Bolderik inzaaien en dan roepen: he wat bijzonder, de bolderik is terug

Bolderik inzaaien en dan roepen: he wat bijzonder, de bolderik is terug

Hoe diep is Natuurmonumenten gezonken? In iedere supermarkt koop je voor 2 euro een papierzakje akkermengsel met korenbloem en bolderik-zaadjes. Da’s tuinieren voor luie mensen: laat ze in de kale grond vallen, woel die om en de natuur doet de rest. Mijn tegeltuin-buurman kreeg een stekje korenbloemen en bolderik cadeau, en zijn voortuin staat er nu vol mee. Zonder subsidie. Datzelfde doet Natuurmonumenten MET subsidie in het Salland, waar ze van de overheid gekregen grond verpachten aan enkele bioboeren voor honderden euro’s per hectare. En vervolgens roepen ze via een persbericht ‘Eureka, de zeldzame Bolderik is terug, Bijzondere Ontdekking! De kroon op het werk van Natuurmonumenten, bewijs dat ons beheer zijn vruchten afwerpt.’

De leukste kreet die het miepje van Communicatie en Marketing bedacht is overigens wel ‘mest van biologische oorsprong’. Ik ga zo ook even naar de WC, wat mest van biologische oorsprong produceren. De kroon op mijn werk, met zo’n mooie krul erin! Kun je zien dat een dis van heerlijk lamsvlees, salade, olijven  en bier gisteren zijn vruchten begint af te werpen

Die bolderik staat op de Rode verlanglijst van die met 50 miljoen euro per jaar gesubsidieerde naturisten van Natuurmonumenten met hun bonus-directeur Marc van den Tweel. Want op de moderne agro-industrieterreinen groeit dit voormalige akker-onkruid niet meer. Dat is ook voor te stellen, want de bolderik is zeer giftig. Dus ging Natuurmonumenten Ot en Sientje spelen op een eigen subsidie-akkertje met pachtboertjes, en ongeschoond zaaigoed met bolderik inzaaien en korenbloemen.

Je kunt die bolderik en korenbloemen, ik herhaal nogmaals, in papieren zaadzakjes krijgen voor 2 euro in iedere supermarkt. Voor 2 euro heb je dan 4 Rode Lijst-soorten in je tuin. Zie hieronder het fotografische bewijs, de bolderik komt in onze voortuin als onkruid omhoog. Let bij het zaaien wel op, dat niet 1 bloem gaat domineren. De korenbloemen worden nu door bolderik verdrongen. Die blauwe korenbloemen heeft ook iedereen met akkermengsel hier in Langweer uitgezaaid, samen met wat klaprozen en margrieten, onze gemeente heeft het ingezaaid in de berm van een industrieterrein.

De kroon op ons werk. Het bewijs dat ons beheer zijn vruchten begint af te werpen! Met mest van biologische oorsprong. hahahaha

Bolderik, voor 2 euro akkermengsel staat je voortuin er vol mee

Bolderik, voor 2 euro akkermengsel staat je voortuin er vol mee

 

Als u vandaag geen sterke maag heeft, niet kijken...

Als u vandaag geen sterke maag heeft, niet kijken…

Charles Groenhuijsen doet bruin armpje bij Van den Tweel
 Dan nu de leugen die officiele media u voorspiegelen 0m hun clubs in het zadel te houden. Zie hoe Charles Groenhuijsen met zijn Filantropium in het Capitool bonus-directeur Marc van den Tweel laat leeglopen en hem kopjes geeft. Kijk, tenzij u geen sterke maag heeft vandaag en uw scherm maar zou bespatten.

Charles noemt Natuurmonumenten een onafhankelijke organisatie, en Van den Tweel stapelt leugen op leugen, zoals dat bij modern Natuurmonumenten gewoon is. Hij mag gewoon zeggen dat de overheid steeds minder geld geeft maar steeds meer eisen stelt, en doen alsof ‘de leden’ de eigenaar van Natuurmonumenten zijn. Terwijl het de OVERHEID is die op afstand de grootste financier is van Natuurmonumenten, de overheid geeft deze club 3 maal zoveel subsidie als dat zij geld van leden krijgen. En wie al decennia de rekeningen betaalt, sinds het jaar 2000 al 700 miljoen euro subsidies, die zal ook enige zeggenschap vragen. De Rijksoverheid gaf Natuurmonumenten ook nog zomaar 30 miljoen euro kado voor de Marker Wadden.

Dus, als Natuurmonumenten particulier is, dan is uw gemeente ook een particuliere onafhankelijke organisatie die van haar leden is.

Het salaris van Marc van den Tweel en zijn kornuiten

Het salaris van Marc van den Tweel en zijn kornuiten, 22 mille er bij afgelopen jaar

Sluit je aan bij de blije club van ex-leden
Wat je kunt doen, als je dat nog niet deed? Natuurmonumenten opzeggen. Volgens Filantropium heeft Natuurmonumenten ‘meer dan 730 duizend leden’ maar dat is niet zo. Ze hadden afgelopen jaar al minder en dit jaar komt de teller ruim onder de 700 duizend. Let maar op, onze ontledingsactie verloopt voorspoedig, en ik acht Natuurmonumenten in staat hun verlies met creatief boekhouden in het volgende jaarverslag te verbloemen, zoals ze ook de bonus van Marc van den Tweel weg wilden poetsen. Zie voor details ook de Facebook-pagina van Hans Keuper. 

Help onze ex-ledenclub aan 100.000 nieuwe leden in 2015! Wanneer wij ons goede doel halen, organiseren we een groot ex-ledenfeest.