Screenshot Irene met dankbare neger uit haar boek Bergplaas, haar neo-koloniale achtertuintje van 5000 hectare

Screenshot Nieuwsuur-site. Exhibit 1: Irene met vrij loslopende neger in haar neo-koloniale achtertuintje in Zuid Afrika van 5000 hectare

Wanneer Nederlanders at gunpoint jaarlijks een slordige miljard euro afdragen voor politieke propaganda dressed as journalism (NPO), dan is het toch wel zo aardig dat er af en toe wat te lachen valt. Met Neo-Koloniaal Prinses Irene in Pocahontas-poncho bij Nieuwsuur hoeven we gelukkig niet tot de Oudejaarsconference te wachten. Die 105 miljard euro voor het bijstoken van Amerikaans bos en voor windturbine-baronnen (Energie-akkoord), het mag nog best een onsje meer zijn van Irene von Lockheed-affaire.

Het kost haar toch niets en ze gaat toch al bijna dood.

Ze schreef een boek over de 5000 hectare land die ze met Oranjesubsidies kocht in Zuid Afrika. Of het daar net zo aan toeging als onder Prins Bernhard in Project Lock met zijn Wereld Natuur Leger(lezen dat artikel in De Groene!). Die had een heel Verbindingsleger rondlopen in de Zuid Afrikaanse natuur. Of ging het  als bij ‘Eviction for Conservation’? Dat moeten we nog uitzoeken. Hoe dan ook: ze speelde daar 15 jaar voor Neo-Koloniaal, vergezeld door dankbare negers die net als de wilde dieren een figurantenrol mogen innemen ten dienste van het gevoel dat Irene dan over zichzelf krijgt en ‘verbinding met de natuur’.

En dat gevoel levert dan een boek op over Klaarkomen met Baobab-bomen. Nu verkondigt ze vanaf haar publiek betaalde voetstuk:

Haar persoonlijke oproep aan de politieke leiders van Nederland is dat ze beslissingen nemen vanuit een verbinding met de natuur.

Verbinding met de natuur?

Lees dat artikel van Rene Zwaap in de Groene Amsterdammer over Irene haar Pappa, Boef Bernhard en zijn 40 huurlingen die Afrikanen afknallen zonder proces uit naam van 'de natuur'

Lees dat artikel van Rene Zwaap in de Groene Amsterdammer over Irene haar Pappa, Boef Bernhard en zijn Verbindingsleger met de Zuid Afrikaanse natuur. Project Lock dames en heren/wat geeft de Oranjefamilie nu morele autoriteit?

Ja misschien in een exorbitant puissant overdadig bevoorrade veilige lodge voorzien van alle gemakken. Maar verder: Begin er niet aan. Als je niet oppast zoekt de natuur zelf verbinding met je. Een teek nestelde zich op een tot heden onbekende plaats van mijn lichaam. Meteen een shot anti-biodiversicum bij de huisarts gehaald. Ik heb mensen in de groene sector verlamd zien raken, met de ziekte van Lyme aan bed geplakt. Misschien dat beheerders daardoor bij natuurorganisaties ook enkel nog achter het bureau plakken.

Biodiversiteit, dat wil je alleen met mate.

Een maand later ben je weer de klos. Ja Moeder Aarde haar wraak op mijn dwarse stukjes houdt maar aan. Zijn het geen irritant zoemende steekmuggen die je uit de slaap houden, dan haalt ze wel andere biodiverse pesterijen uit de trukendoos.

Een vijandige 100 procent natuurlijke bacterie maakte afgelopen maandag ongevraagd verbinding. Die  veroverde het darmkanaal, nou dat hebben we geweten.  Een agressief cohort begraast je darmflora als een kudde door de Postcode Loterij gezonden wisenten.

Nadat het lichaam de thermostaat omhoogschroefde onder het motto Smoke ‘m out- koorts inclusief bizarre dromen eindelijk weer verlost. Vanavond vieren we het Feest der Verlossing van de natuurlijkheid. Veilig in een strandtent bij hapje drankje en muziek in het staartje van deze prachtige nazomer/ernstige klimaatopwarming waarvoor wij in schuld en boete moeten buigen en belasting betalen.

Screenhost Nieuwsuursite: Exhibit 2, in Pocahontas Poncho ons bemoederen over Moeder Aarde

Screenhost Nieuwsuursite: Exhibit 2, in Pocahontas Poncho ons bemoederen over Moeder Aarde

De Natuur is steeds veeleisender in monetaire zin. Ze schijnt steeds meer subsidies nodig te hebben. En steeds hogere directiesalarissen zoals bij Natuurmonumenten, waar de directie een dikke zes ton euro toucheert. Anders redt ze het niet. En wat blijft ze maar drammen, die natuur. Altijd maar drammen op het heilige eigengelijk waarvoor het publieke welzijn moet wijken, ten gunste van de eisen van een zeer zeer kleine minderheid die zich in publiek belang opblaast met loterijgelden.

Ergo: Prinses Irene is gewoon een drammer over datum. Een verkondiger van Friendly Fascism met groen vernis: Ecofascisme.  Zoals al dat groene spul inclusief Herman Deeltijdindiaan Wijffels met zijn ‘hogere Evolutie’, zweverig gezever zonder enige ratio of logica. Ze kan beter weten, maar het interesseert ‘r niet. Als het ze maar een podium geeft voor zichzelf.

Schandalig dat zo'n fascistisch en leugenachtig mens nog een podium krijgt

Schandalig dat zo’n fascistisch en leugenachtig mens nog een podium krijgt

Het zal wel mijn verstoorde aura zijn en negatieve vibraties die tot deze uitspraken leiden. Met je poten in de Friese Klei vibreer je ook wat minder. Dan heb je geen ‘contact met De Aarde’ nodig,  je boerenverstand is dan voldoende om door pretentieus zweverig gezever heen te prikken. Gezever dat uiteindelijk maar op 1 eigenschap neerkomt: bot egocentrisme. Ook al dat geblaat over ‘onze kleinkinderen’, die Prinses Irene met een niet aflosbare staatsschuld en huizenhoge energierekening wil nalaten, dat dient maar 1 ding:

Het ego van zo’n over-datum-Oranje. Dat ze met morele argumenten meer gewicht wil geven, waar haar gebabbel rationeel en technisch zichzelf tegenspreekt.

Mensen die oproepen tot ‘verbinding met de aarde’ zweven meestal ergens ver boven de realiteit, gestut door de tientallen miljoenen euro’s koningshuissubsidie waarmee deze lieden in lucht en ledigheid hun tijd mogen verdoen. Ze had het bij lintjes knippen kunnen houden. Maar ze gebruikt Moeder Aarde om ons te lopen bemoederen met een filosofie die wij hier al jaren bestempelen als wat het is: Ecofascisme. Fascisme ja, want dat is ook wat de Club van Rome predikt, die club die dat over datum Koningshuis al sinds concipiering loopt te subsidieren. Met geld dat van de belastingbetaler komt.

Een club die de mensheid afficheert als kanker. Earth has a Cancer, it is Man: zo denkt het Koningshuis over U, gij consumerende klootjesvolk.

screen-shot-2016-09-10-at-08-49-33Wat geeft zo’n Koningshuis nu de morele autoriteit om ons ook maar iets wijs te maken? De dochter van Meneer Lockheed-Affaire, Prins Buitendedeurneuker die met oprichting van het Wereld Natuur Fonds zijn zakennetwerk van multinationals (de 1001 club en Bilderberg) zo een groene verf gaf. OK, je moet het Wim Lex meegeven, die schaatste nog een Elfstedentocht en schaakte een Argentijnse schone. Die helpt nu de houdbaarheid van een instituut verlengen dat nuchter gezien al lang over datum was.

Want op basis waarvan kunnen de Oranje’s nog enig privilege ontlenen? Behalve dat hun voorouders afstammen van een maffiafamilie, die andere maffiafamilies (met titel Hertog van Zus tot Zo)  met evenveel machtshonger gewelddadig versloegen. Om zichzelf dan met een jachtslot aan de Haagse duinen te belonen. In hun Valkenhuis zit nu het Ministerie van Algemene Zaken.

14207839_1055730491214150_9107123486206259739_o

De 19de van deze maand in de Balie in Amsterdam geeft Prinses Irene haar cursus Klaarkomen met Bomen. Nieuwsuur geeft haar gezever daar alvast even een kontje, waarschijnlijk aangegeven vanuit de RVD. Omdat het in hun politieke profiel past willen ze daar best hun publiek betaalde zendtijd voor geven. De Balie zal zich vullen met van die deeltijd-Indianen model Menno Bentveld, mensen die zowel heen en weer naar de Alpen of de Rocky’s vliegen om te skieen als zo’n ’terug naar de natuur’-ziener omarmen om op zoek naar zichzelf te kunnen zijn.

Het gaat hier niet over ‘verschillen van mening’: met iemand die een beredeneerd standpunt heeft of meer kennis van een dossier kun je van mening verschillen, en daar kun je van leren. Maar het gaat er om dat deze mensen zich op geen enkele wijze aan de spelregels houden voor beschaafde discussie. Een liefde tot waarheid hoort daarbij de basis te zijn, zoals Donald Gibson al beschrijft in Environmentalism, Politics and Power

If protecting the environment were actually the reason for ecologism and environmentalism, then its proponents would act as if that were the goal. That is, a real concern for the environment would look one way, a political agenda dressed up as a concern for the environment would look another way. Let me suggest that a real concern for the environment, one not shaped by a fear of or hatred of human progress would be based on a determination to learn the truth.

Wanneer dat groene leugenaarstuig al Prinses Irene nodig heeft om haar punt te maken hoop je: het zal nu toch wel eens op haar retour zijn. Hoe gek denken ze daar bij de Publieke Omroep wel dat we zijn? En wanneer kan de stekker uit dat publiek betaalde fossiel genaamd NPO dat even over datum is als Prinses Irene. Met het fossiel van de T-Rex in Leiden hebben we onze handen al vol, en daar valt tenminste nog iets interessants aan te zien.

Dat gigagebit met schubben stierf uit dankzij Moeder Natuur overigens. Of is het dan plots wel goed? Gaf T-Rex geen goede vibraties meer?