ThierryHet gezonde verstand van Nederland heeft nu een eigen locatie
Zo opende Thierry Baudet afgelopen donderdag het kantoor van het Forum van de Democratie aan de Herengracht 74-sous in Amsterdam.

Ik waarschuw hier al jaren tegen de blinde dwaasheid van de Brusselse elite die koste wat het (u!!!) kost hun utopische Europese federale staat willen realiseren.

Dit proces voltrekt zich bijna altijd stiekem, maar komt af en toe pijnlijk naar de oppervlakte in de woeste tirades van de gevaarlijke gek Guy Verhofstadt, leider van de ALDE fractie (D66 en VVD).

Men blijft in Brussel wanhopig vooruitvluchten, ook nu allang duidelijk is dat geen enkel Europees volk nog een federale Europese staat wil, dat de munt-unie die dit moest forceren aan het instorten is, de welvaart van Europa sinds de invoering van de Euro niet meer gegroeid is, Zuid-Europa aan de bedelstaf raakt, de eerste ratten het schip verlaten (Zwitserland, binnenkort Engeland en zelfs mogelijk Frankrijk!!!!!!) en in de meeste landen de eurokritische partijen het erg goed doen bij de kiezers. Terwijl Griekenland “gered” is met een programma waardoor het gegarandeerd steeds verder in het riool van Europa zal wegzakken. Allemaal in federale waan om geen gezichtsverlies te lijden en de critici geen gelijk te hoeven geven.

Wij waarschuwen al vier jaar, de Volkskrant is nu ook om en gaat er zelfs met gestrekt been in:  “Wilders heeft gelijk” en “De euro is duidelijk mislukt”. Over een teken aan de wand gesproken…

Maar de Brusselse idiotie heeft helaas in Nederland lange tentakels. Vooral bij D66 uiteraard, maar ook de PvdA en de VVD lopen braaf mee met de andere lemmingen. Zo zakt ook Nederland steeds verder weg in het EU moeras en wordt de weg terug steeds nodiger maar ook moeilijker…

Thierry Baudet start een nationaal democratisch reveil
Op climategate.nl is het eigenlijk een off-topic onderwerp, maar de misstanden op klimaat- en energiegebied hangen zo samen met wat er politiek mis is in Europa dat je deze zaken gewoon niet kunt scheiden. Maar we kunnen er maar een deel van onze aandacht op richten.
Gelukkig is er nu een krachtige beweging ontstaan rond een groep bekende Nederlanders die we al langer als medestanders ervaren in de strijd, en waarvan sommigen onze brieven aan de politiek ook ondertekenden. De groep bestaat onder anderen uit voortreffelijke Jalta schrijver Edin Mujagic, Prof. mr. dr. Paul Cliteur, Prof. dr. Arjo Klamer, Prof. dr. Kees de Lange, filosoof Dr Ad Verbrugge, Jort Kelder, maar natuurlijk bovenal de flamboyante Thierry Baudet die ook in de praktijk de voorman en dagelijkse drijver is van de beweging. De beweging noemt zich “Forum voor de Democratie” en heeft met enige ironie als logo een Grieks tempeltje gekozen.

Thierry Baudet legt de bedoeling van het forum hier helder uit: “Wij willen ons land terug!”

En dit is de speech van Baudet bij de officiële start van het forum op 1 juli, gevolgd door een aantal sprekers waarvan u hier de video’s kunt bekijken.

De PEURO
De eerste succesvolle actie van deze beweging (annex “denktank” of “netwerk”) was de handtekeningenactie voor de PEURO, de parlementaire enquête naar de totstandkoming van de euro. Het noodzakelijke aantal handtekeningen van 40.000 is gehaald en het verzoek is als geslaagd burgerinitiatief bij de kamer ingediend. Die moet daar nu over in debat en beslissen of dit verzoek wordt ingewilligd. De meeste partijen hebben daar helemaal geen zin in, maar als je ziet naar wat voor flut-topics er wél enquêtes gedaan zijn, terwijl we het hier hebben over nu al 200 miljard euro aan nieuw aangegane verplichtingen, wat de komende jaren nog flink zal groeien, moeten de twitterkamerleden wel met een verdomd goede smoes komen om de door een serieus burgerinitiatief gevraagde enquête niet te honoreren!

Onthutsende presentatie van Arno Wellens
Afgelopen donderdag mocht Arno Wellens (van 925.nl en auteur van “Het Euro Evangelie“) het nieuwe kantoor van het Forum feestelijk openen met een lezing over de verborgen wereld achter de Brusselse facade.

Ik had zoals bekend verondersteld mag worden al weinig op met de Brusselse kliek en met name Verhofstadt, maar de feiten die uit het onderzoek van Wellens kwamen waren zelfs voor mij nog ronduit verbijsterend.

Zo toont hij grote financiële belangen aan van Verhofstadt bij fracking in Ukraïne. corruptie
Dat stelt deze beschamende vertoning in een nog kwalijker daglicht: Verhofstadt en Van Baalen destabiliseren hier bewust dit verscheurde en corrupte land zo mogelijk nog verder, namens u, en als het ze lukt kost het u 50 miljard per jaar om het in leven te houden, en wellicht een oorlog met Rusland.

Ook wees hij op door onze regering aangegane keiharde ESM verplichtingen tot ogenblikkelijke betalingen aan wankelende landen om daarmee de Heilige Euro te stabiliseren. U is uiteraard niets gevraagd!verplichting

Opvallend was ook Wellens’ onderbouwing van de hypothese dat Brussel aanstuurt op het vormen van een sterke en van Rusland onafhankelijke wereldmacht, door zover naar het oosten uit te breiden dat we controle krijgen over de olie- en gasvelden van Azerbaijan en Georgië. Daarom heeft Brussel er geen enkel probleem mee om daar de bestaande dictaturen te steunen.

pijplijn

pijplijn 2

Lees hier alles over in zijn boek en op zijn site.

Prima housewarming
Ik trof bij de opening veel kennissen uit totaal verschillende hoek, dat was erg plezierig. Er werd met dank aan het prachtige weer ook uitgebreid op de gracht geborreld tot lang na de lezing, waarna velen een kroeg of een restaurantje opzochten.

Borrel gracht
Een prachtige opening van het pand dus! Het is de bedoeling om wekelijks een donderdagactiviteit te hebben in het kantoor, om 18.00u. Wel even schriftelijk aanmelden op info@forumvoordemocratie.nl

Deze week: “Waarom de euro ons zal opbreken”
Donderdag a.s. 23 juli zal Dr. Bruno de Haas spreken. Hij is monetair econoom en auteur van het boek “Waarom de euro ons zal opbreken” waarin hij nauwkeurig uiteen zet hoe en waarom Nederland uit de euro kan (en moet). Dat belooft weer erg interessant te worden!

Steun het Forum voor de democratie!
Ik acht dit initiatief sowieso een enorm belangrijk symbool van verzet tegen de zich voltrekkende vernietiging van de democratie in Europa en het sluipende verlies van ons laatste restje soevereiniteit.
Maar gezien de kwaliteit van de mensen die erachter zitten verwacht ik er ook veel van. De ommekeer moet komen van dit soort onafhankelijke vrije denkers die geen blad voor de mond nemen en tegelijkertijd ook erg goed met de media om kunnen gaan. Daarom was ik blij dat er ook allerlei dwarsdenkende schrijvers van Jalta, voormalig DDS, 925.nl, climategate, en enige “dissidente” VVD-ers aanwezig waren.

De tijd is rijp voor het doorprikken van de Brusselse smoesjes en het stoppen van de wanhopige vlucht vooruit naar de federale staat van Europa. Dat is van immens belang voor ons land!

Abonneer u daarom direct op de Forum nieuwsbrief en steun als dit in uw vermogen ligt het Forum financieel!
(Wanneer u daarbij ANBI status wenst, neem dan contact op met het forum.)

Gracht