Van alle kanten is er de duw richting global governance als DE oplossing voor alle chaos

Van alle kanten is er de duw richting global governance als DE oplossing voor alle chaos

Als zelfs de Belgen bommen op Syrie mogen gooien, terwijl ze beter bier kunnen brouwen… En als de Panama Papers worden aangegrepen voor meer wereldregering. Dan breng ik op deze bijzondere dag de volgende petitie onder de aandacht uit de schaduwsfeer. Steun Poetin tegen onze Westerse media en de oorlogzuchtige NATO. Wat worden wij geregeerd door een stel oorlogszuchtige psychopaten.

Screen Shot 2016-05-13 at 08.58.26We hoeven geen opwarming van de Koude Oorlog als manier om de neuzen de zelfde kant op te krijgen, nu de opwarming van de Aarde achter blijft. Het aflopen van de Koude Oorlog deed de Club van Rome/OECD The First Global Revolution uitgeven in 1991. Daarin verklaarde Alexander King van de OECD ‘de mensheid’ tot haar eigen belangrijkste vijand. De Strijd tegen Global Warming zou ons na de Koude Oorlog tot 1 wereldvolk samensmeden.

Een beroemd citaat in de inner circle van truthseekers (mensen die niet in de mainstream-complottheorie van televisie-employees en massamedia geloven) wil ik u dan ook niet onthouden (blz 75, the First Global Revolution).

Als je 'de mensheid' als vijand ziet, wil je dan ook oorlog daartegen voeren?

Als je ‘de mensheid’ als vijand ziet, wil je dan ook oorlog daartegen voeren?

Wie bedrijft hier genocide?
Buiten de doos-vraag deel 1: Zou de Club van Rome/Nato en al ’the powers that be’ met haar obsessie voor populatiegroei, niet ook heimelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor de meer dan 1 miljoen AIDS-doden per jaar in Sub Sahara- Afrika, of de bijna half miljoen sterfgevallen door Malaria?

Uiteindelijk stelde het 2de rapport van de Club van Rome – Mankind at the Turning Point (1974)- onomwonden dat de mensheid een kanker is van de Aarde. Als er 1 club geobsedeerd is door populatiegroei… En wanneer je mensen als een ziekte ziet, hoe ga je daar dan mee om? Zou er bewust beleid zijn gemaakt, 0m zoveel mogelijk mensen te laten sterven in die regio’s met de meeste populatiegroei?

We citeren Limits to Growth

The overwhelming growth in world population caused by the positive birth-rate loop is a recent phenomenon, a result of mankind’s very successful reduction of worldwide mortality. The controlling negative feedback loop has been weakened, allowing the positive loop to operate virtually without constraint. There are only two ways to restore the resulting imbalance. Either the birth rate must be brought down to equal the new, lower death rate, or the death rate must rise again.”

Deze website stelt bijvoorbeeld dat AIDS als ziekte doelbewust via inentingen is geïntroduceerd in Afrika. Hoeveel weten we nu werkelijk over de oorsprong van die ziekte? Kom er maar in met tips, goed gedocumenteerde bronnen. Als we niet blikken of blozen van zoveel miljoenen doden zolang ze maar buiten onze gevoelsafstand liggen….En als je ook niets hoort over hoeveel Irakezen er door de Amerikanen al zijn afgemaakt…..

Waarom zou dit dan niet ook gewoon kunnen? We worden geregeerd door een stel psychopaten, die door onze media tot helden worden opgehemeld. Als Amerikanen mensen vermoorden zijn het steeds ’terroristen’ en dat doen ze alleen met ‘precisiebommen’. En wij eten dat ook nog, omdat onze massamedia een spreekbuis zijn van de Nato.

 

Vertel Afrikanen dat ze eigenlijk veel meer last hebben van Kleimut Tsjeensj in 2050 dan van AIDS in het nu en noem jezelf 'filantroop'

Vertel Afrikanen dat ze eigenlijk veel meer last hebben van CO2 in 2050 dan van AIDS in het nu en noem jezelf ‘filantroop’ of zelfs idealist

Minder AIDS door korter douchen????
Die dikke 1 miljoen AIDS-doden per jaar in Sub Saharah Afrika hoor je minder over dan de bewering van Obama dat ‘De Klimaatverandering’ de grootste bedreiging zou zijn voor de planeet. Vertel aan de families van de meer dan een half miljoen Irakezen die door Amerikaans militair toedoen over de kling zijn gejaagd, dat Global Warming hun grootste bedreiging is.  Het bestaat subsidieclub HIVOS inderdaad zoiets te suggereren, als onderdeel van hun Friendly Fascism-campagne.

Krijgen minder mensen AIDS in Afrika als wij korter gaan douchen? Wordt hun schuldenlast bij de Wereldbank dan plots kleiner, als ik minder doucheschuim over mijn l## smeer?

Volgens Hivos is zij dankbaar dat wij hier meer aandacht hebben voor klimaatpropaganda dan voor 1 miljoen AIDS-doden en een half miljoen Malariadoden. Zijn ze bij HIVOS volkomen psychopathisch en gestoord?

Volgens Hivos is zij dankbaar dat wij hier meer aandacht en geld hebben voor klimaatpropaganda dan voor 1 miljoen AIDS-doden en een half miljoen Malariadoden.Gaf deze dame ook toestemming voor misbruik van haar beeltenis voor deze geldzucht van HIVOS?

Mijn vraag is kortom: wie zijn hier de werkelijke terroristen? Die baardmannen met hun AK47? Of de psychopaten die bij ons de macht hebben, en die naar willekeur in ieder land hun bommen laten afdalen. Die met gehamer op Global Warming ons afleiden van de Global Warring van de Amerikanen. We sluiten af met een citaat van George W. Bush:

The challenge playing out across the broader Middle East is more than a military conflict. It is the decisive ideological struggle of our time. On one side are those who believe in freedom and moderation. On the other side are extremists who kill the innocent, and have declared their intention to destroy our way of life.

Wie bedoelt George W. hier?
Het Pentagon en de Nato? Wie waant zich hier op de stoel van de morele superioriteit? De Vietnam-haviken in het Pentagon die deze oorlog lieten escaleren zodat 1 miljoen of meer Vietnamezen met Napalm, gif en bommentapijten werden uitgeroeid als kakkerlakken? Of bedoelde hij Alexander King en de Club van Rome, die hun intenties blootgeven bij ‘The First Global Revolution’ met dit gedicht:

Konden we de bestaande orde maar laten instorten, en dan naar onze eigen hartewens hervormgeven...

Konden we de bestaande orde maar laten instorten, ‘shatter to bits’ en dan naar onze eigen hartewens hervormgeven…

Extremisten die verklaren dat onze manier van leven stuk moet
Dat is ook precies wat de Neo-Cons in Irak deden in hun ‘breng de democratie met bommen’-campagne, waarvan Syrie een staartje is. Kortom, als er sprake is van een centrale leiding in het wereldgebeuren, dan zijn ze daar volkomen gestoord..En steeds verschijnen er dit soort boeken uit die hoek: de wereldregering moet komen, waarbij een wereldregering met macht boven alle staten de koek verdeelt. Dat is ook wat Paul Collier overigens stelt, econoom van de Wereldbank in ‘The Plundered Planet’. Het is mainstream-denken bij die mensen, en die mensen zijn meer bezig met CO2 dan met de massasterfte van mensen onder de Evenaar. Zie hieronder de Club van Rome in 1974:

Zo dachten ze in 1974

En zie hier de moderne variant van de Commons Strategy Group:

Screen Shot 2016-05-11 at 09.13.34

Dat leest alsof ze ons land nationale bevoegdheid willen ontnemen, onze manier van leven….

James Quilligan dineert met de groten der aarde als Tony Blair en Mitterand , en hij is nu speech-schrijver voor de Prins van Jordanië.  Velen van die lui hebben zo’n New Agerige filosofie van wereldeenheid, hij onderhoudt ook het Kosmos Journal for Global Transformation. Hij schreef mee aan het rapport van de Brandt Commissie (Willy Brandt was International Socialist en voormalig bondskanselier Duitsland), waarin armoede als oorzaak van honger wordt ge-identificeerd. Want er is immers eten genoeg in Afrika, al die vruchtbare grond…

Dit citaat zet toch aan het denken? Hoe weegt de schuldenlast per hoofd van de bevolking met een inkomen van 1 euro per dag, versus die van ons met een inkomen van 1 euro per minuut?

Bowing to similar pressure in 1999, representatives from the Group of Seven nations—Japan, Italy, Germany, France, Britain, Canada and the United States—proposed a reduction of $127 billion in the debt owed by the 33 poorest nations, mostly in Africa. It was to be financed by sales of 10 million ounces of IMF gold reserves. After a flurry of resistance from gold-mining nations and the US Congress, this debt write-off plan was rejected. Likewise, President Clinton’s alternative proposal, to cancel 100% of the debt owed to the US by the world’s poorest nations, never made it to Congress.

Meanwhile, developing country debt is nearly $3 trillion and threatens to engulf the world economy in prolonged recession, as poor nations continue to experience major difficulties making loan payments. This debt cannot possibly be paid—and everyone knows it.

  • Volgende impertinente vraag: zijn die schulden van Derde Wereldlanden een gevolg, of een DOEL van beleid geweest: wil men ze bewust arm en afhankelijk houden van de Wereldbank?
  • Is ontwikkelingshulp niet de OORZAAK van ellende in Afrikaanse landen? Hoeveel verschillende volken met eigen leefwijzen en teeltmethodes heb je daar wel, die eeuwenlang prima zonder het Westen konden?
  • Hoeveel triljard euro is er richting die Derde Wereld gegaan, met de Wereldbank als geldsluis.
  • Terwijl de Wereldbank een Nato-voertuig is met Nato-haviken als Irak-oorlog-architect Wolfowitz en McNamara als eerdere directeuren? Wat moeten we dan onder die ‘hulp’ verstaan?