Eerste officiële Republikeinse presidentskandidaat Ted Cruz is goede scepticus

tedcruz

Het wordt weer spannend de komende anderhalf jaar! Het wordt ofwel Hillary ofwel … ja wie? Een republikein. Maar welke? Hopelijk een goede scepticus. Sceptisch in de beste zin van het woord. Sceptisch als de grondhouding van de wetenschap. In de ogen van de liberals in hun newspeak dus een man die staat voor anti-science.  Ted Cruz is zo iemand. En vandaag maakt hij bekend officieel kandidaat te zijn.

Geniet van deze video over hot air rondom een klein meisje.

En dit is de vooraankondiging van de aankondiging vandaag! Er zijn nog veel andere goede sceptici onder de waarschijnlijke tegenstrevers. Maar altijd ook semi-liberale slappelingen zoals Mitt Romney die tot in zijn diepste kern natuurlijk eigenlijk alarmist was. Nee, er moet echt een good old republican op de troon komen in 2016 om het wereldwijde klimaatschisma te beslechten ten faveure van de sceptici. Dan hebben we nog 30 jaar om met allerlei waarheidscommissies de grootste wetenschappelijke dwaling ooit na te vorsen.

Door | 2015-03-23T11:26:44+00:00 23 maart 2015|4 Reacties

4 Reacties

 1. Matthijs 23 maart 2015 om 11:37- Antwoorden

  En wat gaat hij doen met het geld dat hij uitspaart?
  Lijkt me stug dat ze het geld gaan gebruiken voor aflossen van hun schuld.
  Hoogst waarschijnlijk oorlog voeren, daar lusten Republikeinen wel pap van daar in de USA, democraten ook trouwens.
  En dit stoel ik niet op een gevoel, de laatste 250 jaar zijn ze 248 in oorlog aan de andere kant van de plas.
  Dus de valse keuze is; CO2 beperking en onszelf uitroeien of oorlog en een ander uitroeien.
  Dan maar keuze CO2 beperking. Hillary for president!
  Bengazi iemand?

  • Harry van Schalkwijk 23 maart 2015 om 22:03- Antwoorden

   Matthijs, er is niemand in de mainstream Amerikaanse politiek die een uitroeiing van welk volk dan ook op zijn programma heeft staan, deze suggestie van jou is volstrekte flauwekul.
   In verband met klimaatbeleid is Hillary Clinton zeker een slechte keuze maar er is meer aan de hand in de politiek dan alleen klimaatbeleid en het Amerikaanse systeem zit vol “checks and balances” zodat de president het niet allemaal in zijn/haar eentje kan bepalen.
   Wel is er momenteel een slingerbeweging in de publieke opinie aan de gang die weer wat meer naar de conservatieve kant lijkt te gaan, kijk maar naar de laatste verkiezingen voor de volksvertegenwoordiging. Dat kan in twee jaar tijd makkelijk ook weer omslaan.
   Er is dus nog helemaal niks van te zeggen, van die presidentsverkiezingen. Een Democraat die het klimaatbeleid stevig in het honderd laat lopen wegens gebrek aan verstand ervan, is misschien het beste wat er in zit.
   Belangrijker voor de politieke toekomst lijkt het dat er op grassroots niveau in Amerika meer kritiek komt op het klimaatbeleid en dan hopelijk niet alleen in de bekende rechts-conservatieve-blank-protestantse hoek, want dat is een langzaam krimpende sector in de Amerikaanse samenleving die op de lange duur steeds minder invloed krijgt.

  • Ivo 24 maart 2015 om 08:45- Antwoorden

   stromanredenering en vals dilemma. Drogredenen, Matthijs

 2. Bart Vreeken 23 maart 2015 om 12:53- Antwoorden

  Ted Cruz zou eens op deze site kunnen kijken met alles (nou ja, alles) over temperaturen in de U.S.
  http://www.logboekweer.nl/International/UnitedStatesTemperatureHistory.htm

Geef een reactie