Twitterende visserij-ambtenaar Ton IJlstra botviert frustratie over Climategate.nl

Screen Shot 2015-09-12 at 20.03.23Er zijn kado’s die je maar eens in de zoveel jaar worden gegeven. Een voorbeeld daarvan is een retweet tegen ons bij de tegenpartij zo ongeliefde Climategate.nl door niemand minder dan Mr Vibeg, de ambtenaar die operatie Fuck the Fisherman in de steigers zette, ook bekend als VIBEG: het sluiten van een gebied ter grootte van de Provincie Utrecht in de Noordzeekustzone. Ton IJlstra. Hij deed tegen een visser die ik bij de Raad van State vertegenwoordigde diverse beloften die hij niet waar kan maken, zoals over de in Europees verband zeer omstreden pulsvisserij: dat hij zou kunnen garanderen met zijn ambtenaren dat puslvisserij zou blijven. Terwijl het Europees Parlement daar over beslist, en niet die ambtenaartjes van Dijksma.

Vertel mij Ton, hoe jouw ministerie enige garanties kan geven ten aanzien mitigatie voor vissers van de Brusselse aanlandplicht voor bijvangst. Als jouw ministerie ook de grootste subsidiegever was van de lobbyiste VOOR die aanlandplicht, Stichting de Noordzee, Greenpeace in een burgerlijker jasje (de voorzitter Hans van Rooij is oud-directeur Greenpeace). En wat heeft het voor zin dat jij in publiek betaalde tijd op twitter jezelf loopt te profileren?

 

Door | 2015-09-12T20:16:03+00:00 12 september 2015|2 Reacties

2 Reacties

  1. Werff 12 september 2015 om 20:57- Antwoorden

    Je hebt hem kennelijk goed geraakt Rypke. Overigens laat deze man duidelijk zien dat hij een zielig persoon is en wat betreft de doemgedachten moet je juist niet bij Climategate zijn, maar bij de clubs waar T.IJ. zich goed bij voelt (GP, St.Noordzee etc.) die ons niet aflatend bestoken met doemscenario’s

  2. Ronel 13 september 2015 om 00:21- Antwoorden

    “… in publiek betaalde tijd…” zijn “publiek” bestaat uit twee (2) personen…..
    Laat me raden; z’n secretaresse en z’n buurman ??

Geef een reactie