Een ijzeren greep houden op de wereldeconomie via energiestromen: dat is wat New Climate Economy propageert

Carbon Captured Territory. Een ijzeren greep veroveren op de wereldeconomie via energiestromen, en het losweken van publiek geld uit de CO2-bubbel: dat is wat New Climate Economy propageert van Wereldbank/IMF/OECD/Stockholm Institute/Club van Rome. Zie dat Oekraine ook wordt ingelijfd….

Vandaag deel 3 in een serie met 8 nieuwe NGO’s/Trojaanse Paarden der Staatsmacht en perceptie-managers die actief zijn in Brussel. Als onderdeel van de 379 organisaties in Brussel die uit naam van het klimaat multinationals helpen om nationale soevereiniteit van EU-lidstaten verder uit te kleden. Zoals met ‘klimaatfinanciering’, koolstofbelastingen en het grensoverschrijdend klimaatbeleid dat de nationale democratie buiten spel zet.

Obama noemde Global Warming de grootste bedreiging voor de mondiale veiligheid. Terwijl Global Warring van de Amerikanen de afgelopen 10 jaar tenminste 3 landen in chaos achterliet, en een miljoen mensen over de kling joeg, is groeikasgas CO2 dat de aarde vergroent dus een catastrofe. Knap als je Obama kunt geloven…Wat zijn ze bij het NOS Journaal toch knap!

World Resources Institute is is een door Rockefeller Foundation (Judith Rodin) - legaat Standard Oil- op de been gehouden instituut dat de groten der aarde voor zich laat inzetten zoals de Clinton's

Deelnemers New Climate Economy: World Resources Institute EN het Climate Policy Initiative zijn beidee door Rockefeller Foundation op de been gebracht en gehouden – legaat Standard Oil- op de been gehouden instituut dat de groten der aarde voor zich laat inzetten zoals de Clintons.

 • 18. New Climate Economy is ook in geldstad London gevestigd en noemt zich- alweer- een ‘denktank’. Kortom een lobbyclub in Brussel met 26 personen in dienst, draaiend op 5 miljoen euro publieke financiering van de Britten. Ene Rachel Waddell noemt zich Chief of Staff en Ian de Cruz heet Global Strategic Engagement Director. Zij heten het ‘vlaggenschip-project’ van de Global Commission on the Economy and the Climate waarvan Mexicaans ex-president Felipe Calderon president is gemaakt. Het is gelinkt aan Club van Rome-portaal Stockholm Institute on the Environment waar Per Klevnas de partner is. In Indonesie, Colombia, China, Zuid Korea, Zweden, Noorwegen en ook Ethiopië werken zij als trojaans paard van de Verenigde Naties, IMF, International Energy Agency en de Wereldbank (de partnerorganisaties)om ze in de CO2-bubbel te trekken/Amerikaanse wereldhegemonie te bestendigen. Rockefeller-baby World Resources Institute uit New York trekt de kar, zij zorgen dat Hillary Clinton aan boord is. Het Climate Policy Initiative van de Rockefellers doet dat zelfde, onder andere naam en meer specifiek gericht op ontwikkelende landen. Het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken subsidieert dit klimaatfonds (Global Innovation lab for Climate Finance) van 170 miljoen dollar ook via oa Maas Goote, big spender van andermans geld.
 • Maas Goote is de Nederlandse geldsluis richting deze Rockefeller-baby., die zo een voet tussen de deur houdt in ontwikkelingslanden voor multinationals/Nato.

  Maas Goote is de Nederlandse geldsluis richting deze Rockefeller-baby., die zo een voet tussen de deur houdt in ontwikkelingslanden voor multinationals/Nato.

 • Ze werken volgens de bekende strategie. Een barrage aan ‘wetenschappelijke’ rapporten bevelen ‘low carbon growth’ aan voor ‘a safer climate’. Een veiliger klimaat, terwijl de Amerikanen de wereld in puin bombarderen. Of met een ‘partnership for better growth and a better climate’. Volgens het Trojaanse paard van het Pentagon, de Wereldbank (steeds met een president die eerst Amerikaans onderminister van Defensie is) gaat het om 90 biljard (publieke) investeringen tot 2030…..Ze willen landen windmolens en zonnepanelen opdringen. En herhalen de leugen van OECD (instigator van Club van Rome) weer over ‘subsidies op fossiele energie om het verbranden van miljardensubsidies hier goed te praten. New Climate Economy is ook gelinkt aan Overseas Development Institute (ODI), zeg maar de Oxfam van de Britten waarmee ze in hun ex-empire een gouvernementele voet tussen de deur houden.
Slap geOH over 'subsidies op fossiel' om zo exploitatiesubsidie op wisselvallige zonnestroom goed te praten

het ‘subsidies op fossiel’-argument om zo exploitatiesubsidie op wisselvallige zonnestroom goed te praten. IN Venezuela, Iran en andere landen gebruiken regimes inderdaad subsidies om brandstof voor bevolking betaalbaar te maken. Als machtsmiddel

 • 19. Ook alweer in Londen gevestigd is Climate Strategies, een volledig publiek gefinancierde lobbyclub met budget van 3 ton euro van Andrzej Blachowicz, die lobbiet uit naam van ‘de wetenschap’. Van die subsidie komt 190 duizend euro van de Europese Commissie, de DG RTD. Wat poept onze Andre daarvoor uit? Rapporten over het tot leven wekken van het dode paard genaamd ETS (emissiehandel). Met vraagstelling als: ‘Is a Market Stability Reserve likely to improve the functioning of the EU ETS? Met rapportjes als Carbon Control Post 2020 in Energy Intensive Industries (EII) – The Steel Report, levert Climate Strategies de Euro-Leviathan beleidsrechtvaardiging voor nieuwe regulering. Climate Strategies is dus trojaans paard van Euromacht.

  Het weer verbeteren met de wereldregering

  Het weer verbeteren en zelfs ‘veilig’ maken met de wereldregering

 • 20. Het Mercator Research Institute on Global Commons and Climate Change  (MCC) wil vanuit Berlijn met Ottmar Edenhofer de emissiehandel helpen tot leven wekken. Alweer een ‘denktank’. Er wordt wat afgedenktankt in Brussel, maar logisch nadenken met boerenverstand vanuit het belang van Europese burgers, dat zit er voorlopig nog niet bij. Dat denktanken doen ze met 1,97 miljoen euro budget, waarschijnlijk van de Mercator Stiftung. Wat doen ze in eigen woorden? Das Mercator Research Institute on Global Commons and Climate Change (MCC) hat das Ziel, in einem iterativen gesellschaftlichen Lernprozess Landkarten des Wissens über konsistente und gangbare Optionen für nachhaltiges Wirtschaftswachstum zu erstellen. …het overschot aan academici in het Westen een slap geouwehoer in een barrage aan rapporten laten produceren als beleidsrechtvaardiging voor het cashen op de CO2-bubbel, als ik deze klimaat-nieuwspraak vrij vertaal naar Rypkiaans.

  Dit is waar het om draait: bron Wereldbank

  Dit is waar het om draait: bron Wereldbank

 • 21. Het European network for community-led initiatives on climate change and sustainability (Ecolise) valt onder de Belgische nationale jurisdictie, met als oprichter de Ierse directeur-generaal Eamon O’ Hara. Voor het Franstalige AEIDL poept hij rapportjes uit waarin hij beweert dat wisselvallige onbetrouwbare en dure energie eigenlijk een reuze-idee is: de transitie naar Europa in economische meltdown, chaos en armoede, zodat burgers zelf akkoord gaan met een technocratische dictatuur/wereldregering. Het is kortom een lobbyclub die Agenda 21 moet pushen voor 2030/de Eurodictatuur een groene rechtvaardiging moet geven en noemt zich vanzelfsprekend ‘onafhankelijk’ een NGO (niet gekozen organisatie/democratisch vernis van bureaucraten-belang). Afgelopen jaar had het geen financiering voor Brusselse activiteit. Eerder werkte hij voor de Irish Regions Office, een Ierse gouvernementele club die met het groene standaardpraat van O Hara (zie De Green Room BBC) een voet tussen de deur wil in Brussel. In een vervrouwelijkt Europa krijg je een voet tussen de deur door bezorgd te doen over 150 soorten per dag die uitsterven/klimaatpraat.
...een zoveelste vehikel van Global Government, Verenigde Nazi's

…een zoveelste vehikel van Global Government, VN/Multinationals

 • 22. CDP Worldwide, de Europese afdeling is een volgende ‘NGO’/goed doel die  zonder de overheid niet zou bestaan en dus dient om de Eurocratie te legitimeren. CDP wordt betaald met een ‘operating grant’ dus lobbysubsidie van de Europese Commissie van 4,13 ton uit de LIFE+-pot.  Steve Tebbe is de directeur, Raffaella Colombo doet de Europese zaken. Ze maken deel uit van de volgende typische Agenda 21/Global Control-club in het Europarlement: Intergroup on Climate Change, Biodiversity and Sustainable Development. Steve Tebbe belobbiet- met aanbeveling van Verenigde Nazi Ban Ki Moon- de financiële sector om ze in het gareel te krijgen van de Verenigde Nazi’s met gedetailleerde verslaglegging van investeringen en energieboekhouding, wat ze dan ‘disclosing climate data‘ noemen. De directrice van het Londense kantoor van CDP Worldwide, Katherine Eugenie Hampton is weer commissaris bij de European Climate Foundation.  Via een Portfolio Decarbonization Coalition wist deze club de naïeve trut Corien Wortmann al te bewegen tot het gokken met het pensioengeld van Nederlandse ambtenaren. Alles gedirigeerd vanuit de Verenigde Naties (UN PRI met hun Montreal Pledge), het belangrijkste Trojaanse paard der  multinationals en hun Pentagon.
 • 23. CIDSE – International Alliance of Catholic development agencies is van de katholieke kerk. Met 1,07 miljoen euro kerkgeld moeten 5 fulltime lobbyisten in het Europarlement ook iets over klimaat roepen omdat dit bij ontwikkelingshulp/machtsbestendiging der kerk een codewoord is geworden.
De Britse Oxfam, een Trojaans paard voor gouvernementele belangen onder de vlag van liefdadigheid

De Britse Oxfam, een Trojaans paard voor gouvernementele belangen onder de vlag van liefdadigheid

 • 24.Focus, association for sustainable development is een Sloveense ‘NGO’ die met Živa Kavka Gobbo en Barbara Kvac bijna volledig draait op overheidsgeld (120 duizend euro subsidie van Eurocratie:Intelligent Energy Europe, FP7, EACEA, DEAR zijn de financiers. Focus is democratisch vernis van de Eurocratie, het moet de geldstromen naar ontwikkelingshulp in een CO2-jas dirigeren. Via het met Europees belastinggeld betaalde campagne-project Supply Change moeten ze druk zetten op supermarkten in Europa.  Alle productstromen naar Europese supermarkten moeten onder controle met moreel excuus over eerlijkheid, milieu en wereldvrede. Daar nemen dan weer 29 ‘NGO’s (door Eurocratie betaalde Trojaanse paarden van de bureaucratie) aan deel: Diese Webseite wird mit finanzieller Unterstützung der Europäischen Union ermöglicht. Die darin vertretenen Standpunkte geben die Ansicht der Christlichen Initiative Romero wieder und stellen somit in keiner Weise die offizielle Meinung der Europäischen Union dar. Democratisch vernis voor bureaucratische controle dus waar goedgelovige gristenen altijd voor te gebruiken zijn.
 • 25. Het Europese lobbykantoor van het militair-industrieel complex met groen vernis als afleidings-tactiek, Wereld Natuur Fonds (WWF EPO European Policy Programme) aan de Tervurenlaan 168 in Brussel heeft Geneviève Pons-Deladrière als directeur. WWF EPO maakt van de term Niet Gouvernementele Organisatie een ware parodie met een lobbysubsidie van 5,9 ton euro van de Europese Commissie. Op een totaal budget van 3,6 miljoen euro. Een leger van een dikke 40 vol- en deeltijd lobbyisten, marketeers en campagnevoerders huist hier, voor oorlogvoering tegen de nationale soevereiniteit, individuele vrijheid en zelfbeschikking, kortom: klimaatbeleid. De volgende stichtingen dragen een miljoen euro bij:Oceans 5, Paul M. Angell Family Foundation. Ook de Norwegian Agency for Development Cooperation doet een kleine 90 duizend euro in de collectezak. European Climate Foundation, de in het Zwitserse Gland (bij WWF) gevestigde MAVA Foundation met als president de zakenman Andre Hoffman en mede-eigenaar van MedAsssurant: de vice-president van WWF en zoon van WWF-medeoprichter Luc Hoffman.
Van de club waar WWF-vicepresident Andre Hoffmann ook lid is

Van de club waar WWF-vicepresident Andre Hoffmann ook lid is, en over de regio waar ook zijn MAVA Foundation groen doet

Mava Foundation groen vernis Nato-invloedsfeer West Afrika? Of van biotech-bedrijven?
Vanuit het niets in 1994 is MAVA plots 1 van de grootste foundations op groen gebied in Europa, en dan vooral in West Afrika en het Middellandse Zee-gebied. Het geld achter MAVA komt van de door de familie Hoffman opgerichte farmaceutische multinational Hoffman-La Roche, Roche AG. Dat zet VIJFTIG BILJARD ZWITSERSE FRANKEN om.  Andre Hoffman is daar vice-voorzitter van de board. En daarnaast board-member van Amerikaanse dochterfirma Genentech in San Francisco, het Zwitserse biotech-bedrijf Amazentis, en investeringsmaatschappij Massellaz SA. Eerder werkte hij voor Nestle in London, en hij is lid van aan de NATO/CIA- gelieerde denktank International Institute for Strategic Studies van Brits-Amerikaanse origine.

Die ‘charity’ houdt in haar kantoor in Bahrein jaarlijks een conferentie voor defensie-ministers rond de Perzische Golf (Manama Dialogue). Tot 1971 had de Britse marine daar een basis. Die uithoek zag vooral de Amerikaanse Nato-delegatie in 2004 al als Zuid Oostelijke flank van de NATO. Verder ziet de IISS geheel toevallig het actiegebied van de MAVA-foundation rond de Middellandse Zee en Azoren als militair belangrijke zone. De Hoffman’s waren drijvende kracht achter de Ramsar Conventie (wetlands) in 1971 in Iran. Iran onder de Sha van Perzie was toen het bruggenhoofd van de Nato naar Pakistan, volledig militair op de been gehouden door Nixon als noordelijk Arabisch front in de Koude Oorlog. IN 1967 leverde Iran zelfs nog 50 procent van de door Israel benodigde olie, in ruil voor Israëlische wapens…

Met het vertrek van de Britten uit Bahrein in 1971, was Iran strategisch gezien van nog groter belang. Maar de Shah begon het hoog in de bol te krijgen door olie-inkomsten, waar hij vooral wapens voor kocht. Hij had overigens ook een chalet in Sankt Moritz. Het Ramsar- secretariaat zit nu ook in Gland. Ramsar is een vorm van grensoverschrijdende natuur-afspraken, een globaliseringsvehikel. Dikke kans dat Ramsar in 1971 is gebruikt als afleiding voor geopolitieke strategische doelen.

Een andere jaarlijkse IISS-conferentie voor Aziatische defensie-ministers vindt plaats in het IISS- kantoor in Singapore.

Kortom, net als Maurice Strong (tevens vroegere Vice-president WWF) lijkt Hoffmann een bijna cliche-matige representant van de Agenda 21 Globaliserings-elite die een groen masker gebruikt om de wereldregering in te voeren, en om Amerikaanse macht te bestendigen. Maar dan niet van uit de olie-industrie maar de biotech. En wie sponsort de publicaties van die militaire denktank weer?

Altijd weer die Rockefellers, sponsor van VN-klimaatagenda, van milieuclubs EN van militaire denktanks

Altijd weer die Rockefellers, sponsor van VN-klimaatagenda, van milieuclubs EN van militaire denktanks. Uit NATO’s Southern Allies: Internal and External Challenges
Door John Chipman

De Rockefellers zijn ook miljoenen-financiers van WWF, Greenpeace, Bill Mc Kibben’s 350.org en vele andere ‘groene’ clubs, zoals Vivian Krause hier beschreef. Afsluitend voor deze reeks zien we waar al die met miljoenenmarketing beleden zorgen over Moeder Aarde tenminste ook voor dienen: Voor het bemoederen der aarde.