RZ16.mees

Drrriididididi…drrrrididididid…de jonge koolmeesjes die steeds luider in het vogelhokje klonken zijn nu zo luid bij stem, dat je het al verwachtte: het is hun tijd om de boze buitenwereld in te vliegen. De koolmees-ouders kwamen 2 wekenlang met hapjes aanvliegen, ze trotseerden de trampoline-springende buurmeisjes ‘Eeeen Tweeeeee, Drieee’!!!!Hihihihihi’ naast de deur. En zagen er steeds meer afgeragd uit. Wat een energie investeren die beestjes in het nieuwe leven, dat hier dan nu kwetsbaar voor mij op de grond zat.

RZ16.mees (5)

Met opengesperd geel bekkie: Drrriddidididididi…drrridididididi.De eerste moedige meesjes die het hokje verlieten. Terwijl een andere twijfelaar nog de hapjes in ontvangst neemt in het hokje.

RZ16.mees (2)Ja sorry, ik wil even een dagje geen zware kost. Ik kon Zbigniew Brzezinski(veiligheidsadviseur President Jimmy Carter en eerste baas Trilateral Commission) zijn profetische woorden citeren in 1970. Nou laat ik dat dan toch doen, maar dan dus in deze context:

Unhindered by the restraints of traditional liberal values, this elite would not hesitate to achieve it’s political ends by using the lastest modern techniquies for influcencing public behaviour and keeping society under close surveillance and control. Tecnical and scientific momentum would then feed on the situation it exploits’.

RZ16.mees (4)en

Both conservatives and the doctrinaire left might be inclined to justify heavy handed tactics. The left could say that it serves progress, and the conservatives precocupied with public order and fascinated by modern gadgetry would be tempted to use the new techniques as a response to unrest since they would fail te recognize that social control is not the only way to deal with rapid social change

RZ16.mees (6)

De Verenigde Staten besteedde in de halve eeuw sinds de eerste atoombom explodeerde op 16 juli 1945 liefst 4 BILJARD dollar aan atoomwapens. Ze hebben nooit excuses aangeboden voor de 2 atoombommen op 130 duizend Japanse burgers.

RZ16.mees (1)

Ze sturen wel Paul Watson met de Sea Shepherd op de Japanners af-gesponsord door de Postcode Loterij- om Japanners te beleren dat ze geen walvis-sushi mogen oogsten. Dat zou wreed zijn. En het houdt een TV-serie met amusement op de been.

RZ16.mees (8)

Wilt u alstublieft in de broedtijd Micha de kat binnen houden, zodat die kleine meesjes niet direct gedood worden?

RZ16.mees (10)

Dank U!