BIj Energieakkoord is desinformatie de norm, en lokale democratie staat buiten spel: de Kamer applaudiseert

Bij Energieakkoord is desinformatie + miljarden-verspilling de norm, en lokale democratie staat buiten spel: de Kamer applaudiseert/slaapt/ houdt een taboe in stand: het redden van de planeet moet wat kosten

Hoeveel kostte dat prachtig vormgegeven Italiaanse treintje Fyra nu? Stel dat we voor voor 3-4 miljard euro het schip in gingen en dat Wilma de Kamer daar niet juist over informeerde. So What?  Henk Kamp (VVD) informeert de Kamer bij het twintigvoudige bedrag- namelijk voor het Energieakkoord- al 2 jaar op onjuiste wijze. Meer dan tweemaal de flop die ABN Amro heet, die Wouter Bos van de Partij van de Journalistiek ons aansmeerde.

De enige die de moed had scherpe vragen te stellen bij het Energieakkoord was Reinette Klever van de PVV. Zij werd steeds met kluitje in het riet gestuurd. En u- Parlementariërs- keek licht ge-ergerd dat zij vragen durfde stellen bij zoiets belangrijks als het redden van de planeet. Daar mogen kosten immers geen rol spelen.

Oeh, dat was een vies woord. PVV. Dat is die partij waar u – Cameravraag-amateurs- dankzij mediapressie beslist niet mee geassocieerd wilt worden. Dan sta je buiten de orde van ‘weldenkende en beschaafde mensen’. En dus lacht u de Persona Non Grata in de Kamer smakelijk uit als hij het opkomen voor Nederlanders als deugd wil uitleggen. Ja wat lachwekkend, opkomen voor je eigen kiezers, in plaats van de Sociale Zekerheids-toeristen die met duizendtallen per maand binnenstromen.

Hahahahaha.

Voor Nederland zijn en liever beter zorgen voor wie hier al zijn, ja dan ben je xenofoob racist of zoiets. Voor Nederland. Dat mag je alleen zijn als het nergens over gaat. Wanneer een clubje spuugpubers met huidgraffiti in oranje shirtje wat tegen een balletje aan trapt.

Doe eens lief tegen Wilma
Pas als media ergens elkaar over nakeuvelen komt u- Twitterkamer- in actie. Door kuddedruk. Niet door u zelf op vakkundige wijze te informeren, door moed te tonen en op te komen waarvoor u gekozen bent.

Vertel mij, leden van de Twitterkamer, zelfprofilerende kindertjes die verontwaardigings-toneeltje doen als de Camera aanstaat. Waarom zijn jullie hier dan plots flink en schoppen jullie tegen Mansveld? Is dat geen geschop tegen je eigen dommigheid, toen het allemaal plaatsvond en u lag te slapen? Terwijl jullie bij de grootste staatsuitgave van de Nederlandse geschiedenis (weer) liggen te slapen, of applaudisseren als de Doema tijdens Sovjet-hoogtijdagen….

Die 14 procent wisselvallige en niet renderende energie heb ik het over. ‘Het moet van Brussel’ is zo’n prachtig excuus. De Belgen doen 10 procent, om zo de milieubeweging te bezweren. Kijk ik op de Atlas, dan zie ik dat Brussel in België ligt.

De democratie is dood, leve de democratie

De democratie is dood, leve de democratie

…knop op je TV verlost je van media-onzin, maar hoe zet je democratie weer aan
Maar goed, daar heb je niet de Postcodeloterij, die zich als gok-kanker tot in de haarvaten van ons bestel wurmde. Dat PvdA-machtsvehikel van Boudewijn Faustus Poelmann. Een miljarden-industrie die reeds met door de overheid met miljoenen gesubsidieerde linkse clubs de miljoenen geeft om zich in de macht via mediadruk in te kopen. En waarvan ik de papieren spam geaddresseerd in de brievenbus blijf krijgen.

Boudewijn, hou die rotzooi van je bij je.

Want daarom doen we het, dat planeet redden met draaimolens voor honderden euro’s extra lasten per gezin per jaar. En alleen daarom. Omdat het moet van Greenpeace. En Greenpeace in academisch jasje,  Urgenda, die speeltjes van Boudewijn Poelmann. En hun mainstream-media, met het opinie-sturende en slecht geïnformeerde staatsjournaal van de NOS als treurig dieptepunt.

Bij de onzin die de media-amateurs over ons uitstorten bestaat een eenvoudige oplossing. Je zet de tv uit, zegt de krant op. En plots krijg je ook geen kanker meer door eten van worst. Wonderbaarlijke genezing.

En is ‘de klimapocalypse met catastrofale opwarming en smeltende ijsberen’gewoon weer wat het nu is. Een herfstig zonnetje, in de middag was het nog best aangenaam. En niemand in de buurt om je te beleren dat je zo niet mag denken, dat je niet mag waarnemen wat je om je heen ziet.

Ik heb al jaren geen krant meer in huis- als journalist nota bene- en ik heb ook al jaren geen TV meer. Bespaart je de ergernis. Heerlijk. Stress aangewakkerd door virtuele problemen, dat is ongezond voor je, misschien zelfs kankerverwekkend. De tijd die je achter de TV hangt kun je ook sporten, in de natuur lopen. En ons leven is maar zo kort: memento mori, gedenk uw sterfelijkheid.

Maar hoe lossen we de treurige staat van ons Parlement op? Die kweekvijver voor wachtgeld, het oefenhok voor mensen die als ze écht hun best gaan doen consultant willen worden voor het 1 of andere belang.

Onze linkse media laten de loterij-multimiljonairs kritiekloos leeglopen en presenteren het als De Waarheid, terwijl verkoop van kostbare leugens hun winkelnering is

Onze linkse media (pleonasme), Elsevier uitgezonderd laten de loterij-multimiljonairs kritiekloos leeglopen en presenteren het als De Waarheid, en dus durven ook Kamerleden geen vragen te stellen

Het Energieakkoord: wij betalen 74 miljard euro voor een kleine subsidie-elite
Bij ons plant de Staat de draaimolens van Greenpeace met de Rijkscoordinatieregeling- dus uitschakeling van lokale en regionale democratie- met stelselmatig opblazen van het rendement en stelselmatig omlaag sjoemelen van de kosten. Draaimolens die geen enkele milieuwinst brengen, voor een fractie van onze elektrische energievoorziening. Terwijl er al overcapaciteit is, mede dankzij dumpstroom van het Duitse overschot aan windturbines.

Ik word er doodmoe van dit steeds weer te herhalen. Maar het is niet anders.

En omdat mainstream-journalisten stelselmatig de persberichten van overheid en turbine-proponenten overschrijven en applaudiseren want  ja, dat klimaat. Dus vaanwege MEDIA-druk, daar om hebt u als politicus niet de moed dit Energieakkoord en 74 miljard euro onkosten (Algemene Rekenkamer) ter discussie te stellen.

Slecht voor je carriere.

Nee verschuil je achter anderen. Misschien is er in Nederland ook wel niets collectiefs meer om echt voor op te komen, als deze waardeloze mentaliteit de Nederlander kenmerkt. Wat maakt Nederland bijzonder, iets met ‘de vrouwen en de homo’s’of zo? De transgender-minderheid in het gekapte regenwoud van Buzwukistan. Of zo’n ander Giro-555 zielig virtuele knuffelberen-collectief, om consequentieloze moed te profileren.

Het dierrrrrrrr huil snik…gaaap.

Daar kom je het bed toch niet voor uit?

Wat is er mis met MOED, de kracht je over angst heen te zetten?

Ik stem alvast  niet meer. Heeft geen enkele zin met zulk personeel in het Parlement. We leven in een totalitaire bureaucratie, de rijkste lobby bepaalt wat gebeurt en waar onze miljarden naar verdampen.  De wandeling naar het stemhokje kun je dus beter maken in het bos.

Trudy de turboterrier

Trudy de turboterrier en christenhond

Kom Trudy!