1000 euro per jaar: Milieuclubs redden uw geld van besteding naar eigen inzicht

RZ15.Megamolen9

Verlaag uw maandlasten vandaag nog met het opzeggen van de door Climategate.nl samengestelde ‘opzeglijst’ van dubieuze doelen. Een lijst van alle steunbetuigers aan het Energieakoord van Ed Nijpels, energie- en bouwbedrijven, Greenpeace en Natuur en Milieu: 500-1000 euro lastenverzwaring PER JAAR over uw energierekening via SDE+subsidies, om de door hen zo gewenste windmolens in het landschap te zetten/hun kas te spekken. En om bos met subsidies te verbranden in energiecentrales.

Honderden euro’s die u liever anders besteedde, bijvoorbeeld aan de winkeliers in uw dorp of stad, aan de verjaardag van uw kindjes, geliefden, een lekker etentje. Ik zeg daarom vandaag ook mijn 1 jaar oude lidmaatschap op van It Fryske Gea (kun je HIER opzeggen), dat steun verleent aan het Energieakkoord. Doe mee!

Laat u niet langer uw geld afpakken door de steunbetuigers aan het Energieakkoord van de bende van Ed Nijpels, ex-commissaris van het gefleste Econcern. Een bedrijf dat in herstart onder andere namen van onze Ed nu weer miljardensubsidies vangt in diverse subsidievangnetten. En waarvan de directeur Dennis Lange alvast een grachtenpand kocht voor 6 miljoen euro.

Doe jezelf een plezier, en zeg vandaag nog op!

 

..en wees vandaag een blijer mens! Ik ben het alvast, kijk hier:

Bedankt voor uw steun
Helaas heeft u uw lidmaatschap van It Fryske Gea opgezegd. Dat is spijtig omdat elk lidmaatschap voor It Fryske Gea waardevol is. It Fryske Gea bedankt u voor uw (jarenlange )steun. Hiermee heeft u bijgedragen aan de bescherming van de unieke wadden, kleurrijke graslanden, meren en plassen, moerassen, paarse heide en bossen in Fryslân.

Joehoe! Het liefste vorder ik met terugwerkende kracht de contributie nog terug die dit jaar van mijn rekening werd geschreven…

Door | 2015-03-25T11:25:15+00:00 25 maart 2015|10 Reacties

10 Reacties

 1. David 25 maart 2015 om 11:40- Antwoorden

  Gelukkig blijven er daarna nog duizenden goede doelen over zoals
  “varkens in nood” en de “familie Bofkont”

 2. Ronel 25 maart 2015 om 12:36- Antwoorden

  Kleine aanvulling:
  Vereniging Eigen Huis
  http://energiecommunity.eigenhuis.nl/profiles/blogs/spelregels-voor-windenergie

  Lees vooral de commentaren.

  • Moose 25 maart 2015 om 12:54- Antwoorden

   Dat lidmaatschap heb ik vorig jaar al opgezegd omdat ze ook die fijne winstmolens steunden.

 3. Boels 25 maart 2015 om 18:40- Antwoorden

  Ik mis de aanmoediging om het lidmaatschap van groengelovige media en politieke partijente beëindigen.

 4. TINSTAAFL 25 maart 2015 om 18:45- Antwoorden

  Enige club waar ik wat aan geef is “Artsen zonder grenzen”. De rest kan stikken.

  • Turris 25 maart 2015 om 19:59- Antwoorden

   Yes die, en het Rode Kruis en het Leger des Heils. Alle andere hebben een politieke agenda.

 5. Hetzler 25 maart 2015 om 23:00- Antwoorden

  Vergeet Milieudefensie niet. Econcern is niet geflest, maar is op de fles gegaan door eigen toedoen. Voor wie echt wil genieten van het fileren van het bedrog door de milieubeweging, is dit verplichte kost: http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/directeur-epa-blijft-antwoord-schuldig-op-eenvoudige-doch-cruciale-vragen/

 6. merone 25 maart 2015 om 23:22- Antwoorden

  Wellicht kunt u de contributie over meerdere jaren terugvorderen als u kunt aantonen dat zij u bewust hebben laten dwalen.
  Daarbij kunt u mijns inziens tevens de bestuurders persoonlijk aansprakelijk stellen.
  Dat zou echt iets te weeg brengen.
  Zeker bij personen als dhr Nijpels.
  Een goede rechtskenner als bijvoorbeeld mr. Bram moskowic kan ongetwijfeld helpen en voor zichzelf een politiek platform bouwen voor een dergelijke zaak.
  Succes

 7. Rypke 26 maart 2015 om 08:09- Antwoorden

  @merone, dat is een hele goede, het Friese Landschap verzwijgt aan haar leden de negatieve consequenties van waar zij haar steun aan verleent, sterker nog, ze uiten allerlei aantoonbaar feitelijk onjuiste beweringen, die bovendien niets met hun primaire doelstelling te maken hebben. De enige reden van hun steun is dat ze bang zijn om in subsidies te worden gekort, naast slecht geinformeerd kuddegedrag in het energiedossier

 8. René van Zon 27 maart 2015 om 13:34- Antwoorden

  Voor wie alles al opgezegd heeft blijft het mogelijk het ongevraagde drukwerk van al die organisaties retour afzender te sturen. Voorts kun je in de digitale media vele reclame uitingen (adds) zo aanklikken dat je de mogelijkheid hebt om ze als “ongepast” te sluiten.
  Ook dat zet zoden aan de dijk.

Geef een reactie