Schoolkindjes manipuleren met HIER

Schoolkindjes manipuleren met HIER

De Nationale Postcode  loterij spendeerde direct (klimaatbureau HIER 6,8 miljoen euro +13 miljoen Hier-projecten) en indirect tenminste een half miljard euro’s aan de bewerking van Kamerleden tot klimaatklapvee. De hoogte van klimaatbedragen via loterijen kun je berekenen door Postcode Loterij-uitkeringen op te tellen van clubs die het klimaatalarmisme salonfahig maakten in NL. Ik heb het boek ‘De Mannen van de Droomfabriek’  van Ineke Holtwijk uitgelezen. Daar staan op de laatste bladzijde alle door de loterij uitgekeerde gelden opgeteld.

Milieudefensie (30,4 miljoen euro loterijgeld) gebruikte HIER-klimaatcampagnegeld bijvoorbeeld voor lobby voor een Klimaatwet., we kregen een ‘groene’ kieswijzer. Urgenda van Jan Rotmans kreeg 2 miljoen euro om academisch verantwoord klimaatrevolutie te prediken. Hij ontvangt nog steeds loterijgelden.

Operatie Grauw aan het Groen
Het Klimaatbureau Hier ontstond in het kielzog van de komst van klimaatprofeet Al Gore naar Nederland in 2006. Het was bedoeld om het tv-kijkende grauw met de zelfde marketing-trucs als de Postcode Loterij aan Groen te krijgen. Boudewijn Poelman’s Nationale Postcode Loterij bouwde zo met Joop van den Ende’s klapvee-tv al succesvol met 4,4 miljard euro de zogenaamde ‘goede doelen’ om tot loterij-reclamezuilen. Poelmann koos ‘het milieu’ omdat dit een gat in de loterijmarkt was.

Nu snap je beter waarom iedereen van links tot rechts het verbranden van miljardensubsidies MET NEGATIEF MILIEU-RENDEMENT (zie KNAW-rapport biomassa) als ‘normaal’ ging beschouwen, en iedereen verdacht die dat ter discussie stelt: Met dank aan de miljoenenpropaganda van de Postcode Loterij. 

Klimazisme waarvoor Goebbels zich zou schamen. De leeglopende aarde laten oppompen door schuldbewuste klimaatjugend

Screenshot van loterij-ontvangers klimaatstraatfeest en Rotterdams Miliecentrum. Klimazisme waarvoor Goebbels zich zou schamen. De leeglopende aarde laten oppompen door schuldbewuste klimaatjugend

Klimaatklapvee, dit zaakje stinkt!
Zodat de Tweede Kamer zonder 1 kritische vraag het 100 miljard euro’s kostende (wind en biomassa-) Energieakoord doorslikte van loterij-benificienten Greenpeace (57 miljoen euro/2014) en Natuur en Milieu (37,8 miljoen/2014). Het Wereld Natuur Fonds kreeg al 321 miljoen euro en deed mee met HIER, evenals HIER-supporter Natuurmonumenten dat al 357 miljoen euro kreeg.

douchenEn voor 12,6 miljoen euro loterijgeld ging ook Hivos gekke dingen roepen over ‘het klimaat’: we zouden met KORTER DOUCHEN kindjes in Afrika helpen…. waar Oxfam Novib (347 miljoen euro/2014) dat al langer deed. Ook Ruud van Beusekom van Vogelbescherming Nederland ging voor loterijgelden (41 miljoen euro/2014) plots roepen dat ‘klimaatverandering de grootste bedreiging is voor vogels’. Klimaatbeleid is dat alvast in het NU zo beschrijft the New Yorker in ‘Carbon Capture, has climate change made it harder for people to care about conservation’. 

Of je nu aan een lul leert zuigen of een spaarlamp draait....

Of je nu jeugd nu aan een lul leert zuigen of een spaarlamp leert draaien….geheel rechtenvrij via google overgenomen in ruil voor alle subsidies die jullie mij afhandig maken via het Energieakkoord: Ze oogt een stuk sympathieker dan mij, bebaarde vage boswachter en is dat ook ongetwijfeld. En mijn boodschap voelt ook nog eens vervelend….Dus is het niet waar

Verkoop groen aan het grauw 
HIER was bedoeld om Groen – de schuld en boete-variant van Al Gore- bij het grauw aan de man te brengen. In het kielzog van Al Gore’s komst naar Nederland. Op de zelfde wijze als de eerbiedwaardige Postcode Loterij het gokken door de strot duwt met het ‘goede doel’ als excuus. Met bekende tv-gezichten die de belangen van windmolen-subsidiemiljonairs zo een vertrouwd gezicht moeten geven, toegespitst op de doelgroep.  

Zoals HIER-hoer Sophie Hillebrand, die bekend werd door minderjarige meisjes via BNN te leren hoe je effectief lul zuigt op kosten van de belastingbetaler. (###ken doe je Zo!)Nederlandse meisjes zijn alvast bedreven pijpers, met dank aan de publieke omroep, al leerden ze het al via internet. Zonder kokken tot het huichje! Climategate-lezers, zeg ‘Sophie bedankt!’. 

  • En nu krijg ik als schrijver vast de beschuldiging dat ik onfatsoenlijk ben…(?????????!!!!!!) 

Screen Shot 2015-04-01 at 10.03.25Voor HIER/Greenpeace leerde Hillebrand de jeugd een spaarlampje draaien, ook een technische handeling: help het klimaat in een handomdraai. In een land waar je met belastinggeld Deep Throat moet hebben gezien, daar kan je ook windmolens deep throaten. Dat had de eerbiedwaardige realist Poelmann goed gezien!

  • Punt van informatie: dankzij spaarlampen belandt tonnen extra kwik in het milieu, al in lage doses zeer zeer giftig. Terwijl CO2 een onmisbare plantenmeststof is, waarvan de toename tot de 400 ppm nu tot vergroening van de woestijnen helpt leiden, bossen beter laat groeien, landbouwopbrengsten verhoogt.

Maar dankzij alle miljoenenpropaganda vindt u mij nu verdacht. Omdat u via massamedia is afgeleerd zelfstandig te denken (op basis van waarneming en bewijs). En ik heb geen tieten (nou ja, cupje AA aan spierweefsel) en Prodentglimlach. Dat werkt ook tegen me, zoals ik bij een lezing in Utrecht voor de Vereniging Onderzoeksjournalisten VVOJ stelde.

Poelmann kocht Clinton voor 22 miljoen euro

Poelmann kocht Clinton voor 22 miljoen euro; screenshot site van loterij-reclamezuil Vogelbescherming

Postcodeloterij grootfinancier klimaatsubsidie-toucheurs en handel CO2-aflaten
Het Klimaatbureau HIER van ex WNF-man Sible Schone heeft nu Essent als hoofdsponsor, en krijgt geen loterijgeld meer. Recent tuinden onze massamedia nog in Schone’s marketingtruc van ‘echt groene stroom’: stroom waarvan zijn Nederlandse sponsoren meer profiteren.

Essent is de aan RWE verkochte energieboer die al ruim 4 miljard euro biomassasubsidies toucheerde. Om met extra CO2-emissies bos bij te stoken in de Amercentrale. Zo haalde Nederland op papier haar 10- procent ‘duurzame’ energiedoel, zo schreef ik al voor FD Energie Pro. Poelmann gaat ook prat op contacten met Bill Clinton. Diens loyaliteit kocht Poelmann met 22,3 miljoen euro loterijgelden aan zijn Climate Foundation.

Poelmann sponsort ook de Climategroup, steenrijke ‘non profit’ -consultants die windmolens verkopen (8,7 miljoen euro/2014) en CO2-aflaten. En de Carbon War Room (7,55 miljoen euro/2014) die dat zelfde doet. Of zien we in de klimaataflaten-handel  de hand van ex-priester Simon Jelsma? 

Bovenvermelde loterij-reclamezuilen Greenpeace en Natuur en Milieu clubs bepalen via het Energieakkoord van Ed Nijpels dat wij per 2020 liefst 500 tot 1000 euro extra voor onze energie moeten betalen om windmolens te planten. Terwijl deze in het huidige energiesysteem GEEN milieuwinst geven, zoals Tjerk Wagenaar van Natuur en Milieu mij SCHRIFTELIJK bevestigde. Er blijft geen gram fossiele energie extra in de grond zitten. En in het emissiehandelsysteem van Europa trekt Nederland hooguit de kosten van klimaatbeleid naar zich toe.

een andere vorm van miljoenenjacht onder het motto van non-profit met riante nonprofit-salarissen

screenshot Carbon War Room site: een andere vorm van miljoenenjacht onder het motto van non-profit met riante nonprofit-salarissen met internationale non-profit buffetten vanuit riante non-profit kantoren

 

  • Dat je het even weet Boudewijn. Je kunt je vrienden missschien kopen. Maar mijn gezonde verstand kun je niet wegkopen met alle loterijmiljoenen van de wereld. Al zal je eerste reactie vast zijn van ‘aah, dat is zo’n nee- zegger’. Met nee zeggen tegen de verkeerde dingen is niets mis, je grenzen aangeven. Zoals ik in een interview met Vrij Nederland stelde afgelopen december: de klimaatgekke milieubeweging is  de grootste vijand van de bestaande natuur in het hier en nu geworden.

DE aanleiding om verder sceptisch te zijn over deze wereldrondvliegende aarderedders lees je HIER. Clinton vloog even om, zodat hij Boudewijn’s klimaatmiljoenen kon toucheren (blz 347 ‘De Mannen van de Droomfabriek’, die  De Volkskrant aanhaalt:

Clinton werd ingeluid door Boudewijn Poelmann van de Nationale Postcode Loterij als een ‘unieke icoon van wereldleiderschap’. Later gaf de directeur van de loterij zijn gast een miljoen euro voor de Clinton Foundation, te besteden aan het Klimaatinitiatief om veertig steden op diverse plaatsen in de wereld CO2-neutraal te krijgen. Daaronder is behalve Parijs en Londen ook Rotterdam. (vooral via CO2-aflaten en symboolpolitiek RZ)

Voor zo’n bijdrage wilde Clinton wel even omvliegen tussen de post-tsunami-activiteiten in Azië en een diner in Duitsland.(CO2????) De Postcode Loterij beleefde daardoor zijn finest hour: want wie deze man als spreker binnenhaalt, krijgt geheid een meeslepend verhaal met een boodschap. Genodigden als Ruud Gullit glunderden, maar ook bankiers en bestuurders, onder wie minister-president Balkenende, zaten op het puntje van hun stoel.

Klimaatverandering ondermijnt de beschaving, is de basisstelling van Clinton

Het alternatief van Climategate.nl voor windmolenpropaganda

Het alternatief van Climategate.nl voor windmolenpropaganda

Het Climategate.nl alternatief voor Boudewijn: doe het anders!

  • Als Boudewijn Poelmann toch nog wroeging krijgt: ik weet een veel beter en positiever project. Gebruik de loterijmiljoenen om bedrijventerreinen te vergroenen. Alle bedrijfsdaken vol met zonnepanelen (zijn die molens minder nodig) of sedum, en bekleed alle blinde muren van die grauwe bedrijfshallen met groen voor de vogeltjes, bijen en vlinders, vegetatie. Bouw die desolate bedrijfsterreintjes om tot de mooiste landschappen van NL met wildlife onder onze neus.
  • Je kunt daar het budget van het Wereld Natuur Fonds en de Peace Parks Foundation voor aanwenden. Die zijn toch volslagen ineffectief en enkel voor zichzelf bezig, zie mijn onderzoek ‘Het Wereldbestuurfonds’. Wanneer ik Holtwijk mag geloven, stoor je jezelf gigantisch aan clubs die enkel geld oppotten om zichzelf draaiend te houden.
  • En klimaatklapvee, dat is toch goed gevonden?
  • Lees waarom uw klimagnost kritisch is in Vrij Nederland

    Lees waarom uw klimagnost kritisch is in Vrij Nederland; wij willen waarheid spreken dat het gedrukt staat