Geplande wind op zee-gebieden

Geplande wind op zee-gebieden

Het Ministerie van Waarheid, Rijksoverheid.nl blaast 15 april opnieuw de opbrengst van Wind op Zee op met miljoenen fictieve ‘huishoudens’ die van stroom zouden worden voorzien door deze zeemolens. Het Ministerie claimt weer 5 miljoen huishoudens, wat louter papierhuishoudens zijn. Zoals wij reeds eerder voorrekenden blaast het Ministerie van Waarheid de opbrengst zo weer op met een factor 2: ze gaan uit van de hoogst gemeten productiefactor ooit (bij Horns Rev meer dan 0,4), en ze verekenen geen inpassingsverliezen: windstroom komt vaak het meest als het niet nodig is, waardoor de Denen bijvoorbeeld ook verliezen boven 40 procent incasseren.

Voor dit botte boerenbedrog van de Nederlandse bevolking genaamd Het Energieakkoord door Henk Kamp/Ed Nijpels en Greenpeace betalen we volgens de Algemene Rekenkamer tot 2023 liefst 2,5 maal de overname van ABN Amro door de Staat: 73 miljard euro, ik herhaal

73.000.000.000 euro

Vals optimisme opbrengst kost extra SDE+subsidies
De Algemene Rekenkamer concludeerde al dat er 13 miljard euro extra subsidies bij moeten om het 14 procent dure energiedoel te halen, juist OMDAT men veel te optimistische verwachtingen inplant over de opbrengst. En ondertussen storten de eerste zeemolens al in, van een windfarm die nog geen 10 jaar staat, en waarvan na 3 jaar al een kwart van de turbines vervangen moest worden: hoe ‘duurzaam’ is dat?

Waar is de journalistiek?
Rijksoverheid.nl en Henk Kamp bedrijven kortom een vorm van bedrog van criminele proporties. Het meest treurig is echter: de zelfbenoemde kwaliteitsjournalistiek.Met de mislukkelingen van het Financieele Dagblad als ultiem voorbeeld van journo-barbaren met een groen bord voor het hoofd. Het FD heeft Ed Nijpels als schaduw-hoofdredacteur voor wie gingen krom staan  in het meest kruiperige interview van de eeuw . Dan blijft Ed vriendjes met ze. Bij het FD en andere corporatistische media is de lezer het product dat zij de adverteerder aanbieden.

Bij ons bent u de lezer gewoon eeh…. De lezer.