Screenshot KNMI-website

Screenshot KNMI-website

De KNMI-website is omgetoverd tot een propaganda-kanaal voor het Ministerie van Asfalt en Windmolens (I/M). Nu verspreidt ook verzekeraar Achmea een bizar propaganda-filmpje van datzelfde ministerie dat op digitale wijze de klimaatschrik bij het publiek er in moet hameren. We kunnen die propaganda-golf op twee manieren zien.

  1. Als de arrogantie van de macht die zichzelf niet meer hoeft te verantwoorden, die geen enkele schaamte meer kent of waarheidsstandaarden behalve een wil tot macht.
  2. En/of als de wanhoop van een macht die constateert dat ‘het klimaat’ bij normale mensen die hun boerenverstand gebruiken in het geheel niet in de prioriteitenlijst voorkomt. Terwijl de Rijksoverheid ons met beroep op dat klimaat wel wil chanteren en uitbuiten, zoals via een steeds verdere verhoging van de energierekening. Zie hieronder
Om ons via de energierekening te kunnen uitzuigen. De landen met de meeste windmolens hebben de hoogste rekening

Om ons via de energierekening te kunnen uitzuigen. De landen met de meeste windmolens hebben de hoogste rekening

Tenenkrullend is hoe dan ook de schaamteloosheid waarmee de valse elite ons loopt te koeioneren. Dat is zelfs een ‘respectabel’ beroep geworden: marketing en communicatie. Zo professioneel en gelikt mogelijk halve waarheden verkopen en hele leugens.

Schaamteloos Orwelliaans

Er is nog tegengif

Er is nog tegengif met dank aan Simon Rozendaal, een witte raaf in een zee van groene propaganda

Pik er maar 1 voorbeeld uit. Wanneer het 2 graden warmer wordt dan in de (koude) kleine ijstijd (+/-1600-1850) met haar voor plantengroei ongunstige CO2-concentratie van slechts 280 ppm, die groeit naar 450 ppm. Of nog beter, naar 560 ppm: zal alle plantengroei dan bezwijken? Het tegendeel lijkt meer waarschijnlijk. Het optimum voor fotosynthese van C3-planten ligt bij 25 graden, en door het fertilisatie-effect van meer CO2 worden planten ook nog eens droogtebestendiger, de fotosynthese verloopt ook nog eens efficienter.

Aan droogte hebben veel planten een broertje dood: maar staat het vast dat OVERAL meer droogtes volgen? En wat zien we in de ECHTE wereld anno NU gebeuren?

Schaamteloos liegen

Schaamteloos liegen

Screen Shot 2017-01-28 at 08.58.14

Neem dan bewijs uit de echte wereld, zoals gepubliceerd in Nature Climate Change op basis van satellietmetingen waarbij men de Leaf Area Index gebruikt, de hoeveelheid groen oppervlak in het groeiseizoen. Dan zien we juist het tegendeel van onze leugenachtige Rijksoverheid ons voorspiegelt: Bij meer dan de helft van het aardoppervlak zien onderzoekers sinds 1980 een verdere VERGROENING en slechts bij 8 procent van het aardoppervlak een verdorring. En ik kan nog een studie uit het Journal of Cereal Science herinneren: tot tientallen procenten MEER tarwe-oogst dankzij meer CO2 in de atmosfeer.

Ook zagen we afgelopen jaren nog een record-oogst in tarwe.

Om ons via de energierekening te kunnen uitzuigen. De landen met de meeste windmolens hebben de hoogste rekening

De Rijksoverheid zoekt een excuus om ons via de energierekening te kunnen uitzuigen. De landen met de meeste windmolens hebben de hoogste rekening

Simon Rozendaal heeft er in de Elsevier een omslagverhaal over gemaakt, die vergroening van de aarde. Maar Simon’s op bewijsvoering leunende verhaal kan niet op tegen de multi-miljonaire propaganda, ook in Elsevier (15 gesponsorde pagina’s over het Energieakkoord).

 

Is God dood? Wie zei dat?

Is God dood? Wie zei dat?

De Dood van God/Waarheid met grote W
Je kunt het bizarre gedrag van onze Rijksoverheid, Achmea en het KNMI voor de fijnproevers ook wat intellectualistischer verwoorden met verwijzing naar Nietschze. In de woorden van Maarten Doorman die de diagnose van, en daarmee intellectuele erfenis van Nietschze samenvat voor het Westen:

Met de dood van God zijn we ook het objectieve criterium voor waarheid kwijt, de hele horizon is uitgewist, in Nietzsche’s termen. De eeuwige, vaste maat in de westerse cultuur is daarmee verdwenen. Er is geen absolute maatstaf meer voor goed en kwaad, voor waar en onwaar, voor orde en chaos. Moraal, wetenschap en metafysica raken door de dood van God in een diepe crisis.

Wij worden volgens Nietschze allemaal gedreven door de wil tot macht- Nietschze ontleent zijn theorie van de wil voor een deel aan Schopenhauer. Die enorme hoeveelheid ‘willen’ strijden onderling om de heerschappij, ook binnen elk individu. Het ik is een tijdelijk evenwicht van deze machtswillen. Elke moraal, elke waarheid, elk standpunt is een product van deze machtswil, een manier van het individu om zijn eigen betekenis aan de werkelijkheid op te leggen. Waar is datgene, wat tot meer macht leidt.

En wie verklaarde God dood volgens Nietschze? Laten we hier Nietschze zelf eens citeren in Also Sprach Zarathoestra:

Aldus sprak de Duivel eens tot mij: ‘Ook God heeft zijn hel: het is zijn liefde voor de mensen’ En onlangs hoorde ik hem dit woord zeggen: ‘God is dood; aan zijn mededogen met de mensen is God gestorven.’

Om niet volledig nep-intellectueel te zijn/journalist moet je de originele bron natuurlijk lezen.

RZ17life (20)Wat de vader van propaganda Edward Bernays bedoelde met de ‘ongeziene kleine elite’ die het denken van mensen bestiert, daar kun je ook zulke filosofen toe rekenen. Hun gedachten burgerden in, en vaak (her)kennen mensen met die zelfde gedachten de bron daarvan niet meer. Zelfs Metallica zong al ‘what wont kill you will make you more strong’ (=Nietschze). Filosofie voor de zwijnen.

De 20ste eeuw: het mausoleum van Verdun

De 20ste eeuw: het mausoleum van Verdun, De Dood in massa-productie

Misschien bedoelde Beatrix dat met ‘de Leugen regeert’. Onze Regering liegt en we weten wie daarvan de inspirator is: het nihilisme/waardenloosheid, het zwarte niets waarvoor Nietschze al waarschuwde, The Accuser, de Duivel uit de christelijke wereldvisie. Volgens mij hebben we met de 20ste eeuw na de dood van God ook de meest duivelse en moorddadige eeuw achter de rug, mede omdat een zeker regime Nietschze’s ideaal van de Ubermensch verwezenlijkte.

Om maar aan te geven: gedachten kunnen voeten krijgen en laarzen.

Hoe het KNMI een schaamteloze leugenfabriek werd...

Hoe het KNMI/Handel in Angst BV een schaamteloze leugenfabriek werd in dienst van de valse macht…

Als het KNMI al roept dat ze zich herkennen in een feitenvrij gekrijs van het European Environmental Bureau als het door Hans Labohm gisteren reeds besproken:

Europe’s regions are facing rising sea levels and more extreme weather, such as more frequent and more intense heatwaves, flooding, droughts and storms due to climate change, according to a European Environment Agency report published today. The report assesses the latest trends and projections on climate change and its impacts across Europe and finds that better and more flexible adaptation strategies, policies and measures will be crucial to lessen these impacts.

Dan zijn ze letterlijk Waarden-loos geworden. Niet voor niets is Henk Tennekes weggestuurd, mede met het argument dat hij de Bijbel citeerde om de dalende waarheids-standaarden en ethiek bij het KNMI te onderstrepen.

Iets nuttigs doen
Nou, nu heeft ds Zeilmaker wel weer voldoende gedonderpreekt. We gaan eens wat nuttigs doen vandaag. Uiteindelijk is theologie al gauw het zo aannemelijk mogelijk doen klinken van onbewijsbare stellingen. Wanneer mijn leven enkel zou bestaan uit het vervuilen van het internet dan zou je de geestelijke waarde maar ontkrachten van het geschrevene.

Nou vooruit , nog eentje dan dan. We kunnen even goed Cliff Burton aanhalen, de vroeg overleden bassist van Metallica in ‘To Live is to Die’.

When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths, which men miscall ’their lives’, all this I cannot bear to witness any longer, cannot Salvation take me Home

Dat had hij zonder die gemeenschappelijke culturele grond van het Westen niet kunnen schrijven. Als je dat vermoordt, dan gaat er meer over boord dan je lief is. Dit was wat mij betreft trouwens Metallica op zijn best, de definitie van wat Metal kan zijn. Daarna degradeerden ze tot een soort vrachtwagen-rock. Gelukkig kon de onheilige drie-eenheid My Dying Bride, Type O Negative en Paradise Lost het stokje overnemen.

Paradise Lost gaat vrijwel uitsluitend over de dood van God. De grunter van My Dying Bride bij The Forever People, ook. Zie hier deze opname in Paradiso, waar ik bij was:

This to me (bijbelverhalen/Christus RZ), a figure of tragedy. They are trivial, they are forgettable, a sombre tale of mankind’s hope. Show me it’s truth, and with joy I will follow

Hoe Nietschze inburgerde en op je trommelvliezen kan hameren. En hoe je daar achter de Mac bij terugkijken van het filmpje op kan headbangen. Zo bruut mag metal zijn. Eigenlijk is My Dying Bride super-christelijk; de zanger is eigenlijk een God-zoeker die het vinden zo lang mogelijk uitstelt. Er mee worstelen, er tegen vloeken en schelden, dat is beter dan het negeren of ontkennen. In een christelijke opwelling gooide ik tot inmiddels grote spijt de CD van Length of Time weg ‘How good the World Could Be’. Openlijk satanisme, dat ging wat ver al maken weinig mensen zulke messcherpe riffs als Michel Kirby.

Hoor ‘Both Loves’, Godsakker…..Kirby haalde zijn inspiratie uit Haat met grote H.

Toch ben je door ze geinspireerd. De CD-hoes is een schilderij van Franz von Stuck, de favoriete artiest van AH. Een beeld van Von Stuck stond ook bij Hermann Goering in de achtertuin bij Schorfheide, waarover deze reportage op Climategate verscheen. Ik zal die jagende Amazone nog eens tonen.

Amazone van Franz von Stuck, uit de tuin van Hermann Goering

Amazone van Franz von Stuck, uit de tuin van Hermann Goering nu in een park in Eberswalde

Zonder Length of Time was me nooit het belang van Von Stuck opgevallen bij het uitbeelden van een post-christelijke wereldvisie die teruggrijpt op het animale in de mens. Het Beest in jezelf. En dan was ik niet in Eberswalde geweest, of zelfs misschien niet eens bij Hermann Goering op de koffie. Bizar, leven. Je ontmoet een gitarist in Hilversum (de Tagrijn), krijgt een cd en belandt daar uiteindelijk door bij Hermann Goering. Een idee, gedachte krijgt voeten.

Dus samengevat:, ‘het klimaat’ ging nooit over klimaat maar meer over bovenstaande zaken. De meest fanatieke verspreiders van ‘het klimaat’ zijn vaak de mensen die zowel het minste geinteresseerd zijn in een deugdelijke bewijsvoering als in een werkende oplossing.

En is dat ‘laatste generatie’-geOH van klimaatmensjes ook geen gevolg van Nietschze’s ‘Dood van God’: geen perspectief voor je cultuur zien of universele grond om op verder te bouwen….