Myron Ebell, EPA transition leader

Myron Ebell, EPA transition leader (Foto Heartland Foundation)

Resetting US climate policy
Vandaag begint de 12e Heartland climaatconferentie, deze keer in Washington en hij gaat eigenlijk bijna helemaal over politiek. Hij is bedoeld om het Trump team te ondersteunen op klimaat- en energiegebied. Uit mijn vorige blog hebt u kunnen afleiden dat dat bepaald niet overbodig is!

De presentaties zijn live te volgen op deze link.
Het is meteen raak bij de opening om 8 uur (14.00u bij jullie dus): een van de ontbijt keynote speakers is Jay Lehr, de ijzervreter waar ik het wel vaker over gehad heb. Zijn presentatie is een soort test voor de presentatie die aan Trump gegeven gaat worden.
Jay is niet de meest genuanceerde spreker die ik ken dus ik houd mijn hart vast!

Verder hebben we vrijdag als lunchspreker (19.00u NL) William Happer, ook een legende. De vooraanstaande voormalige DOE baas is zeer sceptisch en heeft regelmatig voor politici mogen getuigen. Daarom is hij ongenadig door Greenpeace aangevallen.

Vrijdag om 16.45 NL tijd spreekt Myron Ebell, de man die voor Trump de transitie van de EPA geregeld heeft. Ik zou vandaag met hem dineren maar hij was verhinderd. Aan hem ga ik natuurlijk vragen of mijn vorige blog klopt!

Steve Bannon en Scott Pruitt verhinderd
Het had maar een haartje gescheeld of we hadden ook deze twee kanonnen op bezoek gehad. Maar opeens gebeurde er deze week zoveel dat ze af moesten melden. Maar het geeft wel aan dat de Heartland groep zeer in de belangstelling staat van de Trump entourage!

Volg de conferentie live op deze link
En bekijk het programma hier
En de sprekers hier.