Zie het interview met mij op Podium TV, en vergelijk dat met de linkse propagandakolder van de NOS...

Zie het interview met mij op Podium TV, en vergelijk dat met de linkse propagandakolder van de NOS…

Marcel Gelauff, of hoe je ook maar heet, hoofdredacteur van het NOS Journaal: beledig onze intelligentie niet langer, door vanavond ook weer Greenpeace te laten leuteren over onze energie, of over biomassa in kolencentrales. Hoe lang pikken de Nederlanders nog dat ze door het NOS milieuclub-propagandajournaal voor de gek worden gehouden?

Ik knijp me echt in de arm, als ik zie welke totale onzin, linkse campagnekolder de NOS over het Nederlandse volk uitstort…

Hoe het zit met biomassa in kolencentrales: lees mijn verhaal in het Financieele Dagblad, en de audit daarover door de KNAW.

Waarom is dit legaal, dat onze nationale omroep de Nederlandse bevolking oplicht over energie? Marcel Gelauff, waarom moet ik voor jou slecht geinformeerde linkse campagnekolder belasting betalen. Gelauff, je verdient een trap in je linksdraaiende ballen.

Ik zie het nu net, en zie een parallel universum door de NOS geschetst, de staatsomroep en niets dan slap geOH: niet omdat ik het er ‘niet mee eens’ zou zijn, vanuit een diep gevoelde Freudiaanse behoefte.

…maar omdat het gewoon feitelijk onjuist is en misleidend. Zie hier trouwens mijn optreden voor een regionaal TV-station: zo kan het ook. Laat u niet langer voor de gek houden door het linkse propagandajournaal van de NOS. Informeer je.