Paul Watson in South Park episode Whale Whores

Paul Watson in South Park episode Whale Whores

Wij vreten ons vol aan koe, varken en kip, de Amerikanen pleegden genocide op 2 Japanse steden met een atoombom. En met Whale Wars komt Greenpeace oprichter Paul Watson varend onder Nederlandse vlag de Japanners een lesje ethiek geven: gij zult geen walvis eten. Zo parodieert South Park met de aflevering Whale Whores de zeldzame hypocrisie door Sea Shepherd, afgekort SS.

De Japanners overvallen ieder dolfinarium om daar dolfijnen te slachten met speren en samoerai-zwaarden aaahhhhhh, fuck you dolphin and whale.

Een wraakoefening.

Omdat ze dachten dat deze dieren de Enola Gay bestuurden, de bommenwerper waarmee tienduizenden Japanse burgers werden verschroeid door een atoombom.

httpv://www.youtube.com/watch?v=OFmbA21RgKY

Trey Parker schildert mediamanipulator Paul Watson af als vet-aangelopen leugenaar, die uiteindelijk een harpoen door zijn vadsige lijf krijgt. Zie hier ook het commentaar van Trey Parker, waarom hij deze aflevering maakte:

this is truly people doing nothing, and trying to make an hour of television out of it

Daarom laat hij in de aflevering Kyle ingrijpen, die de nieuwe kapitein wordt en de Japanners bloederig bestookt, walvisschepen tot zinken brengt. Eindelijk gebeurt er eens iets in Whale Wars, de tv-show wordt nu een echte hit. Tot Japanse kamikazepiloten zijn SS-schip tot zinken brengen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=QFW0DPamOEk

Trey Parker over Paul Watson

I’m so selfrighteous that i can go out on a ship and lie that i’ve been just shot by the Japanese while they didn’t

En oh ja, de gehevenvinger-loterij, de Nationale Postcode Loterij gaf hier al 14,65 miljoen euro aan, de twee schepen van Whale Whores varen onder Nederlandse vlag. Terecht is de Japanse ambassadeur zeer beledigd over deze onbeschoftheid die voor hogere moraal moet doorgaan.

Hoeveel miljoen varkens worden er jaarlijks in Nederland geslacht? Is er een terreurorganisatie uit Japan die hier onze varkensboeren komt bestoken, begeleid door tv-camera?