De nieuwste peiling van CNN laat geen twijfel: de man van het volk Donald Trump wordt de nominee en de briljante debater Ted Cruz – de enige kandidaat die de klimaathoax zuiver wetenschappelijk fileert – is hard op weg zich onmisbaar te maken als vice-president. Al eerder schreef ik dat dit de implosie betekent van de klimaathoax. Intussen heb ik verzonnen dat dit ook gewoon logisch is dat Trump in het Witte Huis belandt. Met COP21 in Parijs is het gewoon overduidelijk geworden dat het geintje dat Margaret Tatcher ooit begon (om de British Royal Society iets te verzinnen om de kolencentrales te sluiten om de macht van de vakbonden te breken) totaal uit de hand is gelopen. Wie of wat brengen de powers that be dan in stelling om deze kaars radicaal uit te blazen?

https://youtu.be/PQYOvDmWqjo?t=35m40s

Ik heb altijd al gezegd dat als de grote machtige spelers in de wereld (bijvoorbeeld de olieindustrie) een einde wensten aan de klimaatcharade dat dit dan een fluitje van een cent zou zijn. En dat als die charade doorgaat dat dit dan evengoed bewijst dat the powers that be nog enig voordeel zien in de hoax. Nu de hele seculiere westerse wereld vol angst is voor ISIS en dus politiek en psychologisch minder nut is voor klimaatangst is de tijd misschien gekomen voor de Buckler. Dat kun je niet een Bush laten doen. Zo iets laat je een clown doen. Trump komt als geroepen. De Republikeinse partij heeft intussen al een memo geschreven over hoe de partij als geheel zich zou positioneren met Trump als genomineerde. Die memo is gelekt. Zie hierrr. Ook voor alle andere kandidaten is een dergelijke memo geschreven.

https://www.youtube.com/watch?v=-lLL1eARlNI

Donald Trump brengt ook steeds meer zijn zeer degelijke gezin in stelling in de aanloop naar zijn nu haast wel onvermijdelijke verkiezing. Hillary?

https://www.youtube.com/watch?v=FJqLAleEnKw

Trump framet het zo in een interview met Alex Jones: “Haar grootste prestatie in haar carrière zal zijn dat ze zich uit het e-mailschandaal weet te worstelen zonder in de gevangenis te belanden”.

maxresdefault

Intelectuele liberals houden van Trump omdat hij de huidige genante partijfinanciering gaat killen. Zie hierr. En ook libertarische monetaire hoogleraren zien het intussen zitten met Trump. Zie hierrr. En Trump is natuurlijk van oorsprong een Democraat en geen Republikein. Zijn passie is winnen. En dus zal hij zich na het winnen van de Republikeinse nominatie sterk gaan uiten op een manier die nog de meest rechtlijnige Democrats gaat paaien. En de media? Hierrr een briljant artikel vanuit linkse optiek over hoe Trump de media buitenspel zet. Nu doen de media dat zelf ook omdat ze keer op keer beschuldigingen plegen die ze al snel weer terug moeten nemen omdat Trump toch gelijk had. Wij gaan gouden tijden tegemoet! De komende twaalf maanden worden wat mij betreft het spannendst sinds het jaar vanaf D-Day. O boy! Wat is de wereld toch mooi.

al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel!

Dank u sinterklaasje.