De ooit door de Oranje Godfather Don Bernhard opgerichte Bilderberg-groep – hyperglobalistische sprinkhanen van het Militair Industrieel Complex – kwam deze week in Dresden bij elkaar (zie gastenlijst). Met een welgemikte bom zouden we van een democratisch legitimiteits-probleem zijn verlost. Die stellingname klinkt alleen extreem, omdat deze niet sociaal gangbaar is.

Ik bedoel: ik hoor niemand over de half miljoen Irakezen die door toedoen van de Amerikanen over de kling zijn gejaagd. Die schijnen het blijkbaar verdiend te hebben, of we willen er niets van weten. U keurt geweld dus niet af, zolang het maar tegen onschuldige burgers ver weg is in ruimte en tijd.

De Britten hadden daar eerder al geen moeite mee in Dresden toen ze 130 duizend Duitse burgers met fosforbommen verschroeiden.  Dus wat let ze hier?

Al die geheimzinnigheid. Of geldt hier bij de Bilderberg-Group de zelfde kromme redenering als bij drugsbeleid. Dat het maar ondergronds zou gaan wanneer je coffeeshops illegaal zou verklaren. Er is maar 1 reden te bedenken voor hun Chatham House regel (niet citeren wat tijdens bespreking gezegd wordt): er is op deze plek een ongezonde concentratie aanwezig van de mensen die werkelijk bepalen wat er gebeurt op het Wereldtoneel. Terwijl democratisch theatergezelschap De Tweede Kamer ons via media mag doen geloven dat dit wel meevalt.

Als zoethoudertje voor het plebs.

De Volksmennerskrant manipuleert het plebs. Maar wie is er nu meer gek?

De Volksmennerskrant manipuleert het plebs met de 2-minutenhaat-figuur voor ‘fatsoenlijk’ Nederland. Maar wie is er nu meer rijp voor TBS? Die Bilderbergers, die zijn pas werkelijk gestoord en ziek van geest

We zien op de gastenlijst bankier-parasieten, multinationals die via (groene) overregulering de kleinere concurrentie buiten bedrijf krijgen/houden. De hyperglobalistische sprinkhaanfirma’s die het MKB – dat de werkelijke economie draaiende houdt – op groteske wijze lopen uit te zuigen. Al moet ik erkennen dat ik niets principieels tegen multinationals heb, als autorijder die ook wel eens bij Shell tankt. Iemand moet dat spul uit de grond halen. Maar wanneer zij een staat boven de staat worden, mag er wel enige transparantie komen over hoe zij ons aan steeds meer regulering helpen.

En de bekende verdachte instituten zijn de dirigent, zoals het Aspen Institute en de Council on Foreign Relations. Henry Kissinger is aanwezig. Hoeveel lijken heeft Kissinger op zijn geweten ?

Ook Sharon Dijksma krijgt haar instructies mee in Dresden. Net als de man die door oude media gelanceerd moet worden tot PvdA-premier, wanneer de PVV niet mag regeren, en de VVD is gekrompen: Ahmed Aboutaleb: ook van de partij in Dresden. De Volkskrant-mediavazallen zijn hun Aboutaleb-moet-premier-worden-campagne alvast begonnen. (zie boven, vandaag in de mailbox) Dat kan geen toeval zijn. Daar komt straks het hele kwaliteitsorkest bij van NOS, 1 Vandaag, Het Parool, NRC Damesblad.

Vertegenwoordigers van oude media in de tas van de hyperglobalisten waren namelijk ook uitgenodigd. Die krijgen mogelijk instructies voor hun ‘psyops’: die schijnbaar toevallige ‘nieuwsfeiten’ die gewoon georkestreerd zijn. Neem gisteren ook op de voorkant van de Telegraaf die anti-Brexit-campagne: ‘Brexit kost ons 10 miljard’. Dat is mogelijk gewoon via de VVD en hun Council on Foreign Relations-partij-covoorzitter Robert van Reibergen er in gekomen.

 

Sharon Dijksma en Ahmed de nieuwe premier waren er ook

Sharon Dijksma en Ahmed de nieuwe premier waren er ook

Oranje Maffia
Koning Willem van de familie die zich met maffiapraktijken de macht over de Zeven Wingewesten verschafte (na het kaltstellen en tot 1870 onderdrukken van de katholieken werden dat uiteindelijk 12), die is natuurlijk ook van de partij in Dresden. Als nazaat van Oranje Don Bernhard ‘Lockheed-affaire’ van Oranje.

Hoe kwam de Oranje maffiafamilie eigenlijk aan de macht? Ze zijn ook maar als een van de vele roversbendes begonnen via landjepik en lokale genocide. Zat raadspensionaris Van Oldebarneveld in de weg: kop er af. De Gebroeders de Wit, werden die ook niet gewoon geliquideerd? Oranje is met bloedrode handen begonnen.

Op een gegeven moment laat je het geweld over aan je ondermannetjes, krijg je een aardappel in je keel en speel je hoeder der beschaving. En bij de nazaten daarvan lopen we dan wat braaf Oranje vlaggetjes te zwaaien.

De Oranjes zijn al vanaf dag 1 sponsor en lid van de club die U en mij als ‘Een Kanker’ beschouwt (Mankind at the Turning Point, 1974): de Club van Rome. Er zijn eliteclubs die willen forceren dat er maar 500 miljoen mensen op aarde mogen wonen, zoals gegraveerd in de Georgia Guidestones, met 10 geboden in ‘Club van Rome’-proza. Wim Lex en kornuiten willen vast bij die Happy Few horen, die ‘in perpetual balance’ met de aarde mag leven.

Nou Wim Lex, pas de grote verdwijntruuk van die 6,5 miljard plebejers maar eens toe. Het is best mogelijk dat eeuwen adelijke inteelt- dan wel globalistisch sprinkhaangedrag- je gewoon psychopathisch kan maken, van de lokale realiteit losgezongen.  Of een wat verhullender term: ‘an-empathisch’. Sommige mensen noemen dat ‘visionair/krachtig leiderschap’. Wanneer je meedogenloos genoeg bent.

Henry Kissinger is er ook

Henry Kissinger is ook in Dresden, met zijn archetypische Shylock-tronie. MSNBC is het mediastation dat tot 2010 in handen was van General Electric. Hoeveel miljoenen doden heeft Kissinger mondiaal gezaaid? Waarom krijgt hij geen TBS?

De makers van die 6 meter hoge Guidestones, het Amerikaanse Stonehenge genoemd, die moeten buitensporige invloed hebben. Anders waren die stenen toch al lang verwijderd door de autoriteiten, met zo’n boodschap (roei even miljarden mensen uit). Ik bedoel: stel dat iemand een monument in de vorm van een 6 meter hoge granieten Swastika had opgericht met daarop de incriptie: Adolf maak het werk toch af….Die was eergisteren verwijderd.

Die Guidestones staan er al sinds 1980 op een prominente plek, en de makers/opdrachtgevers genieten volstrekte anonimiteit. En 36 jaar later heeft nog steeds bijna niemand van die stenen gehoord. In massamedia hoor je dan ook alleen bij herhaling/conditionering datgene wat autoriteiten vinden dat gehoord mag worden.

 

..en dan ben ik gek zeker....

..en dan ben ik gek zeker….

Bilderbergers rijp voor de TBS-kliniek
Dus nogmaals: voor je ‘oeh baah oeh en aah’ roept omdat bovenstaande zo onfatsoenlijk enzovoort zou zijn. Stel jezelf de vraag: is dat omdat wat ik schrijf onfatsoenlijk IS. Of omdat het niet sociaal gangbaar is. Omdat u door indoctrinatie van media en staatsonderwijs de meest uitzinnige krankzinnigheden voor ‘normaal’ hebt leren accepteren.

We leven in een wereld waar de maker van de waterstofbom Edward Teller NIET werd opgesloten in een TBS-kliniek in de diepste kerkers van de gesloten afdeling. Nee, hij kreeg met geestelijk gestoorde verwanten liefst 4 biljoen dollar van de Amerikaanse overheid tussen 1945 (de feestelijke aftrap van de eerste 2 Amerikaanse genocidebommen op Japan) en 1995. Om nog veel genocidalere wapens te bedenken, waarmee je de planeet nog sneller kunt verwoesten. Edward Teller had zelfs in de jaren ’60 het plan om met 2 kernbommen een hele baai in Alaska – dus via twee radio-actieve paddestoelen- te maken.  Voor een haven.

En dan ben ik gek en onfatsoenlijk zeker? Nee, ik krijg alleen dat commentaar omdat ik niet de macht heb dit onfatsoen uit te poetsen. Dus kom op, hoe lang is Don Bernhard, de Oranje Godfather nu al dood? En wat presteert die Oranje kansenparel Rex Wim Lex nu werkelijk, behalve dat hij met Maxima de houdbaarheidsdatum van een voorbij instituut verlengt? Zonder zijn Oranje-status was Maxima wel ergens anders goud gaan graven.

Tijd om ook dit ritueel dan eens te begraven om alle verdenking weg te nemen dat we via Bilderbergers niet stiekem op groteske wijze worden genomen. Ik wil in een echte democratie leven. En dat is al erg genoeg.