schermafdruk-2016-11-09-15-17-47

In mijn boek quote ik Obama’s campagnemanager David Axelrod die stelt dat de Amerikaanse kiezer met Obama de radicale tegenpool van G.W. Bush koos en dat het te verwachten was dat het volk acht jaar later ook weer een radicale tegenpool van Obama zou kiezen. Dat is gebeurd. Er is nu een dubbele Republikeinse revolutie – ook binnen de partij namelijk – met POTUS, Congress en de royale meerderheid van de gouverneurs aan Republikeinse zijde. In feite aan de kant van de enige gezonde Amerikaanse partij als je de film Hillary’s America van Dinesh d’Souza hebt gezien.

Op iTunes kun je de film bestellen om te streamen. We zijn hoe dan ook ontsnapt aan een situatie met de meest corrupte politieke familie ooit in een ontwikkelde mogendheid voor de tweede keer aan de macht. De derde wereldoorlog is afgewend. En als Trump woord houdt dat er een speciale openbare aanklager komt voor de toestanden met de Clinton Foundation en DNC, kun je erop rekenen dat er ongeveer twintig Democraten langdurig in de gevangenis zullen belangen. De broertjes Podesta bijvoorbeeld.

Zeg nu zelf? De bak in of niet?

https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

Zeg nu zelf: de bak in of niet?

https://www.youtube.com/watch?v=dfHySAq9xWA

En ik gun het Danney Williams zo dat hij eindelijk zijn vader in de armen zal kunnen sluiten… in de gevangenis waarschijnlijk. Maar wat het belangrijkste is: dankzij Obama’s Alleingang (zie het boek 9 Presidents Who Screwed Up America: And Four Who Tried to Save Her) is er nu een tegenreactie gekomen die zo sterk is dat en passant het hele milieu-, energie- en klimaatbeleid van het Amerikaanse rijk op de schop cq. in de prullenbak gaat… want deze mensen krijgen het nu voor het zeggen.

Om te beginnen Kevin Cramer die ik al noemde in een blog in mei. Ik quote:

Kevin Cramer, een Republikeins lid van Congress namens frackingstaat North-Dakota is door Donald Trump aangewezen als energieadviseur. Wat dat betreft is het nog maar uitzingen tot 8 november aanstaande tot we na 30 jaar zijn verlost van een van de grootste wetenschappelijke fraudes ooit.

Hoera!

Het mooie van dergelijke awards is dat je dan meteen weet wie een goede peer is en wie niet. Milieubeweging bedankt!

Einde quote… (oorspronkelijk blog hier).

Trump zelf is ook helemaal OK op klimaat natuurlijk (zie ook mijn profetische recente blog)…

https://www.youtube.com/watch?v=ldqhYV7l1oM

Ook Mike Pence!

Ook Ted Cruz!

Ook Herman Cain!

https://www.youtube.com/watch?v=l8HcqSWaysk

Het is Trexit (Trump-exit) en Clexit (Climate exit) in 1. De vlag kan uit! De cirkel is rond…