Nee Groene policor-hipsters van De Correspondent: klimaatBELEID is een vorm van geweld

KlimaatBELEID is een vorm van geweld zo erkennen EZ-ambtenaren, De Correspondent had het bijna goed

In deel 7 van ‘Glijdt Nederland af naar een (eco)totalitaire staat’ de nog ontbrekende factor uit de definitie van zo’n staat van econoom Bryan Caplan: politiegeweld. De Staat zet 450 mitrailleurmensen in tegen alles dat Zij als terrorisme ziet. Vraag: wat beschermt lokale democratie dan tegen staatsterreur, nu 1 specifieke lobby – die voor windturbines- op de machtstoel zit?

Overdonderende miljoenen-marketing versus lokale kneuterigheid
Want dat is een feit sinds 2013 met de Energiecoup/Het Energieakkoord van de windhandel  (NWEA, sponsor van Tjerk Wagenaar Natuur en Milieu) en de Nijpolitaanse klimaatmaffia. Tegen het Postcode-Loterij-miljoenenbal (Tjerk kreeg alweer 1,8 miljoen euro) van de windturbine-lobby kunnen lokale Tegenwinders zoals in de Veenkolonien in propaganda niet op met hun kneuterige spandoekjes en houtje-touwtje websites. Ed Nijpels heeft een propaganda-budget van tientallen miljoenen euro om zijn Nijpolitaanse maffia de wind mee te geven, ‘aanjagers’ en andere engerds.

ongelijke, want ondergefinancierde strijd

Terrorisme/legitiem verzet tegen een totalitaire lobby

Steeds meer actiegroepen/terroristen
Landelijk staan overal actiegroepen/terroristen als de Tegenwinders op die geen Giga-windturbines tot 400 meter achter hun huis willen. De sfeer bij planpresentaties door de overheid en aanstaande subsidie-begunstigden, die is steevast grimmig. En steevast reserveert De Staat dan politiegeweld en beveiligings-gorilla’s. Dat is ter intimidatie. Aanwezigen en gedupeerden mogen verbaal wat stoom afblazen, en vervolgens drukt De Staat/windlobby haar zin door.

Zij zijn de baas!

Zij weten wat goed voor ons is. In Veendam is Yard Energy actief met RWE.

De inmiddels permanente (…) Crisis en Herstelwet en de Rijkscoordinatieregeling plaatst de windturbine-lobby wettelijk boven de wet met gebruik van het geweldsmonopolie van De Staat. In een zeldzaam moment van eerlijkheid bevestigde een ambtenaar van Henk Kamp (VVD), de projectleider Martin Buijs, DAT de staat een vorm van geweld MOET toepassen, omdat de windturbine-lobby haar plannen anders niet KAN uitvoeren:

Door....drukken is gewoon een vorm van staatsgeweld gebruiken

Martin Buijs, projectleider voor Henk Kamp bij het forceren van windturbineplannen. Door….drukken: staatsgeweld gebruiken voor particuliere belangen via scheppen permanente crisis-situatie.

Door …DRUKKEN, dat is gewoon geweld gebruiken tegen je onderdanen.Volgens RTV Noord zou Martin Buijs op non-actief zijn gesteld. Maar dat klopt volgens onze inlichtingen niet. Je kunt Martin Buijs overigens zelf ter controle bellen (06-46152225).

Niemand wil ze achter huis, dus gebruiken we geweld

Niemand wil ze achter huis, dus gebruiken we geweld

Martin Buis (Ecologische Zaken): ‘We hoeven het niet eens te worden….’
Bovenstaande RTV-Noord filmpje zat opgenomen in een artikel van De Correspondent, de internetkrant die anderhalve ton euro groene subsidies krijgt om De Doelen van De Partij te verkopen. De Correspondent is doorgaans onderdeel van onze Nationale Eenheidsmedia die de permanente crisis-situatie dagelijks ‘helder en duidelijk uitlegt’ aan ons land.

We zijn in oorlog tegen De Klimaatverandering/Oceanie. En dat vraagt dus om een oorlogskabinet en eensgezindheid. Met slechts Samuel Goldstein  Climategate.nl/de Twijfelbrigade als intriganten, die de Partij-doelen frustreren.

Verbazing: Eergisteren konden we een niet-ideologisch blinde uitzondering lezen in De Correspondent van Marc Chavannes. Over de moedige strijdster tegen de windturbine-lobby Lies Zondag (Tegenwind). Een ongelijke strijd tegen Henk Kamp (De Partij) die De Doelen uitrolt over de Veenkoloniën. Chavannes ziet meteen wat hier rechtstatelijk niet helemaal kies is. Hij is dan ook niet zo’n ideologisch verblinde Policor-Hipster maar een oude rot in het vak.

Voor uw eigen bestwil

Voor uw eigen bestwil

Het momenteel bedongen uitstel van de turbines, heet volgens RTV Noord nu al uitstel van executie.  Maar zie hier wat Buijs eerder met gevoel voor understatement al voor RTV Noord vaststelde:

...we hoeven het niet eens te worden: als u het oneens bent met ons rukt de ME uit/Klimaatgestapo

De context van deze understatement van de eeuw- ‘we hoeven het niet eens te worden’- is wel zo fijn om te weten. De Partij had namelijk gorilla’s en agenten laten opdraven bij ‘uitleg op locatie’ over haar plannen (= gedupeerden voor voldongen feit plaatsen). Omdat de Tegenwinders van Lies Zondag protesten hadden aangekondigd. Dus gewapend machtsvertoon, om oppositie te intimideren. Nee, dan hoef je het niet eens te worden.

Het Symbool van De Partij/De Beweging

De Partij: het Middel is het Doel en De Doelen zijn belangrijker dan mensen

We citeren daarom nog weer econoom Bryan Caplan’s The Totalitarian Threat.

The party is comprised of the “early-adopters” – the people who claim to have “seen the light” and want to make it a reality. Police terror and control of the armed forces are necessary to enforce obedience to the party’s orders. Finally, control of the economy is crucial for a whole list of reasons: to give the party the resources it needs to move forward; to suppress rival power centers; to ensure that economic actors do not make plans that conflict with the party’s; and to make citizens dependent on the state for their livelihood. (dat laatste is wat Tjerk Wagenaar van Natuur en Milieu voorstaat voor ‘acceptatie’ van zijn windturbines)

Groot gat in onderzoek naar laagfrequente geluidsoverlast

Groot gat in onderzoek naar laagfrequente geluidsoverlast

Een Totalitaire Staat: De Doelen boven mensen
Ondertussen bestaat nog veel onzekerheid  over de gezondheidseffecten van bijvoorbeeld laag frequent geluid door windturbines.Volgens de medicus Nina Pierpoint zou bij sommige mensen sprake zijn van het ‘Windturbine Syndrome‘. Dat zou al op een afstand van 2 kilometer kunnen optreden.  Op het web zie je dat Pierpont direct de grond in wordt getrapt door klimaatfanaten en windturbinelobby van de kwaliteitsmedia. Zij wordt op haar autoriteit aangevallen. Er is inderdaad weinig onderzoek gepubliceerd dat dit syndroom bevestigt.

Maar daar heeft de turbine-industrie ook geen belang bij. De overlast is -buiten de windturbinelobby- alvast onbetwist.Zoals deze Californische gedupeerde stelt:

I live near a large windmill installation in southern California. Yes, the noise is disturbing and sounds like a running dishwasher, yes I run my dishwasher when I am not home because i do not enjoy the noise it produces.I can turn off my noise-making appliances. I cannot turn off the windmills, but must retreat inside and close windows and turn on pleasant noise where I used to be able to enjoy a golden environmental silence. I am not able to escape the endless droning from the windmills.


Je zou zeggen: die Tegenwind-terroristen hebben toch op zijn minst een punt?

Screen Shot 2016-01-26 at 13.03.38Waar is onze Second Amendment?
Onze grondwet begint met ‘Gij zult politiek correct zijn en iedereen de hemel in prijzen die kont neukt, een kut heeft of een kleurtje. Anders bent u strafbaar’. Ik omschrijf het non-discriminatie-artikel 1 (bestaat sinds 1981) even wat plastisch om de subjectiviteit van onze Superieure Policor Beschaving en onze Hogere Moraal te onderstrepen. Die Tolerantie die wij via invallen in Irak en F16- bommen op Syrie opleggen aan Zij die Nog Niet Zo Tolerant Zijn. :-)

En als die bommen ze nog niet het zwijgen opleggen…Dan nog maar wat meer Hogere Waarden uitdragen via tientallen commerciele TV-kanalen, zoals sportverslaving,  spelshows, partydrugs en porno. Het Westen weet echt wat goed voor de rest van de wereld is! Het zal niet lang meer duren, of iedereen zal die Superieure Waarden vanzelf accepteren. Nee, nou, dan maar weer een nieuwe invasie. Assad moet weg! :-)

Stel je voor: een willekeurige staat die bij ons met gevechtsvliegtuigen op bezoek komt, en dan gaat bevelen dat Mark Rutte weg moet (wat ik zou aanmoedigen), want anders gooien ze Den Haag plat…..Een besluit op basis van slecht geïnformeerde media-propaganda door Twitterende Kamerleden die van toeten noch blazen weten.

Zo help je de mensen in onze vroegere kolonieen

Zo help je dankbare negers in onze vroegere kolonieen: door Hivos -campagnes tegen CO2

Wat raar dat ze niet willen zien dat onze precisiebommen ( ja, Westerse bommen treffen enkel slechte mensen) voor eigen bestwil zijn…En dan zijn het daar ook nog eens een stelletje klimaatontkenners, die niet willen zien dat De Klimaatverandering de grootste bedreiging is voor onze veiligheid. Dat is omdat ze daar zo achterlijk zijn, zo tegen De Wetenschap.  :-)

Nou, dan nog maar wat meer blauwe mitrailleurs op straat tegen al die ongefundeerde emoties en frustraties die onze Totalitaire Tolerantie oproept in de rest van deze achterlijke wereld (onze opstandige ex-kolonien).  :-)

  • Om mijn hoofdpunt van dit artikel te maken: Een grondwet-artikel dat ons tegen De Staat beschermt…dat hebben wij niet. Onze First Amendment is dat wij moeten doen wat de Staat moreel goeddunkt. En dat is nogal willekeurig, afhankelijk van de rijkste lobby die media domineert.  De Amerikanen hebben de Second Amendment, die wapenbezit legitimeert. Dat artikel is opgenomen omdat ook democratische landen tot totalitaire regimes kunnen vervallen. De burger heeft dan het recht zich te beschermen.

Dat recht hebben wij alvast niet. Het verschil dat overblijft met eerdere totalitaire regimes: wij zijn nog welvarend. En dankzij geld – een door anderen vastgesteld nummer op je digi-bankrekening- ben je vrij te gaan en staan waar je wilt, en heb je recht op de zelfde mening als iedereen. Dus wat zeur ik nu?

Ik zal wel gek zijn, dus laat de huisarts me alvast preventief screenen. Samen met al die andere door De Wetenschap vastgestelde Risicogroepen die niet dankbaar glimlachend het leven aanvaarden dat onze Seculiere Heilstaat hen biedt vol Soma en Consumptie. Voor uw en onze veiligheid.