en eerst ff een paar dagen zonder water laten bungelen 7 likes

en

Die duwde ik zo van die rotsen af als je zoiets doet heb geen gevoel en geweten in je lijf zitten..

Maar

en de meeste mensen hier eten wel vlees. en dat is dan niet zielig beetje hypocriet 1 like

Zoals ik al betoogde zijn dierenliefhebbers vaak alleenstaande vrouwen tegen de menopauzale fase aan in het bezit van 1 of meerdere katten en Garfield-servies. Een categorie met per definitie een lage beheersing over de emotionele huishouding. Die demografische analyse wordt na mijn statistisch weinig representatieve excursie door Facebook wederom bevestigd.