Greenpeace stuurt haar Arctic Sunrise de Noordzee op om vissertjes te pesten. Een unieke kans om ze een Russisch welkom te geven! Dit is de club die volgens hun oprichter Patrick Moore misdaden tegen de menselijkheid begaat, met hun verzet tegen technologische vooruitgang.

Ze krijgen van de Postcodeloterij miljoenen belastingvrije euro’s te veel om onze vissers te pesten met dure campagnes. steeds is er zo’ n nieuw onderzoek dat bevestigt wat de campagne wil.

Zoals nieuw WC-eend marktonderzoek waaruit de gewenste conclusie van GreenPeace rolt, dankzij de wijze waarop de marketeers vragen stellen. Heel Nederland, 96 procent, wil wat Greenpeace wil. De Noordzee beter beschermen, ookal valt de gehele Noordzee al onder de Natuurbeschermingswet en Nationaak Natuurnetwerk en is alle activiteit vergunningsplichtig. Nu zou de gehele Noordzee op slot moeten voor vissers,

Betere bescherming?Greenpeace wil tegelijk de Noordzee vol bouwen met windmolens. Wil 96 procent van de Nederlanders ook windmolens bij Zandvoort aan Zee? Moeten we de zee beter beschermen tegen Greenpeace?

Nu komt zo’n duur bootje van ze in het vaarwater, de Arctic Sunrise om de Nederlandse bevolking te overtuigen van het campagnegeldoverschot van dit groene abces. Ik herhaal, volgens hun oprichter Patrick Moore is Greenpeace met haar blokkade van GMO technologie willens en wetens schuldig aan het lijden van miljoenen mensen in de Derde Wereld, via Vitamine A deficientie.

Dus wat gaan vissers nu doen. Pakken ze de uitdaging op, zijn het kerels en tonen ze dat anti-menselijk gespuis wat ze waard zijn op de Noordzee? Of gaan ze weer Calimero en huilie huilie doen?

Wat is het verdiende loon voor de beroepsleugenaars van Greenpeace mensen?