Onze mediasukkels hebben weer wat van Greenpeace gehoord...er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree. En dan bestaat die 5,8 miljard euro schade plots ook niet meer, want die is toch verzonnen

Nazi-achtige propaganda foto, van een onschuldig kind dat door ‘de industrie, de chemie’ in een complot wordt beschadigd. Onze mediasukkels hebben weer wat van Greenpeace gehoord…er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree. En dan bestaat die 5,8 miljard euro schade plots ook niet meer, want die is toch verzonnen

Alle vrouwen van 14-40 in Nederland zijn verslaafd aan hormoonverstorende stoffen, zo onthul ik u vandaag, en dat kost de samenleving vele miljarden op jaarbasis. Miljoenen mannen drinken dagelijks soms in grote hoeveelheden hormoonverstorende stoffen. Oftewel: er is vanavond bij Zembla weer een anti-industriele en chemofobische mediahoax in wording. Het is een klusje voor onze eco-toxicoloog Dolf van Wijk om de volgende door Greenpeace gelanceerde mediahysterie te debunken, ‘5,8 miljard euro schade door hormoonverstorende stoffen’, hij deed dat al eerder aan de hand van de eenzijdige FLAUWEKUL die Zembla uitstort over ‘hormoonverstorende stoffen’ .

Vanavond heeft Zembla weer van die knappe wetenschappers voor u in de aanbieding die een hypothetische gezondheidsschade berekenden via consumptie van levensmiddelen. De milieuredactivisten van RTL Nieuws maken alvast even hysterie, omdat bij RTL Nieuws best aardige maar totaal kennisloze mensen werken die zich journalist mogen noemen. Bij Greenpeace – dat leugenachtige groene klootjesvolk dat via oplichting haar geld verdient- zijn ze alvast blij dat bij mainstreammedia het allerergste en stupide wrakhout werkt dat de journalistiekschooltjes uitbraakten:

Herman van Bekkem (@Hermanvb_GP)
10-06-15 12:31
Miljardenschade door hormoonverstorende stoffen in o.a. insecticiden rtlnieuws.nl/nieuws/binnenl… #Kijktip Vanavond @ZEMBLA

  • Zelfs wanneer uw gezonde boerenverstand al ernstig degenereert door al die hormoonverstorende stoffen, mag ik alstublieft 1 vraag stellen: was al dat natuurlijke voedsel in grootmoeders tijd zonder al die complotsmedende chemie-bedrijven zo gezond, dat men daarom gemiddeld de helft eerder dood ging?
  • Hoogleraar Tiny van Boekel (WUR) kan nog zo verstandig klinken in Chemisch Magazine, buiten de vakbladen met wetenschapsjournalisten heersen de mainstream-mediasukkels, havoklantjes die gevatheid verwarren met intelligentie. Ze horen eigenlijk een beroepsverbod te krijgen. Wat voor miljardenschade heeft mediahysterie al niet veroorzaakt, zie ‘Scared to Death’ van Christhopher Booker en Richard North.
Hop, grondstof voor bier is hormoonverstorend

Hop, grondstof voor bier is hormoonverstorend

Zembla, het dieptepunt van slecht geïnformeerde hijgerigheid op milieu en wetenschapsgebied
Zembla, dat zijn die chemofobische mediasukkels strijdend tegen het grootkapitaal. Waar chemie het zelfde is als gif, kankerverwekkend, smaadcampagne voeren tegen bijenonderzoeker Tjeerd Blaquiere die zou samenspannen in een complot met Bayer. Zembla is actievoeren samen met Milieudefensie tegen Shell. Als dat moderne kwaliteitsjournalistiek is, wat is slechte journalistiek dan wel….

  • ONTHULLING!!!!
    Ongeveer heel vrouwelijk Nederland van 15-40 zit aan de PIL, dat zijn dames en heren ook hormoonverstorende stoffen, die zo en masse het milieu in komen en daar de vispopulaties potentieel minder vruchtbaar maken, en drinkwaterbedrijven overuren moeten maken. Wat zou daar de schade van zijn….
  • ONTHULLING!!!  Miljoenen mannen in Nederland stellen zich dagelijks bloot aan soms grootschalige consumptie van hormoonverstorende stoffen. In BIER, dat goddelijke levensvocht, zit hop, Humulus lupulus, en dat wolfskruid (lupus…)bevat hormoonverstorende stoffen. Wie veel bier drinkt krijgt vanzelf vrouwentietjes en een blubberbuik.
  • I’m not half the man I used to be. To beer or not to beer. Deze Zembla-wetenschappers publiceerden vast in de Beer-reviewed literatuur…

Screen Shot 2015-06-10 at 14.22.09Maar nee, we lijden miljardenschade doordat tuinders fruitverpestende insecten bestrijden met (biologisch afbreekbare) gewasbeschermingsmiddelen omdat de consument geen appel met een plekje koopt. En terecht, dat doe ik ook niet, appels met wormen eten. En dat -chemie- is bij onze oliedomme journalisten het zelfde als ‘giftig en ongezond’. Hoeveel winst zouden we qua oogst maken dankzij de toepassing van gewasbescherming? Hoeveel gezonder is ons eten, DANKZIJ gewasbescherming?

Bedenk dat je fruit voor eten goed moet wassen, anders zitten er natuurlijke wormeitjes op en kun je heel natuurlijk een spoelworminfectie krijgen. Wat is de schade daarvan?

De natuur zelf zit vol met hormoonverstorende stoffen. Kortom, de mediasukkels belazeren de kluit weer eens vanuit de volmaakte domheid en chemofobie die mediasukkels zo eigen is, onafhankelijk als ze zijn van iedere basale kennis over ecologie, ecotoxicologie. Er zit vanavond een knop op je TV, die helpt je zo uit de chemofobische puree. En dan bestaat die 5,8 miljard euro schade ook niet meer, want dat is toch weer een modelmatig verzinsel gebaseerd op aannames, die op zijn best discutabel zijn.

Dat kan ik blind voorspellen.

Druk ‘m in en ga maar mee, naar de bloemetjes buiten kijken, ze fotograferen. Dat is wat ik ga doen tenminste. Wat zou de miljardenschade zijn die we lijden dankzij chemofobische pruljournalistiek a la Zembla?

Ik hoop overigens dat ik er nu geheel naast zit, maar op een gegeven moment krijg je voor dit soort kwaliteitshysterie een neus. ‘De wetenschappers zeggen het’…. Dat rapport tegen neonicotinoiden (het ‘bijengif’) was ook gefabriceerd door ‘wetenschappers’ van het Wereld Natuur Fonds, als opmaat naar lobby in het Europarlement, zoals wij al berichtten.