ICCC12 livestream: Myron Ebell, William Happer, Lamar Smith en Roger Helmer

Myron Ebell, EPA transition leader

Myron Ebell, EPA transition leader (Foto Heartland Foundation)

Resetting US climate policy
Vandaag begint de 12e Heartland climaatconferentie, deze keer in Washington en hij gaat eigenlijk bijna helemaal over politiek. Hij is bedoeld om het Trump team te ondersteunen op klimaat- en energiegebied. Uit mijn vorige blog hebt u kunnen afleiden dat dat bepaald niet overbodig is!

De presentaties zijn live te volgen op deze link.
Het is meteen raak bij de opening om 8 uur (14.00u bij jullie dus): een van de ontbijt keynote speakers is Jay Lehr, de ijzervreter waar ik het wel vaker over gehad heb. Zijn presentatie is een soort test voor de presentatie die aan Trump gegeven gaat worden.
Jay is niet de meest genuanceerde spreker die ik ken dus ik houd mijn hart vast!

Verder hebben we vrijdag als lunchspreker (19.00u NL) William Happer, ook een legende. De vooraanstaande voormalige DOE baas is zeer sceptisch en heeft regelmatig voor politici mogen getuigen. Daarom is hij ongenadig door Greenpeace aangevallen.

Vrijdag om 16.45 NL tijd spreekt Myron Ebell, de man die voor Trump de transitie van de EPA geregeld heeft. Ik zou vandaag met hem dineren maar hij was verhinderd. Aan hem ga ik natuurlijk vragen of mijn vorige blog klopt!

Steve Bannon en Scott Pruitt verhinderd
Het had maar een haartje gescheeld of we hadden ook deze twee kanonnen op bezoek gehad. Maar opeens gebeurde er deze week zoveel dat ze af moesten melden. Maar het geeft wel aan dat de Heartland groep zeer in de belangstelling staat van de Trump entourage!

Volg de conferentie live op deze link
En bekijk het programma hier
En de sprekers hier.

Door | 2017-03-23T08:47:59+00:00 23 maart 2017|1 Reactie

Eén reactie

 1. ducdorleans 23 maart 2017 om 13:40- Antwoorden

  de wetenschappelijke sprekers kunnen interessant zijn, zeer interessant zelfs, maar van daar gaat “change” natuurlijk niet komen … de CAGW “wetenschappers” gaan nooit zelf de poten onder hun stoel/positie/aanzien/snoepreisjes enz. zagen … en daaraan kunnen de echte wetenschappers niets, maar dan ook niets doen, behalve wachten ..

  vermits dit hele zootje in het Oude Westen uiteindelijk door de politiek wordt bepaald, ben ben ik zeer benieuwd naar wat Myron Ebell gaat vertellen … de POTUS laat momenteel immers na alle twijfels, die ik in zijn verband had, grotendeels op te heffen …

  houdt zich o.a. bezig met details, met zaken die uiteindelijk toch nooit kunnen, met kromme zaken krom te laten (de werkloosheidscijfers in de US waren vroeger “fake”, en nu “niet meer”), en in het algemeen met de swamp niet te drainen maar integendeel nog wat uit te breiden … de uitbreiding van bv. het budget van het Pentagon, de swamp critter par exellence …

  het is natuurlijk zo dat CAGW “hier” belangrijk is, maar in het dagelijkse leven van het grootste gedeelte van de mensheid weinig tot geen rol speelt … die hebben wel wat anders te doen dan zich daarover zorgen te maken … maar hier en daar lees ik dat de invloed van Ivanka en haar husband zodanig is dat de presidentiële verklaring over Parijs en het klimaat verzwakt wordt en (waarschijnlijk daarom) uitblijft …

  uiteindelijk wil ik daarover vanwege The Donald wel enige uitspraken, of ik ga zijn voornaam veranderen in Bart of in Guy …

Geef een reactie