Het is legaal, want 'duurzaam' hahahaha

Het is legaal, want ‘duurzaam’

Dankzij de klimaatgekke overheid en de olichargie van de Nijpolitaanse klimaatmaffia (Energieakkoord, 73-100 miljard euro belastinggeld) regent het nu belastingmiljarden en voordelen voor mensen met een groen excuus. Zonder dat ook maar enig mainstream-medium daar nog vragen bij stelt. Met slechts enkele honderden miljoenen belastingvoordeel  constateerde Diederik Samsom al in 2004 dat dit handige geldjongens trekt.

Anno 2015 is dat niet anders. In Friesland aast Happy Capital zo de op belastingvoordelen en subsidies  voor elektrische sloepen, voor Le Milieu uiteraard, en per 24 december zoeken ze mede-investeerders. Oh ja, let wel op de bijsluiter

Screen Shot 2015-12-31 at 08.09.10

Friezen ideale prooi
Uit de verkoop van Nuon haalde het provinciebestuur 90 miljoen euro voor een klimaatfonds FSFE. Als boeren wereldburger wil lijken dan gaan ze iets roepen over ‘duurzaam’. Voor Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 – kosten 90 miljoen euro gemeenschapsgeld and counting- wilden ze zelfs de nationale klimaatheks Marjan Minnesma hier invliegen op haar koolzuur-bezem.

Klimaatgekke boertjes lappen bij uit de verkoop van Nuon

Klimaatgekke boertjes lappen bij uit de verkoop van Nuon: 90 miljoen euro

Een ideale prooi voor handige geldjongens met groen gedicht.

En iedereen weet ook best dat het niet om klimaat gaat, maar om belastingvoordelen en subsidies. Zoals voor woning-isolatie zodat je tot 3000 euro per woning aan belastinggeld kunt cashen, en dan help je de installatiesector ook de economische winter door.

Voor deze filantropische planeetredders geven we 75-100 miljard euro subsidies uit

Voor deze filantropische planeetredders geven we 75-100 miljard euro subsidies uit

We krijgen dankzij ‘groen’ dus steeds meer een economie, waarbij iedereen hoopt te verdienen door in andermans achterzak te graaien, waarbij een leugen het verdienmodel bepaalt. Miljoenen medeplichtigen bij ingezet beleid. Hoeveel achterzakken zijn er nog gevuld? Alleen bij het NOS Journaal of de Leeuwarder Courant geloven ze dat dit voor ‘het klimaat’ gebeurt, nuchterder Nederlanders en ieder met meer dan 2 hersencellen weten wel beter.

Een gezonde belastingmoraal toegewenst in 2016. Stel dat een regering aantreedt die het belastingklimaat verandert… Dan kapseist met het doorprikken van de CO2-bubbel direct dat hele groene circuit.