Waarom het logisch is dat Donald Trump de volgende president wordt

120215trump8

De nieuwste peiling van CNN laat geen twijfel: de man van het volk Donald Trump wordt de nominee en de briljante debater Ted Cruz – de enige kandidaat die de klimaathoax zuiver wetenschappelijk fileert – is hard op weg zich onmisbaar te maken als vice-president. Al eerder schreef ik dat dit de implosie betekent van de klimaathoax. Intussen heb ik verzonnen dat dit ook gewoon logisch is dat Trump in het Witte Huis belandt. Met COP21 in Parijs is het gewoon overduidelijk geworden dat het geintje dat Margaret Tatcher ooit begon (om de British Royal Society iets te verzinnen om de kolencentrales te sluiten om de macht van de vakbonden te breken) totaal uit de hand is gelopen. Wie of wat brengen de powers that be dan in stelling om deze kaars radicaal uit te blazen?

https://youtu.be/PQYOvDmWqjo?t=35m40s

Ik heb altijd al gezegd dat als de grote machtige spelers in de wereld (bijvoorbeeld de olieindustrie) een einde wensten aan de klimaatcharade dat dit dan een fluitje van een cent zou zijn. En dat als die charade doorgaat dat dit dan evengoed bewijst dat the powers that be nog enig voordeel zien in de hoax. Nu de hele seculiere westerse wereld vol angst is voor ISIS en dus politiek en psychologisch minder nut is voor klimaatangst is de tijd misschien gekomen voor de Buckler. Dat kun je niet een Bush laten doen. Zo iets laat je een clown doen. Trump komt als geroepen. De Republikeinse partij heeft intussen al een memo geschreven over hoe de partij als geheel zich zou positioneren met Trump als genomineerde. Die memo is gelekt. Zie hierrr. Ook voor alle andere kandidaten is een dergelijke memo geschreven.

https://www.youtube.com/watch?v=-lLL1eARlNI

Donald Trump brengt ook steeds meer zijn zeer degelijke gezin in stelling in de aanloop naar zijn nu haast wel onvermijdelijke verkiezing. Hillary?

Trump framet het zo in een interview met Alex Jones: “Haar grootste prestatie in haar carrière zal zijn dat ze zich uit het e-mailschandaal weet te worstelen zonder in de gevangenis te belanden”.

maxresdefault

Intelectuele liberals houden van Trump omdat hij de huidige genante partijfinanciering gaat killen. Zie hierr. En ook libertarische monetaire hoogleraren zien het intussen zitten met Trump. Zie hierrr. En Trump is natuurlijk van oorsprong een Democraat en geen Republikein. Zijn passie is winnen. En dus zal hij zich na het winnen van de Republikeinse nominatie sterk gaan uiten op een manier die nog de meest rechtlijnige Democrats gaat paaien. En de media? Hierrr een briljant artikel vanuit linkse optiek over hoe Trump de media buitenspel zet. Nu doen de media dat zelf ook omdat ze keer op keer beschuldigingen plegen die ze al snel weer terug moeten nemen omdat Trump toch gelijk had. Wij gaan gouden tijden tegemoet! De komende twaalf maanden worden wat mij betreft het spannendst sinds het jaar vanaf D-Day. O boy! Wat is de wereld toch mooi.

al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel!

Dank u sinterklaasje.

Door | 2015-12-05T12:33:41+00:00 5 december 2015|23 Reacties

23 Reacties

 1. Frans 5 december 2015 om 12:54- Antwoorden

  Ik hoop het van harte !

 2. jhon 5 december 2015 om 12:59- Antwoorden

  Hoppa weer 300 miljoen Co2 greetings NATURE !
  http://www.volcanodiscovery.com/nl/etna/news.html

  Jhonny

 3. Matthijs 5 december 2015 om 13:02- Antwoorden

  Ach ja, de keus tussen de man met de toupet en de vrouw die haar man niet kan bevredigen.
  Ze zullen er beiden een zooitje van maken, net zoals een voorgangers.

  • Hajo Smit 5 december 2015 om 14:21- Antwoorden

   Je bent te pessimistisch. Met Ted Cruz op het ticket heb je echt kwaliteit in huis. En Bush heeft het in Florida toch ook uitstekend gedaan. Die krijgt een mooie rol. En Carson bij het afschaffen van Obamacare. Vergeet niet dat er op de achtergrond van de presidentsverkiezingen een stille revolutie gaande is met steeds meer republikeinse zeer succesvolle gouverneurs! Denk aan Perry, Kasich en Walker. Die halen het Witte Huis niet maar bepalen wel de context van de huidige revolutie. Ik sluit niet eens uit dat Mitt Romney nog een rol krijgt. Allemaal kanjers in vergelijking met Obama’s Kerry, Hillary, Holdren etc. Als dit gebeurt… hebben we echt CHANGE!

  • Bart S 5 december 2015 om 14:25- Antwoorden

   Toen Ronald Reagan aan de macht kwam, dacht iedereen “Wat? Die middelmatige acteur? President?” Hij werd een van de beste presidenten die de Verenigde Staten ooit (ook al ergerde ik me soms aan zijn christelijk-apocalyptisch taalgebruik en de shows met Nancy).
   Je weet dus maar nooit.

  • Matthijs 5 december 2015 om 14:35- Antwoorden

   Denk je nu werkelijk dat je kan stemmen op rijkdom?
   Denk je nu werkelijk dat de POTUS iets anders is dan een kop van jut?
   Onder welke steen heb je dan geleefd?
   Ze zeggen wel; oh climate change is het niet meer
   Maar al die shit terug draaien lukt ze echt niet.

 4. Hans Erren 5 december 2015 om 15:41- Antwoorden

  Een hork als president, dat gaat ongelukken opleveren in de internationale betrekkingen.

  • Matthijs 5 december 2015 om 16:17- Antwoorden

   Tov de hork die ze nu hebben of die hork daarvoor?

  • Hajo Smit 5 december 2015 om 19:32- Antwoorden

   De Chinezen weten: CRISIS = KANS. Zonder crisis komen we niet van de klimaatshit af. Misschien is D Trump die geregisseerde crisis. Het rookgordijn waarachter het kaartenhuis van global warming in 4 jaar kan worden afgebroken. Na die 4 jaar zijn mensen alles vergeten. De “verwerking” van het trauma begint pas over 15 jaar. Net als met de holocaust. Dat drong pas rond 1965 in volle omvang door…

  • Erik 6 december 2015 om 13:45- Antwoorden

   Vind je Obama dan zo geweldig. Die verlengt het Syrische conflict nodeloos, zit te stoken in Oekraine en andere voormalige Sovjet gebieden. Om nog maar te zwijgen over zijn klimaathysterie.

 5. Hetzler 6 december 2015 om 00:27- Antwoorden

  Ik had liever Cruz als koploper gezien, gezien zijn scherpzinnigheid.

  • Erik 6 december 2015 om 13:47- Antwoorden

   Scherpzinnig is geen voorwaarde voor een goed presidentschap. Goede, deskundige adviseurs is beter.

 6. Joost Amsterdam 6 december 2015 om 14:11- Antwoorden
  • JNWLWK 6 december 2015 om 23:54- Antwoorden

   Want uw mening wordt verkondigd in de link die u plaatst? Kunt u dat zelf niet? Persoonlijk vind ik dhr. Trump een onbeholpen hork, geen typische Republikein die om de 2 zinnen God er bij haalt maar net als Poetin iemand met de hand aan de rode knop. Een idioot waar de Joe the Plumber echt niet beter van wordt. En een Rep. gaat echt het automatische wapensprobleem niet oplossen.

   • Hans Erren 7 december 2015 om 07:44- Antwoorden

    Er is een mooie engelse uitdrukking voor: Trump is a liability

  • Erik 8 december 2015 om 12:30- Antwoorden

   Laat hij eerst maar eens onderzoeken waar al die haat richting westen vandaan komt bij Moslims.
   Zijn standpunt over klimaat spreekt wel aan.

   • Janos73 8 december 2015 om 13:02- Antwoorden

    Erik,

    Kijk eens met nieuwe ogen naar het Midden Oosten sinds het einde van de 1e WO. Je ziet een spoor van gebroken beloften, oorlogen en vriendjes politiek die niets met het ondersteunen van westelijke waardes te maken heeft.

 7. Hugo Matthijssen 8 december 2015 om 13:35- Antwoorden

  Janos

  onzin die haat zit er al vele honderden jaren in.
  Sinds het kalifaat europa moest verlaten.

  • G-Krul 8 december 2015 om 13:40- Antwoorden

   @Hugo,
   Ik heb begrepen dat de Koran ook vol haat tegenover ongelovigen staat; dan is het dus meer dan vele honderden jaren…

 8. Ronel 8 december 2015 om 17:17- Antwoorden

  @ Hajo en @ Hugo,

  Onder welke steen leven jullie??
  Koran slecht?
  Bijbel goed?
  Think again….
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/zondagmorgenpreek.html

 9. Joost Amsterdam 10 december 2015 om 14:52- Antwoorden

  Veel succes Hajo met jouw Trump ondersteuning………………………
  De juiste en verantwoorde keuze……………..

 10. […] Eerder al schreef ik dat het aanstaande presidentschap van Donald Trump onvermijdelijk is geworden. In de reacties op deze website wordt nog steeds geneuzeld over wetenschappelijke klimaatfeitjes. Maar alles is grote politiek sinds we weten dat The End of History van Francis Fukuyama een farce was. Ik zeg het dus maar klip en klaar: met Hillary zal het klimaatestablishment zich nog 4 jaar weten te redden tot de uiteindelijk onvermijdelijke ondergang (ja mijn bias ligt bij het andere kamp). Met president Trump al dan niet met vice-president Cruz is het meteen Schluss, over en sluiten, tsjakaa. En de briljante oud-chirurg Ben Carson zal gevraagd worden Obamacare op te doeken zodat alle herinneringen aan de slechtste Amerikaanse president ooit worden uitgewist (ja mijn bias ligt bij het andere kamp). Nog een goed plannetje van Carson: het ministerie van onderwijs ombouwen in een organisatie die onderwijsinstellingen gaat terugfluiten op linkse bias. Bring it on! […]

Geef een reactie