Prins Charles is hier verkeerd geciteerd, hij bedoelde het kabouterprobleem

Prins Charles is hier verkeerd geciteerd, hij bedoelde het kabouterprobleem, de Prins is kabouterkenner, daar heeft hij een neus voor

Wij agendeerden het kabouterprobleem al dat ook in Syrie genadeloos toeslaat. Je hebt daar de Shariabouters, een agressievere en op onderwerping gerichte vorm van onze huiskabouter, die toch al niet malse puntmutsen die tweedracht zaaien in Nederlandse huishoudens met hun laffe pesterijen.

Mensen weigerden ons serieus te nemen als wij de ernst van het kabouterprobleem agenderen, omdat men ons geen autoriteit wil toekennen. Men gniffelt op zijn best wat ongemakkelijk. Maar dankzij Prins Charles bericht onze rots in de branding van betrouwbare kabouterpropaganda, de NOS nu toch: de Syriers zijn op de vlucht dankzij het kabouterprobleem. Met CO2-scheten drijven de Shariabouters de Syriers uit hun huizen, ze laten de concentratie zo hoog oplopen dat mensen flauw vallen. De 50 duizend hoog opgeleide verrijkingen voor onze samenleving die dit jaar uit Syrie vluchtten, hals over kop hun mobieltjes meenemend om hier UWV-employee te worden: die zijn op drift geraakt dankzij het Kabouterprobleem

Wij pleiten voor een kabouterwet, waarin een reductie van het aantal kabouters met 95 procent van staatswege wordt afgedwongen

Wij pleiten voor een kabouterwet, waarin een reductie van het aantal kabouters met 95 procent van staatswege wordt afgedwongen

De moordpartijen die wij via Youtube voorgeschoteld krijgen met onthoofdingen, zegt u dan? Dat zijn slechts in scene gezette namaakfilmpjes bedoeld om de ernst van het kabouterprobleem onder het tapijt te schuiven, want dat is wat De Industrie wil doen geloven samen met de kabouter-sceptici.

Wij vinden dat dergelijke ontkenning van het kabouterprobleem onverantwoord is voor de Toekomstige Generaties, nu wij de 2 kabouterdoelstelling per huishouden zullen overschrijden in het jaar 2030. De aanvaardbare concentratie van 350 kabouters per hectare is in veel gebieden al ver overschreden. Volgens deskundige kaboutologen is het al 5 over twaalf.

Slechts een kleine greep uit wat de kabouters nu al doen...

Slechts een kleine greep uit wat de kabouters nu al doen tot kernoorlog aan toe…

Op de Warmlist van Numberwatch kun je een opsomming zien van wat de kabouters NU al uitrichten, wanneer zij er steeds warmerbij zitten, 0,006 graden per jaar. De Kabouters kunnen het tegelijk meer EN minder laten sneeuwen, warm en koud tegelijk laten worden, wolven gaan er meer elanden van eten en minder van eten, vreemdgaan van uw vriendin, en ook nog eens de dood van kamelen! Dus wie kan nog bewijzen dat de kabouters niet bestaan, die pesterige tweedrachtzaaiers met hun verraderlijke puntmutsen.

Zojuist hebben 64 hoogleraren- deskundigen in de kaboutologie dan ook gepleit voor het totaal ontwrichten van onze economie en het energiesysteem, zodat we de kabouters eindelijk uit hun centraal verwarmde holletjes in onze huizen kunnen jagen. We vriezen die dekselse puntmutsen uit onze huizen, want dankzij de opwarming van de aarde kunnen de winters plots strenger worden, omdat de kabouters dan de straalstroom verleggen.

Alle bos kappen en opstoken in houtige biomassa-centrales, dat zal de boskabouters leren!

Alle bos kappen en opstoken in houtige biomassa-centrales, dat zal de boskabouters leren!

Om ook het aantal boskabouters sterk te reduceren, pleiten wij daarnaast voor het gebruik van biomassa. Wij willen alle energie in ons land opwekken met bos dat in het buitenland is gekapt buiten het zicht van Greenpeace-donateurs. Dat is duurzaam.