RZ15.Megamolen9

Verlaag uw maandlasten vandaag nog met het opzeggen van de door Climategate.nl samengestelde ‘opzeglijst’ van dubieuze doelen. Een lijst van alle steunbetuigers aan het Energieakoord van Ed Nijpels, energie- en bouwbedrijven, Greenpeace en Natuur en Milieu: 500-1000 euro lastenverzwaring PER JAAR over uw energierekening via SDE+subsidies, om de door hen zo gewenste windmolens in het landschap te zetten/hun kas te spekken. En om bos met subsidies te verbranden in energiecentrales.

Honderden euro’s die u liever anders besteedde, bijvoorbeeld aan de winkeliers in uw dorp of stad, aan de verjaardag van uw kindjes, geliefden, een lekker etentje. Ik zeg daarom vandaag ook mijn 1 jaar oude lidmaatschap op van It Fryske Gea (kun je HIER opzeggen), dat steun verleent aan het Energieakkoord. Doe mee!

Laat u niet langer uw geld afpakken door de steunbetuigers aan het Energieakkoord van de bende van Ed Nijpels, ex-commissaris van het gefleste Econcern. Een bedrijf dat in herstart onder andere namen van onze Ed nu weer miljardensubsidies vangt in diverse subsidievangnetten. En waarvan de directeur Dennis Lange alvast een grachtenpand kocht voor 6 miljoen euro.

Doe jezelf een plezier, en zeg vandaag nog op!

 

..en wees vandaag een blijer mens! Ik ben het alvast, kijk hier:

Bedankt voor uw steun
Helaas heeft u uw lidmaatschap van It Fryske Gea opgezegd. Dat is spijtig omdat elk lidmaatschap voor It Fryske Gea waardevol is. It Fryske Gea bedankt u voor uw (jarenlange )steun. Hiermee heeft u bijgedragen aan de bescherming van de unieke wadden, kleurrijke graslanden, meren en plassen, moerassen, paarse heide en bossen in Fryslân.

Joehoe! Het liefste vorder ik met terugwerkende kracht de contributie nog terug die dit jaar van mijn rekening werd geschreven…