Omdat de werkelijkheid altijd gekker is dan je fantasie, denk je wel eens: zit er zo’n Kwade Genius van Dr NO-kaliber in Brussel achter de knoppen, die Europa wil vernietigen onder het mom van ‘De Heilige Zaak’, of gewoon omdat hij vrije mensen haat? Zie dit nieuwe Ecodecreet richting Duurzame Avondland dat Een Einde Zal Maken aan alle Vorige Decreten. De Eurocratie- die zichzelf De Commissie noemt- slorpt onze nationale soevereiniteit op, zij bedelft onze economie onder een papierberg van bureaucratische 5 jarenplannen, Horizon 2020, Sustainable Development Goals 2030.

Er kan nog meer lastenverzwaring bij, vermomd als innovatie en 'duurzaam'

Er kan nog meer lastenverzwaring bij, vermomd als innovatie en ‘duurzaam’, 1984 revisited

Theologie van Climategate
Tegelijk devalueert Mario Draghi de Euro met een Weimar-republiek-achtige maatregel door 1500 miljard euro bij te drukken. Zodat uw spaargeld en onze nationale pensioenpot van 1500 miljard euro met tenminste 2 procent per jaar haar waarde mag verliezen. Schrale troost is dan dat de Eurocraten toch al een greep uit onze pensioenpot wilden doen, terwijl ons inmiddels ceremoniele parlement toekijkt.

Onze Tweede Kamerleden mogen nog stemmen over de vraag of het damhert nu wel of niet op de wildlijst thuishoort, om na een amendement van de Partij voor de Dieren te besluiten van niet. De rest- alles dat er toe doet- wordt in Brussel besloten.

Tel daarbij het oorloghitsen tegen Poetin die zo ondemocratisch zou zijn (minder democratisch dan de EU?), waar de Nationale Staatsomroep NOS zo ruimhartig aan deelneemt. En het inlijven van kleptostaat Oekraine in de Europese Unie, dat de Russen als vijandige daad opvatten. En waar Geen Peil nu een symbolisch stokje voor kan steken met het EU-referendum in april.

Terwijl- zoals onze Theo al vanaf 2011 blogt– de fundamentele fouten achter de Eurocrisis alles behalve zijn opgelost, terwijl onze leiders geen flauw benul hebben HOE zij een oplossing brengen….Dit is de Theologie van Climategate.nl, met voorspellingen die tot nu toe allen uitkwamen. Lees ook Theo’s blog hoe Goldmann Sachs de Eurozone overneemt….brrrrr

Onze officiële media en het inmiddels ceremoniële Parlement zijn weer enkele weekjes zoet met gebabbel over terrorisme. Zodat ze niet ingrijpen in zaken waar ze iets constructiefs kunnen uitrichten.

drnoOude Wijn in Nieuwe Zakken: hergebruik afval
Maar dan, gelukkig, laat uw kopjes niet hangen: er is weer een nieuw Vijf Jaren Plan, met Grote Actiedoelen en Horizon 2020, naar Sutainable Development 2030 Grote Vergezichten:een nieuwe directive die producenten meer lastenverzwaring geeft binnen EU-grenzen. Een Cradle tot Cradle-achtig idee van het beter demontabel maken van producten voor afvalverwerking, dat willen ambtenaren nu van bovenaf opleggen, in plaats van onder productinnovatie te stimuleren.

Het Afval in de EU zal na deze directive Als Sneeuw Oplossen Voor de Zon, Afval Zal Niet Meer Bestaan.

Terwijl het de Eurocratie is die in alle EU-talen een gebruiksaanwijzing eist bij elk verkocht product, allerlei verpakkingseisen toevoegde die gezamenlijk de hoeveelheid rotzooi in papier en plastic verveelvoudigen EN de lasten voor productenten verhoogden. Oftewel, als er al een circulaire economie ontstaat dankzij Brusselse decreten, dan is dat een vicieuze cirkel, met een hoog Deja Vu-gehalte.

Afval hergebruiken is al zo oud als de mensheid,. Niet Het Nieuwe Plan dat Aan Alle Oude Plannen een Einde Zal Maken. Eurocraten zaaiden eerst angst over ‘oprakende grondstoffen’, om hun Circulaire Economie als oplossing te verkopen, zoals onze Dolf in Brussel al blogde. Het opleggen van recylcing als doel op zich is zoals onze Dolf al blogde vaak anti-economisch, en ook vaak energie- en grondstofverslindender. Typisch EU dus.

Ursula Andress

Ursula Andress, no comment

Waar is James Bond als je hem nodig hebt?
Je gaat hier – in die opeenstapeling van bureaulasten, de Eurosloop en de toevloed van miljoenen ‘chirurgen en wetenschappelijke onderzoekers’ (NOS et al)- kortom bijna een kwade genius achter zien als Dr NO. Zo’n schurk in een James Bond Film, die ergens op een eiland in de Stille Zuidzee een aanslag op de mensheid beraamt. Tot 007 daar een stokje voor steekt. En dan na zijn ingrijpen stort het No-imperium ineen, alles ontploft, terwijl Bond met een slanke schone in de armen afdrijft.

Dus: de officiele complottheorie luidt als volgt. Geheel uit het niets zijn daar ineens tot de tanden bewapende haatbaarden die zonder enige interventie van geheime diensten, politie en inspecteurs een bloedbad kunnen aanrichten op Vrijdag de 13de, terwijl we al 15 jaar lang niets anders horen dan terrorisme voor en terrorisme na. En het is nu ook bepaald geen staatsgeheim, vanuit welke religie dat soort aanslagen komen, juist; de religie van de vrede!

Resultaat is dat je de komende weken weer niets in media hoort dan ‘oehhhhh’ terrorisme, en ook onze Tweede Kamer weer wat bezorgd kan doen/de dossiers mag verwaarlozen waar zij nog wel iets constructiefs kan bewerken.

Terwijl het werkelijke kwaad van Draghi, Goldman S(atan?) en al dat vrolijke spul dat op de geldkist zit, dat onze economie te gronde richt tot eigen voordeel lekker door kan gaan op haar doodlopende weg, en daarom ook in de CO2-aflatenhandel zit.

'Ze', lees Theo's blog over the Powers That Be

‘Ze’, lees Theo’s blog over the Powers That Be

En je hebt dus de niet- officiële complottheorie: dat ZE (de mensen op de geldkist van Goldmann S. ) hier meer van weten dan wij WILLEN weten. Dat ZE oogluikend toestonden wat toch enige geheime dienst op enig moment moet zijn opgevallen. Ach een paar mensenlevens offeren voor de eigen zaak.

Ik WIL die niet-officiele complottheorie alvast niet geloven. Want het stemt niet vrolijk wanneer mensen met zoveel macht ook zo intens kwaadwillend kunnen zijn. Nee, dat beeld van ‘het Kwaad’, dat projecteren we liever op ‘een eenzame gek’ , of op een als godsdienst vermomde militaire ideologie waarvan de intellectuele ontwikkeling zo rond het jaar 1200 stagneerde.

 

Waar is Bond als je hem nodig hebt?

Waar is Bond als je hem nodig hebt? Onder de miljoenen chirurgen, wetenschappelijk onderzoekers, vakmensen en ander Syrisch personeel zit er vast een geschikte kandidaat

Het Dr No-Uitzendbureau
Ik wil graag de officiële complottheorie geloven. Die stemt ook meer overeen met de Tweede Hoofdwet van Sociale Dynamica, waarin ik heilig geloof: iedereen doet maar wat vanuit halfbegrepen eigenbelang. De onverbiddelijke toename van sociale entropie maakt centrale planning van megalomane plannen dus onmogelijk.

De Eerste Hoofdwet is de Wet van Behoud van Ellende. Die zien we ook rechtstreeks in werking: hoe meer welvaart, hoe meer veiligheid we eisen, tot De Staat tot in alle uithoeken van ons leven regels oplegt die alle risico’s uitbannen: althans, op papier.

Waar is James Bond nu? De oplossing is al in de maak, wanneer wij het NOS Journaal en kwaliteitsmedia mogen geloven. Die oplossing zit bij de miljoenen hoger opgeleide vakmensen die vluchtten uit landen zonder sociale zekerheden, nu in Duitse, Belgische en Nederlandse opvang. Al die mensen van de religie van de vrede die hier komen om onze economie te stimuleren en bevolkingskrimp op het platteland tegen te gaan.

Tussen al dat talent dat wij zomaar gratis erbij kregen, daar moet ongetwijfeld ook de nieuwe 007 zitten, die Dr No bij de kladden grijpt. Yes We Can.

Dus gaat u nu maar rustig slapen/het NOS Journaal kijken, de wijsheid van Marcel Gelauff tot u nemen. Volg ook een cursus filosofie op de Sociale Academie: Waarheid is wat je graag wilt zien, en met zo’n goede intentie kun je dan zelfs hoofdredacteur worden.