schermafdruk-2016-11-11-11-29-47

Hans Labohm heeft net in een artikel uitgelegd dat Trump en zijn team het klimaatalarmisme en alles wat er aan vast hangt effectief zullen gaan beëindigen. De naam Myron Ebell is daarmee zo synoniem als Max Verstappen met een spoedige overwinning van de Formule 1. Hierboven de belangrijkste klimaat & energiepunten uit Trumps 100 puntenplan uit oktober dat nu ook officieel te vinden is op de homepage van donaldjtrump.com.

Ik ben vooral erg in mijn nopjes met clean coal omdat ik als fan van permacultuur en een groene aarde geloof dat maximale uitstoot van CO2 voor de komende honderden jaren nog de weg is. Thorium is leuk maar heeft niet de benefit van CO2. Maar dan nog: dit zouden allemaal slechts woorden zijn als hij niet de mensen achter de hand had om het ook te effectueren.

In mijn vorige Radio Oranje blog (toen ik de serie jaren geleden begon had ik nog geen idee dat iemand met oranje haar onze bevrijder zou worden) noemde ik al de namen van Ted Cruz, Mike Pence, Kevin Cramer en Herman Cain. In dat blog zie je ook video’s van deze mensen. De naam, de mooie naam Myron Ebell had ik toen nog niet paraat. Die naam is pure poezië: Maironebelle! Wat hij zegt is voor sceptici ook pure poezie en voor alarmisten hun ergste nachtmerrie.

Wie is Ebell? Hij is directeur milieu & energie van het Competitive Enterprise Institute (CEI). Dat zijn van die rechtste NGO’s die we in Nederland door onze eenzijdige subsidiecultuur en krenterigheid van de Quote 500 missen. Dat zijn van die clubs die meedraaien op de Heartland conferenties maar die altijd als fringe van de fringe werden weggezet. En nu is Myron Ebell head of Trump’s Environmental Protection Agency transition team. Say that again!  head of Trump’s Environmental Protection Agency transition team! Again: head of Trump’s Environmental Protection Agency transition team. Doet me denken aan die reclame van de staatsloterij.

Nu in dit geval omgekeerd dan. Een heel nieuw team werkt er weer wel. Mensen met kennis van zake en gezond verstand en geen geheime of zelfs openlijke globalistische agenda. Dus laten we genieten van Myron Ebell door de jaren heen en hem feliciteren met zijn nieuwe baan! Hou er als mannelijke scepticus een handdoekje bij want misschien kom je erbij klaar. Alarmisten een emmertje naast je stoel zetten…

https://www.youtube.com/watch?v=drKpPH_bf2c

En als ze hem vermoorden hebben we Ted Cruz en Kevin Cramer en Herman Cain nog. Zie bij mijn vorige blog. Is dit een revolutie of een revolutie?