Trump-Cruz ticket: bij winst tegen Hillary wordt klimaathoax begraven

CruzTrumpVP

We zullen nooit weten welke duistere machten via welke inlichtingendiensten wel of niet geweten hebben van de aanslagen in Parijs. Belanghebbenden zijn er altijd. En als je de samenleving een zet wilt geven lukt dat niet met een beetje peptalk alleen. Hoe dan ook… in Amerika spinnen twee mannen garen bij de aanslagen: Ted Cruz en Donald Trump. Ben Carson daarentegen lijkt zijn tweede plaats te gaan afstaan aan de Texaanse titaan Cruz. Een Trump-Cruz overwinning in november staat zonder meer gelijk aan de totale implosie van de klimaathoax.

In de video hoor je de conservatieve talk show host Rush Limbaugh even een rondje kandidaten maken. Weten we dat ook weer. Heel recent hint Trump dat hij het met Cruz wel ziet zitten. Maar net zoals hij Ben Carson vilein aanviel toen die in zijn buurt kwam in de peilingen, zo zegt hij nu al: “If he comes close I have to go to war with him!”. Ja Trump houdt van winnen.

Lees je op Wikipedia even bij op Ted Cruz. Dan weet je ook dat hij tot de allerbeste debaters ter wereld behoort. Dat heeft hij in de televisiedebatten ook laten zien. In een eerder bericht over Cruz zag je hem de president van de Sierra Club tot wanhoop drijven. Nog eentje..

Ben je geboeid geraakt door deze figuur die in Washington wordt gehaat? Lees dan dit hele artikel. Doe je nog lacherig over Trump? De commentatoren in Amerika niet meer. Zijn verkiezing tot Republikeinse kandidaat wordt zeer serieus genomen. Kijk hier maar. Trump is van de onderbuik. Hij “gelooft” niet in global warming. Ted Cruz weet hoe het zit. Zijn intelligentie en ratio maakt hem meteen ook minder geliefd. Als presidentskandidaat zou hij nooit door democraten gekozen worden. Donald Trump is veel meer bi-partisan. In een eerder leven was hij ook gewoon goede New Yorkse democraat. Intussen zijn er ook polls die aangeven dat hij Hillary kan verslaan.

melania

Trump doet het met eigen geld. Cruz doet het met oliegeld. Het geld dat ik ook graag met Climategate.nl zou ophalen maar wat om een of andere reden steeds maar niet lukt. Die sector die de mensheid meer gezondheid en welvaart en een beter leven heeft gebracht dan welke sector ook. Wie wil daar niet mee in bed? En zo komen er met Cruz en Trump interessante complementaire zaken bij elkaar. Laat Trump maar de popiejopie spelen zoals Clinton deed. Dat is een talent! En dan weten we meteen dat hij het niet met stagiaires gaat aanleggen want zijn eigen vrouw stelt met één loensje welke aantrekkingskracht van een andere vrouw ook in een donkere schaduw. En laat Cruz, die het alleen nooit gered zou hebben, het Washington kartel vernietigen. En global warming en passant. Ik denk dat met een dergelijke revolutionaire verkiezingsuitslag de stemming op de hele aardbol zo snel omslaat dat iedereen meteen zal doen alsof global warming nooit bestaan heeft. Zoals aan het einde van WWII. “Wij anti-semitisch? Nee toch?” En aan het einde van de Soviet Unie. “Wij tegen kapitalisme? Hoe kom je daar nu bij?” De eerste die we zullen horen is zo’n KNMI directeur. Alleen Pier Vellinga zullen we nog wat traumazorg moeten verlenen tot aan zijn onwelverdiende pensioen.

 

Door | 2015-11-25T14:09:36+00:00 25 november 2015|11 Reacties

11 Reacties

 1. T2000 25 november 2015 om 14:40- Antwoorden

  Geweldig positieve benadering Hajo! Ik help het je hopen, maar ik vrees met grote vreze dat machinaties roet in het eten gaan gooien. Zoals Rypke schreef in zijn laatste blog: van de overheid kun je alleen maar verliezen.

  • Hajo Smit 25 november 2015 om 15:41- Antwoorden

   Maar ook van de andere kant zijn machinaties. Ik sluit niks uit. Als “the powers that be” beslissen dat het geintje met klimaat lang genoeg geduurd heeft zijn er ook duistere wegen om de boel radicaal te beëindigen. Als je weet wat er met 9/11 is gebeurd dan weet je dat deze “powers that be” niets geven om een MH17 meer of minder of een aanslag in Parijs meer of minder. Als zij denken dat Trump-Cruz van Hillary kan winnen door iedereen met zo’n Parijs de stuipen op het lijf te jagen dan zul je zulks zien gebeuren. Bij de strijd tussen de milieubeweging en de redelijke mensen gaat het toch al om miljoenen doden per jaar (te wijten aan de milieubeweging én aan de mensen die het in hun belang achten de milieubeweging NIET te vernietigen). Het beste bewijs van die “powers that be” acht ik nog het bestaan van clubs als Greenpeace. Want als de wereld zo zwart wit was dat het alleen ging om een strijd tussen de oliemaatschappijen en de milieubeweging was de laatste allang dood en begraven. Nee er zijn dus “powers that be” die het de afgelopen 50 jaar OK vonden die clubs hun dingetje te laten doen. Zoals er ook zeker inlichtingenberichten over Parijs waren maar men het OK achtte om die lui even hun dingetje te laten doen. Niet alles gaat altijd volgens het plan/complet natuurlijk. Er zijn altijd serendipiteiten. Maar dat die “powers that be” er zijn is duidelijk. Ben blij dat ik niet in die contreien verkeer.

   • Matthijs 25 november 2015 om 16:24- Antwoorden

    De powers that be, dat zijn we zelf.
    Indien wij de angst een halt toe roepen, staan ze machteloos.

 2. Matthijs 25 november 2015 om 14:43- Antwoorden

  Geef mij maar Rand Paul

  • Hajo Smit 25 november 2015 om 21:19- Antwoorden

   Gaap. Libertariërs zijn zo voorspelbaar. Hoe armoedig is het eigenlijk om een stroming aan te hangen waarin alles al helder is en alle antwoorden er al zijn. Lijkt een beetje op…. de echte wereld is grilliger en vereist meer creativiteit… maar je kunt natuurlijk altijd verkiezen om in je libertarische box te blijven denken.

   • Matthijs 25 november 2015 om 21:45- Antwoorden

    Juist niet!
    Het is het grote onbekende met oneindig veel mogelijkheden!
    Alleen als je in de staat gelooft, geloof je in 1 oplossing voor alles!
    Vrijheid laat alle deuren ongeopend en laat je je eigen deur kiezen, in plaats van een staat die deuren voor je keurt!
    Het is het systeem waar falen een optie is, waar je meer risico kan lopen.
    Ben het dus totaal niet met je eens dat het saai is. Denk de miljoenen immigranten des tijds naar de USA ook niet.

 3. Hans Erren 25 november 2015 om 17:05- Antwoorden

  De kandidaat wint die de meeste stemmers van de andere partij weet te overtuigen, rabiate democraten zullen altijd democraat stemmen en rabiate republikeinen altijd republikein. Wie is de meest democratische republikein? Of hoe anti-republikeins gaat hillary zich opstellen in de presidentsrace? Want hillary wordt de democratische kandidaat, dat is wel duidelijk. En helaas, klimaat is geen verkiezingsitem in de vs.

  • Hajo Smit 25 november 2015 om 21:21- Antwoorden

   Het antwoord staat in het artikel. En ook in mijn eerdere artikelen. Dus waarom blijf je ernaar vragen? De meest democratische republikein is ongetwijfeld Donald Trump. In wezen is hij niet eens Republikein. Zodra hij de nominatie heeft zal de democratische Trump weer te voorschijn piepen. Deze man wil winnen. Het is een ander soort Democrat dan Hillary. Gelukkig wel. En alleen met een Cruz aan zijn zijde blijft het beeld netjes conservatief zoals het hoort te zijn.

  • Matthijs 25 november 2015 om 21:46- Antwoorden

   Eh nee.
   Meeste stemmen gelden in de USA niet.
   Die hebben het college voting system, ofzo.

 4. David 25 november 2015 om 18:40- Antwoorden

  Zelfs kan ik mij voorstellen dat het het IPCC nu te gek wordt, dat ze inzien dat de doos van Pandora is geopend.
  Urgenda hoorde ik al klagen dat het IPCC te gematigd is!

 5. […] wetenschappelijk fileert – is hard op weg zich onmisbaar te maken als vice-president. Al eerder schreef ik dat dit de implosie betekent van de klimaathoax. Intussen heb ik verzonnen dat dit ook gewoon […]

Geef een reactie