Schermafdruk 2016-06-21 09.34.18

Complottheorieën over de moord op John F. Kennedy. Wat schieten we ermee op? We moeten vooral NU waakzaam zijn in het NU voor het NU en voor onze toekomst. Met misschien wel de belangrijkste verkiezingen in Europa op komst na de Duitse rijksdagverkiezingen van 1933 moeten we even ophouden te wauwelen over slagen die we al hebben verloren zoals het netjes wit gewassen Climategate-schandaal. Na donderdag wordt de moord op Jo Cox iets voor historici. Vandaag en morgen en overmorgen is het … ja is er wel een woord voor? History in the making!  Het dringende verzoek aan ieder die dit leest om de journaals eens te laten voor wat ze zijn en minstens één uur per dag op Youtube te speuren naar solide open source berichtgeving. Laten we met Sturgeons Law zeggen dat 90% van die filmpjes BS is. Ga mee op zoek naar de 10%!

https://www.youtube.com/watch?v=dlFnJkLdzWM

Mooie vrouw. Ik ken Britain First niet, maar ik vermoed dat het net als vele andere patriotische bewegingen onterecht als neonazi wordt weggezet. Daar gaat het ook niet om. Het gaat even om de feiten en de leugens.

https://www.youtube.com/watch?v=6QC3Tcd0c1M

Lekker pro-EU boottochtje met de kids en een “onbekende vrouw” als je eigen vrouw net is vermoord!

https://www.youtube.com/watch?v=QmMZgmcA_4w

Meer over Brendan Cox!

Arme stakker die Tommy Mair. Onthoud het woord “patsy”. Op Urban Dictionary vinden we: “scapegoat. red herring. person accused of a something as a cover for a bigger more elaborate crime.”

https://www.youtube.com/watch?v=FA0ZW1uHnek

Mooi hoe Kim Hoaxashian hier weer verteld hoe vreemd het is dat iemand negatief wordt weggezet als “einzelgänger” (loner). Terecht merkt hij op dat we wel in een vreemde tijd leven dat als iemand op zichzelf is dat dit dan als verdacht wordt gezien.

https://www.youtube.com/watch?v=-sF0YJVHy54

Mensen die niet ingewijd zijn zullen het vergezocht vinden om “de bankers” e.e.a. in de schoenen te schuiven. Oordeel zelf. EN volg de lijntjes die je ziet. Het

Voor de duidelijkheid: het gaat er niet om nu binnen 48 uur te willen bewijzen dat er een heel vuil spel is gespeeld. Het gaat om de waakzaamheid zodat we niet net als bij operatie Gladio pas decennia later bezig zijn met wie het Britse referendum van 2016 heeft vervalst en hoe ver men daarbij ging. Of dacht je nog dat de Duitse voorzitter van Deutsche bank Alfred Herrhausen in 1989 door de RAF was vermoord? Zelfs officieel is nu erkend dat het niet de RAF was. We weten niet wie het is. Lees je hierrr even bij.

Graag de komende 72 uur jouw vondsten op dit gebied in de reacties. Ook de falsificatie van de false flag is welkom. Dus als jij iets vind dat een bewijs is dat dit allemaal geen toneelstuk met of zonder lijk is, dan zien we dat graag in de reacties.

Afsluitend: Thierry Baudet in London…