Screen Shot 2015-11-24 at 07.34.30

Koop de komende Elsevier waarin ik mijn onderzoek ‘Sjoemelnatuur’ samenvat. Dat kwam tot stand onder begeleiding van Marcel Crok (bewaring focus) en dankzij de donaties van Climategate.nl-lezers. Een prachtig staaltje nieuwe journalistiek leek mij volgens het boekje. Zelf financiering regelen in je netwerk en bij supporters, tussentijds rapporteren via je blog en dan nu dus de kick off in een belangrijk mainstream-medium. Dank jullie allemaal voor de steun!

De inhoud is wat mij betreft vrij schokkend. Vrijdag op Climategate.nl plaatsen we een filmpje met de kick off van het onderzoeksrapport. Hier zie je alvast de voorkant. Zolang het nog mag, en wij niet monddood worden gemaakt door de overheid en NPO: leve de vrije journalistiek!

Bullying
Er zal ongetwijfeld vanuit Groen BV en geallieerde media vooral op mijn persoon geschoten gaan worden met klassieke bullying-tactics, om zo de inhoud onder een frame te verbergen van ‘naar hem moet je niet luisteren’.  Omdat mijn boodschap niet in het politieke straatje past. Bij deze heb ik de meest voor de hand liggende term ‘Sjoemeljournalistiek’ al voor jullie verzonnen, succes.

Dat is de typische debat-tactiek van wat Amerikanen de ‘liberals’ noemen, en waarmee ze ieder fundamenteel debat over uitgangspunten in de kiem smoren. Bullying. Zie in dat verband ook het filmpje van Ben Shapiro, ‘how to deal with liberals’. Mijn debat-ervaring als lid van ADSV Bonaparte in Amsterdam komt dus nog van pas.

https://www.youtube.com/watch?v=l9npUXVx2pg

Postmodern
Het verwachte antwoord van PBL zal zijn: wij zijn het er niet mee eens. Lekker postmodern. Het is trekken aan een dood paard, maar het moet toch gezegd zijn. Zoals Nicholas Nassim Taleb al stelde:

if you see a Fraud, and don’t shout ‘Fraud!’: you are a Fraud.

Ik beschouw Sjoemelnatuur als 1 van mijn beste producties tot nu toe. Diverse experts lazen de tekst door, waaronder ornitholoog Rob Bijlsma. Die heeft de data uit het WOB-verzoek onder ogen gekregen en sprak van wetenschappelijke fraude. Ik zou ook niet weten hoe je het anders zou kunnen betitelen, maar om juridische en dus financiële redenen waken wij er voor dat zo te noemen.

 

75 pagina's alternatieve kijk op natuur, versus de eenzijdige propaganda van overheid en milieuclubs

75 pagina’s alternatieve kijk op natuur, versus de eenzijdige propaganda van overheid en milieuclubs