https://www.youtube.com/watch?v=WCU6bzRypZ4
Het NOS Journaal heeft weer eens een ‘autoriteit’ uit de staats-ideologische genenpool gevist om eigen onkunde achter te verschuilen. Ditmaal is het een militair die de strijd tegen De Klimaatverandering aanbindt: Generaal Middendorp. Een generaal onder de knoet van de Neocons en Liberal Hawks vindt blijkbaar dat wij niet de AMERIKANEN/Nato de schuld moeten geven van de inval in Irak en de bombardementen op Libie, de steun aan moslim-extremisten die Assad beschieten….

Het was….de Klimaatverandering. De Napalm en de B52-bommentapijten die miljoenen Vietnamezen verschroeiden en uit elkaar rukten tot organenmoes, het was @#$$#$!!! CO2

NATO, delivering death since 1949

NATO, delivering death since 1949

rz16-schier-12

Neocons en Liberal Hawks bedreigen de wereldvrede
Juist ja, het was de CO2 uit onze F16s, niet de bommen die gezinnen uiteenrukten. Wij hebben immers ‘precisiebommen’, het is de vijand die op gemene terroristische wijze burger-slachtoffers maakt. Onze vijanden zijn Boze Dictators met Rare Geloven, terwijl wij De Democratie brengen en Duurzame Energie.

Hoe diep kun je zinken. Hoe kinderlijk kun je de propaganda volgen.

Wat een mislukking , dat NOS Journaal en hier nog eens een filmpje waarin Will Happer van Princeton University aan Stefan Molyneux de koude kant van het debat uitlegt. ‘Jo uh, maar die duizenden wetuhschappuhs zegguh’. Je hoort het zo’n mediasukkel roepen in repliek. Dat is het enige dat die journo-sukkels kunnen: met slim ingestudeerde zinnetjes een vorm van goed ingevoerd zijn veinzen.

Er zit een knop op je tv, druk op uit en plots valt de klimaatcatastrofe reuze mee.

fullsizerender

fullsizerender

Vandaag bezocht ik even het Kuinderbos, ijzige plaatjes waarin de huidige stand van klimaatkennis mooi vastligt: het kan vriezen, het kan dooien. Ze weten het niet, maar veinzen zekerheid om politieke en financiële redenen.