Tom Grijsen 'wij pimpen de Noordzee op'

Tom Grijsen ‘wij pimpen de Noordzee op’

Climategate.nl voert af en toe – waar dat qua bewijs terecht is– het verzet van vissers tegen Rupsje Nooitgenoeg Greenpeace (57 miljoen euro Postcode Loterijgelden)met argumenten/munitie. En die katalysator werkt/inspireert, zodat vissers zichzelf weer kunnen redden. De Visserijnieuws publiceerde al een Cry of War tegen dit Groene Grootkapitaal…. En Elsevier valt ons bij.

De visserij komt eindelijk in verzet waar dat terecht is, in plaats van wat Calimero te doen en zich dan weer te drukken (‘Goh, das nie eurlijk’). En wat op je stoel in Emmeloord te plakken zolang de PO-contributies en subsidies voor Ursa Major maar binnen komen. Een visserijbedrijf, Keuter doet nu aangifte tegen Greenpeace en dat is de weg om te gaan. Want weerbaarheid en eigen actie, dat pikken media direct op. En niet de loser-houding van een zekere persoon in Emmeloord die het enkel om zijn positie is te doen, verdelend en heersend tot aan zijn pensioen.

Urker Vissersvrouw geeft het verzet een sympathiek gezicht
Zie bij Pauw hoe de moedige vissersvrouw Anja Keuter zonder gelikte mediatraining en marketingmiljoenen in ieder geval de morele overwinning haalt op de met loterijgelden vetgemeste beroepsleugenaar Tom Grijsen.

  • Ja dat is een joekel van een Ad Hominem. En bijzonder onaardig van mij om te zeggen, ‘oh wat zegt dat eigenlijk veel meer over mij ‘de toon, ah schande ‘enz enz blablabla.

Gelul.

Wanneer met mensen op basis van argumenten geen gesprek valt te voeren, omdat zij arrogant werden dankzij alle media-miljoenen, ideologisch verblind zijn en zich van iedere verantwoording ontslaan: dan rest ons – naar Schopenhaueriaanse traditie- niets anders dan te schelden. Dan kun je ook conclusies trekken over hun ethische gesteldheid. Waar zij ook al het leven van vissers in gevaar brengen, en dat louter om aandacht voor zichzelf te trekken en hun eigen miljoenenfabriek Greenpeace. (omzet +200 miljoen euro van goedgelovige donateurs, de natuurlijke intentie van mensen misbruikend/manipulerend om ook goed te willen zijn)

Glastonbury: Good will conquer Evil

Glastonbury: Good will conquer Evil (in the end)

Greenpeace: ‘ Dolfijnen profiteren van onze stenen’….
Oh ja, wat zegt Tom Grijsen bij Pauw nu eigenlijk? Hij wil met het storten van stenen ‘ de Noordzeu eigenlijk een beetje oppimpeh zeg maar’. Hij beweert zelfs dat dolfijnen op die stenen af zullen komen, doordat vissen op die Greenpeace-keien afkomen bla bla enz. Wat moeten we hier nog meer zeggen?

Met dit ecologisch cabaret parodieert Greenpeace zichzelf. Oh ja, de Noordzeekustzone wemelt tegenwoordig al van de dolfijnen, zoals bruinvissen. Of zijn dat dan weer niet de goede dolfijnen? Urker vissers kunnen excursies geven met Whale Watching-tours op de vrijdagen. In mijn stuk Scharrelwild in HP de Tijd 10 jaar terug, gaf ik dit al op als aanvullend verdienmodel. En anders is het een prachtige ecosysteemdienst die de visserij kan leveren, waar ook vele vogelaars al meegingen met vissers om zeevogels te spotten.

...nu de overheid nog aanpakken en die 'wetenschappers' daarom heen

…nu de overheid nog aanpakken en die ‘wetenschappers’ daarom heen

Greenpeace mag de zeebodem wel verstoren, aldus Greenpeace
En bovendien: de natuurvisie van Greenpeace luidt dat menselijke invloed op de natuur per definitie slecht is. Dat is hun ideologie, die in de traditie van Rousseau past en ‘natuurlijke zuiverheid’. Daarom moet volgens hen- en andere loterijlievelingen als Natuurmonumenten nog 30 procent van de Noordzee extra op slot. Dus waarom is het plots ‘de Noordzee oppimpen’, wanneer Greenpeace dit bodemecosysteem verstoort met stenendump?

Het goede zal overwinnen, zo niet nu, dan uiteindelijk toch later en anders na dit leven in de christelijke traditie via de shortcut van Verlossing(en ook Boeddhisme, je Kharma. In wat voor levensvorm zal Tom Grijsen moeten terugkeren, als discard-schol of weekdier in zijn rad van nog eindeloos vele wedergeboortes?) .

Kharma geldt alvast ook in dit leven: wie kaatst kan de bal weer verwachten, en van de kant van de groene rupsjes Nooitgenoeg verwacht ik nog de meest lage acties en taferelen tegen ieder die hun met loterijmiljoenen gekochte draagvlak ter discussie stelt.

First they ignore you, than they laugh at you…maak het rijtje af. Maar dikke middelvinger, we zijn geen bange mietjes hier.

Onze missie, is overigens niet die van sector-advocaat. Dat mogen die vissers lekker zelf doen, en ik ben geen PR-sukkel maar wetenschapsjournalist, honest broker. Als vissers ecologisch uit hun nek gaan kletsen, zeg ik er ook wat van.

Wat dan wel? De oude milieubeweging moet worden vernietigd, zodat een nieuwe meer integere beweging het stokje overneemt, zoals ik al in Vrij Nederland betoogde: dat is het manifest van het Ecomodernisme. Dat Greenpeace daarom moge imploderen door hun eigen leugens, terwijl wij ondertussen iets mooiers planten.

De Faustus van de Postcode Loterij
Dat Boudewijn ‘Faustus’ Poelmann meer opheeft met zijn anti-wetenschappelijke leugenaars en hun van marketingmiljoenen voorziet, mag de pret bij ons niet drukken. Het Goede zal overwinnen, en dat goede ben ik niet zelf, het is geen nieuw systeem, het is geen juiste mening of argument, maar het is het ongrijpbare, een mentaliteit.

De Mammon mag de wereldlijke macht kopen, Faustus Poelmann mag zich zo geliefd wanen bij zijn kwispelende groene hondjes, klaar voor nog een loterij-hondenkoekje.Boudewijn, koop jij je vrienden maar, waan je geliefd, voer je gemoed met gevoelens van zelfverheffing en zelfrechtvaardiging, geloof maar dat het goede te koop is.

Of kies- voor het te laat is-een andere weg.