Klimaatactivisten minder vruchtbaar, maar tweemaal hogere CO2-footprint

screen-shot-2016-09-14-at-09-47-56Af en toe convergeren CO2 en nageslacht als ongewenst fenomeen bij kilimaat-apocalyptici weer. Zoals bij de Canadese Club van Rome die stelt dat je per niet geboren kind 9441 ton CO2/plantenmest uitspaart.

De klimaatagenda is – zoals wij al vaker uitlegden- een voortzetting van de anti-populatieagenda van de Club van Rome. Die komt voort uit de Eugenics-beweging van het Amerikaanse Progressieve Era (waar de Nazi’s de mosterd haalden), en van Angelsaksische elite als Francis Galton, Charles Darwin, Julian Huxley eva die vonden dat zij de hoogste trap in de menselijke beschaving waren.

Goed zo, dat die lui zichzelf laten uitsterven. Goed voor de sfeer op de planeet

Goed zo, dat die lui zichzelf laten uitsterven. Goed voor de sfeer op de planeet

Niet voor niets verbood William Ruckelshaus (lid van de Brundtland-commissie voor Sustainable Development) in 1973 het gebruik van anti-Malariamiddel DDT, uitmondend in een wereldwijd verbod. Ruckelshaus was de eerste baas van de onder Richard Nixon opgerichte Environmental Protection Agency (EPA). Daardoor konden 100 miljoen Afrikaanse Untermenschen sterven aan Malaria.

Nog steeds horen we daarnaast vrijwel nooit iets over de meer dan 1 miljoen mensen die in Sub Sahara-Afrika sterven aan de gevolgen van HIV-besmetting. Nee, HIVOS vertelt ons dat je Afrikanen dankbaar maakt als je korter douchet.

De rest komt met eufemismen als ‘planned parenthood’ via de Population Council (voortgekomen uit American Eugenics Society-aanhang) onder de knoet.We zien Bill Gates nu vergelijkbare uitspraken doen, hij ziet de kinderen van anderen als CO2-bronnen die hij wil afknijpen. Onder een groen vernis gaan fascistische ideeen schuil, culminerend in de boodschap op de Georgia Guidestones. Zij vinden dat er maar 500 miljoen mensen op aarde mogen leven ‘in perpetual balance with Nature’.

screen-shot-2016-09-10-at-08-49-33Laten wij dus hopen dat ecofascisten  op zichzelf toepassen wat zij prediken.

 • a. Dat scheelt weer een generatie mensenhaters met hun totalitaire gedram onder groen vernis. Dat komt de sfeer op onze mooie planeet ten goede, die van meer CO2 steeds groener wordt dankzij het fertilisatie-effect,
De levensstijl van klimaatactivisten in 1 beeld

De levensstijl en hypocrisie van klimaatactivisten in 1 beeld

 • b. Dat scheelt inderdaad een hoop CO2-productie, voor wie dat erg vindt. Want net als ecologen hebben zij veruit de hoogste CO2-productie van alle Amerikanen. Ze vliegen steeds de wereld over van conferentie naar conferentie om andere mensen te beleren dat zij niet als hun mogen leven. Dat zie je in het artikel uit 2009 ‘Why do we fly, Ecologist’s sins of Emissions‘. De gemiddelde millieuactivist heeft een meer dan tweemaal hogere CO2-productie dan de gemiddelde Amerikaan.

Zij vinden van zichzelf ook dat zij een elite zijn die zich dit kan permitteren. Het zijn de Afrikaanse Untermenschen en het klootjesvolk dat ingesnoerd moet worden. De politieke vertaling van dat idee is Agenda 21, nu 2030 Agenda omdat de Verenigde Nazi’s een deadline wilden stellen voor hun plannen. En ‘de 21ste eeuw’ klinkt zo vrijblijvend.

Uw angst is onze handel

Uw angst is onze handel

Bij het overgrote deel van klimaatactivisten wordt de ideologische soep niet zo heet gegeten als ik ‘m hier opdien. Die gebruiken ‘de planeet’ om voor zichzelf een goed gevoel te krijgen bij bot opportunisme. Zij willen gewoon mensen een schuldgevoel aan praten, zodat ze geld kunnen verdienen aan het compenseren van je CO2-zonden zoals het Nederlandse Fair Climate Fund.  Het is gewoon handel in angst.

Daarover gaat ook onze serie ‘Klimaatdrammers en hun financiering’, waarbij het elfde deel veel CO2-compensatiefirma’s behandelt.

Door | 2016-09-14T10:41:08+00:00 14 september 2016|4 Reacties

4 Reacties

 1. Turris 14 september 2016 om 14:49- Antwoorden

  De schattingen van malariadoden als gevolg van de door de gepolitiseerde GreenPeace / Milieubeweging DDT-ban in Afrika: “Malaria is a big killer even today. And in 1 to 2 million cases each year, it results in the death of the victim. In 2006 it killed over 800,000 people”. (Dat is exclusief Asia en Amerika!) “DDT is so safe that no symptoms have been observed among the 130,000 spraymen or the 535 million inhabitants of sprayed houses [over the past 29 years of its existence]. No toxicity was observed in the wildlife of the countries participating in the malaria campaign.” De weerlegde onwetenschappelijke reden van de DDT-ban: “de eierschalen van de vogels zouden dunner zijn door DDT”. En nu met Kokkelkoorts, Dengue, Sika lijkt me definitief bewijs dat de milieualarmisten van GreenPeace / Milieubeweging een criminele fascistische doelstelling tegen de mensheid had/ continueert.
  http://www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1259

  • Bleeker 14 september 2016 om 15:15- Antwoorden

   Wanneer gaat de massa (media) het licht zien en wordt de hypocresie van Greenpeace / Milieubewegingen blootgelegd. De voorbeelden zijn legio.
   – Tegen kernenergie (enige oplossing voor CO2 emmisies).
   – Tegen DDT waardoor miljoenen mensen per jaar aan door muggen overgedragen ziektes doodgaan.
   – GMO zoals golden rice dat vitamine tekort kan oplossen.

  • Jeroen 14 september 2016 om 15:25- Antwoorden

   De hetze tegen DDT is inderdaad van bizarre proporties geweest. Environmental Protection Agency heeft gedurende zeven maanden een hoorzitting gehouden over de vermeende kankerverwekkende werking van DDT. De conclusie luidde, ik meen in 1972:

   “DDT is not a carcinogenic hazard to man… DDT is not a mutagenic or teratogenic hazard to man… The use of DDT under the regulations involved here do not have a deleterious effect on freshwater fish, estuarine organisms, wild birds or other wildlife.”

   De gevolgen van het (misdadige) verbod op DDT heeft Turris al omschreven.

 2. Léon 15 september 2016 om 15:57- Antwoorden

Geef een reactie