We zullen nooit weten welke duistere machten via welke inlichtingendiensten wel of niet geweten hebben van de aanslagen in Parijs. Belanghebbenden zijn er altijd. En als je de samenleving een zet wilt geven lukt dat niet met een beetje peptalk alleen. Hoe dan ook… in Amerika spinnen twee mannen garen bij de aanslagen: Ted Cruz en Donald Trump. Ben Carson daarentegen lijkt zijn tweede plaats te gaan afstaan aan de Texaanse titaan Cruz. Een Trump-Cruz overwinning in november staat zonder meer gelijk aan de totale implosie van de klimaathoax.

In de video hoor je de conservatieve talk show host Rush Limbaugh even een rondje kandidaten maken. Weten we dat ook weer. Heel recent hint Trump dat hij het met Cruz wel ziet zitten. Maar net zoals hij Ben Carson vilein aanviel toen die in zijn buurt kwam in de peilingen, zo zegt hij nu al: “If he comes close I have to go to war with him!”. Ja Trump houdt van winnen.

Lees je op Wikipedia even bij op Ted Cruz. Dan weet je ook dat hij tot de allerbeste debaters ter wereld behoort. Dat heeft hij in de televisiedebatten ook laten zien. In een eerder bericht over Cruz zag je hem de president van de Sierra Club tot wanhoop drijven. Nog eentje..

Ben je geboeid geraakt door deze figuur die in Washington wordt gehaat? Lees dan dit hele artikel. Doe je nog lacherig over Trump? De commentatoren in Amerika niet meer. Zijn verkiezing tot Republikeinse kandidaat wordt zeer serieus genomen. Kijk hier maar. Trump is van de onderbuik. Hij “gelooft” niet in global warming. Ted Cruz weet hoe het zit. Zijn intelligentie en ratio maakt hem meteen ook minder geliefd. Als presidentskandidaat zou hij nooit door democraten gekozen worden. Donald Trump is veel meer bi-partisan. In een eerder leven was hij ook gewoon goede New Yorkse democraat. Intussen zijn er ook polls die aangeven dat hij Hillary kan verslaan.

 

Trump doet het met eigen geld. Cruz doet het met oliegeld. Het geld dat ik ook graag met Climategate.nl zou ophalen maar wat om een of andere reden steeds maar niet lukt. Die sector die de mensheid meer gezondheid en welvaart en een beter leven heeft gebracht dan welke sector ook. Wie wil daar niet mee in bed? En zo komen er met Cruz en Trump interessante complementaire zaken bij elkaar. Laat Trump maar de popiejopie spelen zoals Clinton deed. Dat is een talent! En dan weten we meteen dat hij het niet met stagiaires gaat aanleggen want zijn eigen vrouw stelt met één loensje welke aantrekkingskracht van een andere vrouw ook in een donkere schaduw. En laat Cruz, die het alleen nooit gered zou hebben, het Washington kartel vernietigen. En global warming en passant. Ik denk dat met een dergelijke revolutionaire verkiezingsuitslag de stemming op de hele aardbol zo snel omslaat dat iedereen meteen zal doen alsof global warming nooit bestaan heeft. Zoals aan het einde van WWII. “Wij anti-semitisch? Nee toch?” En aan het einde van de Soviet Unie. “Wij tegen kapitalisme? Hoe kom je daar nu bij?” De eerste die we zullen horen is zo’n KNMI directeur. Alleen Pier Vellinga zullen we nog wat traumazorg moeten verlenen tot aan zijn onwelverdiende pensioen.