Het is aangekomen

Het is aangekomen

Abonneevlees, daar heb je de oude media voor. Wij werken als precisiebommetje, dat altijd doel treft. Ik zaagde het ABP pensioenfonds door, dat gaat planeetje redden met het pensioengeld van mijn ouwelui nadat de nationale klimaatheks van Urgenda ze gek maakte.

Waar ze al meer dan 10 procent van het pensioen stalen van mensen die de maatschappij 40 jaar tot nut waren, willen ze nu ook nog enkel beleggen in bedrijven die in groen moralisme handelen, in plaats van gewoon voor de volle buit gaan. Zodat ABP tenminste de groeiende tekorten kan aanvullen. Ik heb CDA-troel Corien- hun bestuursvoorzitter-vervolgens gesteld, dat als ABP zo verder verlies draait, dat zij dan tot in haar graf kaalgeplukt mag worden. Dat klinkt heel volks en plat, maar eigenlijk is dat terecht: laat zulke mensen afgerekend worden op de bedrijfskeuzes die ze maken, in plaats van dat ze altijd maar rekenschap blijven ontlopen.

Zie de rotzooi die de inmiddels duurzame Rijkman Groenink achterliet met ABN Amro, kostte de Staat ook 10 miljard euro verlies. Rijkman loopt lekker te bruinen in Toscane terwijl hij in hete lucht belegt van CO2 en windvaantjes.

Tenzij dat rekenschap geven dan in het hiernamaals plaatsvindt, is er in de wereld alvast geen gerechtigheid. Maar daar geloven ze bij het CDA niet echt meer in, dat moet je metaforisch zien enzo en de Islam is ook fantastisch blablabla, respect!

En dan open ik mij brievenbus en krijg ik spam van het ABP, terwijl ik een Zelfstandige Zonder Pensioen ben. En ook niet verwacht ooit voor pensioen in aanmerking te komen omdat ver voor 2040 onze gehele Europese economie en alle schijnzekerheden al lang zijn ingestort, we burgeroorlog kregen en na miljoenenslachtingen er een Kalifaat is gesticht. Als het tegenzit. Als het meezit, en we investeren in techniek, onderwijs in plaats van windsubsidies, iets van rede komt terug, cultuurrelativisme overboord en nog wat dingetjes. Dan kan het er ook best veel beter uit zien.

Dames van de communicatie en Corien, ben ik blij dat de boodschap bij jullie is aangekomen. Maar ik hoef verder geen papierspam van ABP hoor. Doe liever iets met wat ik schrijf, en Corien: open je ogen.

Het groene geloof is ten diepste anti-christelijk, aanbidt het geschapene boven de Schepper, degradeert mensen tot middel. En zodra wij de vruchten van die boom zien- de ineenstorting van Nederland zoals we dat kennen- dan is het al te laat. En voor je dan onder een Islam-juk je laatste adem uitblaast en roept dat alle religies het zelfde zijn ‘respect’ enz enz, zul je nog eens terugdenken aan dat akelige en kwetsende blog dat ik schreef. Een blog met foute toon, om voelbaar te maken wat misschien met rede niet tot je zal doordringen.

Maar laten we hopen dat het zo ver niet komt in ons lieve landje.