Bruine kiekendief, foto Altenburg en Wymenga

Greenpeace: windmolens zijn niet schadelijk voor dieren….Bruine kiekendief door turbine getroffen, foto Altenburg en Wymenga, screenshot rapport

In de fantasiewereld van Greenpeace zouden wildlife-vriendelijke windmolens bestaan, waar vogels netjes omheen vliegen, zij logen ‘windmolens zijn niet schadelijk voor dieren’. In de echte wereld is er dit onderzoek van Altenburg en Wymenga naar de dodelijkste turbines van Nederland bij de Waddenzee in de Eemshaven, waar per jaar door 1 windfarm duizenden beschermde vogels sneuvelen, meer dan 100 vogels per turbine per jaar. Onthoofde roerdompen, door midden gehakte sterns, kerkuilen, slechtvalken, kiekendieven, torenvalken.

Van Greenpeace mag ze dood voor haar ideologie

Wietske de Wikel. Van Greenpeace mag ze dood voor hun ideologie

Let wel, ik vervoerde net een jong torenvalkje naar het asiel om het beestje te redden van een steenmarter, die het nest plunderde. En dat was strafbaar, want je mag geen ‘beschermde dieren’ onder je hebben van de FF-wet. Daar moet dan zo’n labiele Dierenambulance-patient en lid van de Dierenbescherming voor komen met Betweterleven-ster, ‘oh ik heb diermanagement gestudee’d’. Flikker toch op. Maar als je per jaar met je duurzame klimaathakmolen er bijna 20 torenvalkjes uit de lucht mept krijg je het fiat van Vogelbescherming Nederland, trouw partner van het Energieakkoord.

Natuurmonumenten verbiedt een valkenier, Reinier uit Loenen na 20 jaar trainen op natuurterrein om nog met zijn roofvogels te vliegen. Dat zou ‘verstorend’ werken. Natuurmonumenten steunt de turbinisering van natuurgebieden via het Energieakkoord.

Met de Crisis en Herstelwet/Rijkscoordinatieregeling mag je dus 100-200 beschermde vogels per turbine doden. (zie hieronder de cijfers)

Voor het klimaat jongens.

De groene drammers kennen geen twijfel

Greenpeace LIEGT, bedriegt en wie voor die club werkt verdient het om in elkaar geslagen te worden.

Door niet voor dieren schadelijke turbine onthoofde roerdomp

Door niet voor dieren schadelijke turbine onthoofde roerdomp, rapport Altenburg en Wymenga

Nee, ik ben niet boos, ik ben teleurgesteld.

Screen Shot 2015-06-09 at 20.18.43

Hier de screenshots met de cijfers, ik hoop dat Eddy Wymenga het niet erg vindt dat ik zijn rapport zo plunder, copyright en zo, de Groetnis ut Langwar. Maar de meeste mensen lezen geen rapport, dus moet je het laten zien. En wie-behalve wij- stelt dit verder aan de kaak? De door overheid en milieuclubs ingekapselde mainstreammedia zeker…..hahahaha

Bodycount per turbine....

Bodycount per turbine….

En zie dan hier nog eens wat Dagblad Trouw berichtte in 2012 om de bloedspetters weg te poetsen van haar groene ideologie:

Dagblad Trouw veegt de bloedspetters van haar groene schrijfschrijf..

Dagblad Trouw veegt de bloedspetters van haar groene schrijfschrijf..

Oh ja, een lichtpuntje. De kolencentrale van de Eemshaven heeft een negatieve bodycount. Daar broeden jaarlijks slechtvalken, die kuikens de wereld insturen, vergelijkbaar met het dropje dat u hier boven ziet. Wietske de Wikel.